Refinansiering

Hjelp å samle lån

Det er smart å samle lånene dine. De fleste som låner penger i dag, har flere ulike lån der månedskostnadenn er høyere enn den behøver å være. Når du samler lånene dine kan du ved en søknad få flere alternativ på nye låneløsninger og renter. Om du forsøker å samle lånene selv, uten en sammenligningstjeneste som Zmarta, går du glipp av prosessen hvor lånetilbyderne konkurrerer om å gi deg det beste lånetilbudet.
22. oktober 2019

Låne for å betale gjeld

Har du tatt på deg unødvendig mye gjeld og kreditter?Når regningene dumper ned i postkassen er det ikke lenger like moro som å shoppe på avbetaling. Hvis du har problemer med gjeld og kreditter kan det være klokt å se etter alternativ hvor du tar et nytt lån for å få vekk all smågjeld. Da blir både din månedskostnad mindre og du kan betale ned på gjelden raskere.
22. oktober 2019

Hvor mye sparer jeg på refinansiering?

Om du har mange lån, smålån og kanskje også kredittkortgjeld og kjøp på avbetaling – så bør du vurdere å refinansiere lånene dine.Om du ikke har en god nok oversikt over renter og kostnader for alle de forskjellige lånene dine, kan det være at du går glipp av tusenlapper.
22. oktober 2019

Samle dine lån og spar tusenlappar

Har du flere ulike lån? Høye rentekostnader og mange regninger å holde orden på? Da er det en god idé å samle lånene til et eneste – både for å underlette innbetalingsprosessen med naturligvis også for at det gjør at du kan spare tusenlapper hvert år.
22. oktober 2019

Guide – slik samler du lånene dine

Har du hatt behov for flere lån for å håndtere uforutsette økonomiske problemer? Har du lånt til oppussing og bil og koster dette deg mye hver måned i renter og avgifter? Om du kjenner deg igjen i dette, kan det være på tide å samle lånene dine.
22. oktober 2019

Alt du trenger å vite om gjeldsordning

Hvis du ikke kan betale gjelden din, kan du søke om gjeldsordning hos namsmannen. Når du søker om gjeldsordning, må du være i stand til å vise at du ikke lenger kan betale hele eller deler av gjelden din over flere år, og hvis namsmannen godkjenner søknaden din vil du bli tilbudt en nedbetalingsplan. I denne perioden vil du i mange tilfeller sitte igjen med begrensede midler, kun nok til eget livsopphold.
22. oktober 2019

Fem tips når du skal samle lån

Planlegger du å samle lånene dine, men er usikker på hva du bør tenke over? Ikke uro deg, la Zmarta hjelpe til! Vi har samlet fem matnyttige tips som hjelper deg når du vil få mer penger i lommeboken.
22. oktober 2019

Fire fordeler med refinansiering

Refinansiering betyr enkelt og greit å samle lånene dine. Du tar altså opp ett lån, for å betale ned på andre lån som du har. Det er mange som har alt fra kredittkortgjeld og forskjellige smålån, til billån og andre lån. Men hvorfor bør du vurdere å samle lånene dine? Zmarta gir deg fire gode grunner til å refinansiere!
22. oktober 2019
Verdt å tenke på når du samler lånene dine

Verdt å tenke på når du samler lånene dine

Det er ikke nødvendigvis dumt å ha mange lån, men det kan bli dyrt. Vi hjelper deg når du vil redusere rente og månedskostnader ved å samle lånene dine.
22. oktober 2019