Refinansiering

Hjelp å samle lån

2019-10-22
Hjelp å samle lån

Det er smart å samle lånene dine. De fleste som låner penger i dag, har flere ulike lån der månedskostnadenn er høyere enn den behøver å være. Når du samler lånene dine kan du ved en søknad få flere alternativ på nye låneløsninger og renter. Om du forsøker å samle lånene selv, uten en sammenligningstjeneste som Zmarta, går du glipp av prosessen hvor lånetilbyderne konkurrerer om å gi deg det beste lånetilbudet.

Trenger du hjelp med å samle dine lån?

Samle dine lån og reduser både renter og månedskostnader. Om du velger å selv gå til en bank for å samle lånene dine, så får du kun ett lånetilbud og ingen andre lånegivere vil få sjansen til å gi deg et bedre lånetilbud.

Om du velger å søke hos flere ulike långivere på egenhånd, tar prosessen mye tid og krefter. Det er smart å samle lånene dine med hjelp av Zmarta – vi lar långiverne konkurrere om deg slik at du slipper mange søknadsprosesser og anstrengelser.

Kan Zmarta hjelpe meg om jeg har betalingsanmerkninger?

Om du har betalingsanmerkninger, kan Zmarta desverre ikke hjelpe deg.

Samle lån ved hjelp av medsøker

Det finnes andre alternativ til å samle lån, om du tidligere har fått avslag på en søknad. Om du samler lån ved hjelp av en medsøker, deler dere på ansvaret for lånet slik at sjansene for å få en bedre låneavtale øker betraktelig. Det mange ikke vet er at en del långivere godtar medsøkere som ikke tilhører husholdningen, som for eksempel venner eller foreldre. Å samle lån ved hjelp av en medsøker kan både redusere kostnadene og åpne for en bedre rente.

Samle gjeld og lån med Zmarta

Ikke la bekvemmeligheten hindre deg fra å søke hjelp med å samle lånene dine. Vi på Zmarta hjelper deg gjerne med å skape en bedre løsning hvor du samler dine lån til en lavere rente – og dermed får en bedre lånekostnad. Sammenligningstjenesten vår er helt kostnadsfri og etter en nøye analyse av mulighetene dine kontakter vi långiverne for å finne det beste alternativet for nettopp deg.

Flere i samme kategori

Se alle
17 alt du trenger å vite om gjeldsordning
Refinansiering Alt du trenger å vite om gjeldsordning
Hvis du ikke kan betale gjelden din, kan du søke om gjeldsordning hos namsmannen. Når du søker om gjeldsordning, må du v ...
35 tips før deg som skal samle lån
Refinansiering Fem tips når du skal samle lån
Planlegger du å samle lånene dine, men er usikker på hva du bør tenke over? Ikke uro deg, la Zmarta hjelpe til! Vi har s ...
Verdt å tenke på når du samler lånene dine
Refinansiering Verdt å tenke på når du samler lånene dine
Det er ikke nødvendigvis dumt å ha mange lån, men det kan bli dyrt. Vi hjelper deg når du vil redusere rente og månedsko ...