Spørsmål og svar

Spørsmål og svar

Her har vi samlet de vanligste spørsmålene og svarene om forbrukslån.

Finner du ikke det du lurer på? Ring, chat med oss eller send en e-post i stedet, så hjelper vi deg.

Hvilken rente får jeg?

Renten er individuell og avgjøres av dine forutsetninger. Først etter at du har sendt en søknad og vi har gjort en kredittsjekk, kan vi gi deg beskjed om hvilken rente du får.

Hvor stor blir månedskostnaden?

Månedskostnaden påvirkes av hvilken rente du får, ditt lånebeløp og hvilken nedbetalingstid du velger. Månedsbeløpet kan du få beskjed om først etter at du har sendt oss en lånesøknad og kredittkontrollen er gjennomført. Du kan se eksempler på hva din månedskostnad kan bli ved å bruke vår kalkulator.

Hva er kravene for å få lån?

Grunnkravene er at du er minst 20 år, har en årsinntekt på minst 120 000 kroner, fast bosted i Norge og ikke har noen betalingsanmerkninger.

Hva er en medsøker?

Medsøker kalles den personen som kan tegne lånet sammen med hovedsøkeren. Begge er solidarisk betalingsansvarlige for hele lånebeløpet. En medsøker kan være ektefelle, samboer eller en annen person.

Hva er fordelen med en medsøker?

Hvis dere er to personer som deler på låneansvaret øker som oftest muligheten for å dere får lånet innvilget og dere kan få bedre vilkår.

Hvordan søker jeg?

Fyll ut lånesøknaden direkte på nettsiden eller ring vår kundeservice for å snakke med en av våre saksbehandlere. I løpet av noen få minutter har vi grunnopplysningene klare til å kunne hjelpe deg med å finne en låneløsning.

Registreres en eller flere kredittopplysninger?

Zmarta tar en kredittsjekk på deg via Experian. Du kommer også bli kredittsjekket av samtlige långivere som har behandlet din lånesøknad. Du vil få tilsendt en kopi av kredittsjekken via e-post.

Når får jeg pengene?

Du får pengene i løpet av 1-5 bankdager fra vi har mottatt de signerte lånepapirene/gjeldsbrevet. Pengene settes inn på din konto eller betales ut via en utbetalingsgiro.

Hva kan jeg låne til?

Du bestemmer selv hva du vil bruke pengene til. Du kan for eksempel bruke pengene til å legge om dyre lån og kreditter (refinansiering). Eller du bruke de til å pusse opp, kjøpe bil eller noe helt annet.

Hvilke banker samarbeider dere med?

Vi samarbeider med rundt 20 ulike banker og långivere.

Koster det noe ekstra å søke lån via Zmarta?

Nei, vi tar ikke noe ekstra betalt av deg for å hjelpe deg med å finnet et lån. Fordelen er at vi på en enkel måte kan finne et lån som passer dine forutsetninger og ditt behov.

Kan jeg løse lånet når jeg vil?

Du kan gjøre ekstra innbetalinger når som helst for å betale ned lånet raskere enn den nedbetalingstiden du har valgt. Du kan også løse hele lånet når du vil, uten at det koster noe ekstra.

 

* Eksempelrente 13,49 %, eff. rente 16,60 %. 65 000 kr o/5 år, etabl.geb. 950 kr. Totalt 93 730 kr.

Våre samarbeidspartnere

Zmarta samarbeider med 20 långivere og banker hvor vi mottar provisjon for videreformidlingen. Gjennom våre samarbeidspartnere kan vi sikre at du mottar et best mulig tilbud basert på ditt individuelle behov! Du kan sammenligne våre priser med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no.

Logg inn for å se dine søknader

Fyll ut fødselsnummer for å få et nytt passord

Takk for din søknad! Gå videre til Min konto for å se dine tilbud.

Logg inn på Min konto

En feil har oppstått!

Logg inn med bankID for å få muligheten til å få fler tilbud – det holder å gjøre dette en gang.

Fortsett till Min Konto med bankID så får du mulighet til å ta del av fler tilbud!

Oisann! Fødselsnummeret du har angitt for bankID-inlogging stemmer ikke overens med det som finns i søknaden. Er dere to som har søkt sammen? Logg da inn med hovedsøkerens fødselsnummer.

kommer snart

Logger inn

Oppretter og sender et nytt passord