Kundeservice

Lurer du på noe? Ta kontakt med vår hyggelige kundeservice på telefon, e-post eller via chatten.

Spørsmål og svar om Zmarta

 • Hva gjør Zmarta?

  Zmarta hjelper deg med å sammenligne lån og strømavtaler slik at du kan velge de alternativene som passer best for deg. Vi vil rett og slett gjøre din økonomi smartere.

  Vi innhenter tilbud fra en rekke långivere og strømleverandører uten at det koster deg noe. På bare få minutter kan du sammenligne flere tilbud og velge det som passer deg best.

 • Er Zmarta en bank?

  Nei, Zmarta er ikke en bank. Zmarta er en sammenligningstjeneste som blant annet hjelper deg med å finne det beste lånetilbudet. Når du vil låne penger eller refinansiere lånene dine sammenligner vi lån hos over 15 banker og långivere for deg. Pengene som lånes ut kommer fra långiveren og ikke Zmarta. Du kan også sammenligne og bytte strømavtale hos oss.

 • Hvorfor skal jeg bruke Zmarta?

  Zmarta søker bredt ut ifra dine preferanser og behov. Vi sammenligner tilbud fra over 15 banker og långivere, og fra alle strømleverandører i hele landet (rundt 150 strømleverandører) slik at vi raskt og enkelt kan legge frem det beste tilbudet for deg. Vi har vært i bransjen i snart 20 år og har hjulpet tusenvis av kunder med å få lån og strømavtaler med bedre vilkår og priser. Benytter du oss kan du også redusere dine månedlige utgifter. Søk om forbrukslån her.

 • Er Zmarta lisensiert?

  Ja, vi har tillatelse fra den svenske Finansinspektionen til å formidle lån. Dette betyr at vi alltid følger regler og rammeverk for vår bransje.

  Det er svært viktig for oss at du opplever Zmarta som et seriøst og ansvarlig selskap. Når du benytter tjenestene våre kan du være sikker på å få best mulig hjelp og oppfølging på en trygg, rask og effektiv måte.

 • Hvordan kan Zmarta være kostnadsfritt?

  Zmarta er kostnadsfritt å bruke for deg som kunde, du betaler ingenting for sammenligningstjenestene våre. Vi tjener pengene våre gjennom provisjon fra våre samarbeidspartnere som er banker, långivere og strømleverandører.

 • Kan jeg benytte meg av Zmartas tilbud flere ganger?

  Ja, selvfølgelig!

  På samme måte som at markedet er i kontinuerlig endring, kan dine økonomiske forutsetninger også forandre seg. Tanken med våre tjenester er at vi skal hjelpe deg med å forbedre privatøkonomien din når du måtte ønske det, gjerne gjentatte ganger.

 • Hvordan kan jeg senke utgiftene mine?

  Ved å sammenligne låne- og strømavtaler! Betaler du for mye for forbrukslån eller strøm i dag? Benytt deg av de ulike tjenestene som Zmarta tilbyr helt kostnadsfritt for å finne et tilbud som er gunstigere enn det du har i dag.

  Ved å hele tiden utfordre dine lån, forsikringer, strømavtaler og andre forhold ved din økonomi kan du fortsette å senke dine faste månedlige utgifter.

  Søk om refinansiering.

Chatta med oss! Chatt