Kundeservice

Har du noe du lurer på? Du kan kontakte vår hyggelige kundeservice via telefon og e-post. Eller hvorfor ikke bruke chatten?

Spørsmål og svar om Zmarta

 • Hva gjør Zmarta?

  Zmarta hjelper deg med å sammenligne lån, kredittkort og strømavtaler slik at du kan velge de beste alternativene for dine penger og gjøre din økonomi smartere.

  Vi tar inn tilbud fra långivere og strømleverandører uten noen ekstra kostnad for deg. På bare noen få minutter kan du sammenligne og velge det beste tilbudet. Smart, sant?

 • Er Zmarta en bank?

  Nei, Zmarta er ingen bank. Zmarta er en sammenligningstjeneste som blant annet hjelper deg med å finne det beste lånetilbudet. Vi sammenligner over 15 banker og långivere for deg når du vil låne penger eller refinansiere lånene dine. Pengene som lånes ut er långiverens og ikke Zmarta sine. Dun kan også sammenligne og bytte strømavtale hos oss.

 • Hvorfor skal jeg velge Zmarta?

  Vi sammenligner tilbud fra over 15 banker og långivere og strømleverandører fra hele landet. Vi har dessuten vært i bransjen i snart 20 år. I løpet av denne tiden har vi hjulpet tusenvis av kunder med å få lån og strømavtaler med bedre vilkår, og på den måten har de fått lavere månedlige utgifter.

 • Er Zmarta lisensiert?

  Ja. Vi har tillatelse fra den svenske Finansinspektionen til å formidle lån, noe som betyr at vi alltid følger regler og rammeverk for vår bransje.

  At du opplever Zmarta som et seriøst og ansvarlig selskap er kjempeviktig for oss. Når du benytter tjenestene våre kan du derfor være sikker på å få best mulig hjelp og oppfølging på en tryggt og enkel måte.

 • Hvordan kan Zmarta være fri?

  Grunnen til at tjenesten er gratis for deg som kunde, er fordi bankene, långiverne og strømleverandørene vi sammenligner gir oss en provisjon hver gang vi kan matche deres tilbud med en Zmarta-bruker. Slik kan vi fortsette å hjelpe deg med å forbedere din økonomi med billigere tilbud uten at du behøver å betale oss for det.

 • Kan jeg få hjelp flere ganger?

  Ja, så klart! Både forutsettningene dine og markedet er i kontinuerlig endring, og dermed også dine muligheter. Tanken med tjenesten vår er nettopp at vi skal kunne hjelpe deg med å forbedre privatøkonomien din – gang på gang.

 • Hvordan kan jeg senke utgiftene mine?

  Ved å sammenligne! Kanskje betaler du altfor mye for noe i dag, helt uten grunn? Benytt deg av Zmartas ulike tjenster for å helt gratis se hvor du kan få et tilbud som er mer gunsitg enn det du har i dag. Ved å hele tiden utfordre dine lån, forsikringer, strømavtaler og alt annet innenfor din økonomi finnes det muligheter til å fortsette med å senke dine faste månedlige utgifter.

Chat med oss! Chat