Forbrukslån

Lån til bobil

Dersom du vurderer å søke lån for å finansiere bobilkjøpet er det en del ting du bør ha i bakhodet.
25. mars 2022

Lån til motorsykkel

Drømmer du om å kjøpe motorsykkel? Det finnes forskjellige måter å finansiere kjøpet på.
24. mars 2022

Lån til campingvogn

Mange drømmer om å kjøpe campingvogn, og et lån kan gjøre drømmen virkelig.
23. mars 2022

Raske penger? Her er 7 fordeler med forbrukslån

Zmarta vil bidra til at nordmenn får en bedre økonomi. Vi deler en lang rekke artikler om hvordan du kan spare penger, bli kvitt gjeld og tenke fornuftig når du skal søke lån. Men vi blander oss ikke i hva du bruker lånet ditt på. Det kan være en bryllupsreise, en varmepumpe eller nye vinterdekk – det er opp til deg. Vi tenker at det eneste fornuftige lånet å ta opp, er det lånet du klarer å betale tilbake! I løpet av de 7 minuttene det tar deg å lese denne artikkelen deler vi 7 fordeler med forbrukslån.
22. oktober 2019

Forbrukslån uten sikkerhet

Ville du tatt opp et lån hvis långiveren krevde en kopi av husnøkkelen din? Det er i grunnen dette som skjer når du tar et lån med sikkerhet – du lover at långiveren får beholde en av eiendelene dine dersom du ikke klarer å nedbetale lånet. Men hva med oss som enten ikke har eller ønsker å stille eiendeler som sikkerhet? Kan vi ta opp et lån? Svaret er: ja, et forbrukslån!På 7 minutter kan du lese om hvordan forbrukslån skiller seg fra andre typer lån. Du får også tips til hvordan du kan søke og få innvilget et forbrukslån uten sikkerhet.
22. oktober 2019

Derfor øker en medsøker dine sjanser å få lån

«Jo flere, jo bedre» bruker man si og når man vil ta et lån kan det gamle uttrykket faktisk ha et poeng. Når du vil ta opp lån men er usikker på hvis du får stå som ensom låntager kan det nemlig være en god idé å ha en medsøker til lånet. Det kan også være slik at dere er to personer som vil ta et lån sammen, for eksempel hvis dere skal kjøpe et hus. Her kan du lese om hvordan du øker dine sjanser til å få et lån med en medsøker og hva du som medsøker skal tenke på.
22. oktober 2019

Hva innebærer et forbrukslån?

Er du forvirret over hva som skiller forbrukslån fra andre typer lån? Det er egentlig ganske enkelt. Et forbrukslån krever ikke at du stiller eiendelene dine som sikkerhet for lånet. (Du trenger altså ikke å “ta pant” i huset til foreldrene dine!) Renten og gebyrer er høyere enn hos andre typer lån, men til gjengjeld er forbrukslån mer fleksibelt. Fortsatt usikker? På bare 7 minutter får du i denne artikkelen svar på dine spørsmål om forbrukslån:
22. oktober 2019

Forbrukslån uten kredittsjekk

Når du søker om et forbrukslån er det vanlig at det foretas en kredittsjekk av deg. Men MÅ man kredittsjekkes? Er det i det hele tatt mulig å få innvilget et forbrukslån uten kredittsjekk? Svaret får du i denne artikkelen!På 5 minutter får du en innføring i hva en kredittsjekk egentlig er og hvordan bankene vurderer kredittopplysningene dine.
22. oktober 2019

Guide for å kjøpe bil

Et bilkjøp kan være et av de vanskeligste kjøpene og investeringene du tar. Mange mener at et bilkjøp alltid er et tapsprosjekt, men det finnes noen snarveier for å unngå de største fellene.
22. oktober 2019