Summer 22 - Mobile

Sammenlign lån for å kjøpe bil

Lån opptil 500 000 kr

?

Billån

Hverdagen blir for de fleste av oss langt mer praktisk om vi har en bil. Du kan være mer spontan og oppdage nye reisemål når du vil. Det å eie en bil gir deg rett og slett en helt spesiell frihetsfølelse.
For de fleste av oss vil det å kjøpe en bil innebære at man må låne penger.

Zmarta hjelper deg med å sammenligne lån for kjøpe bil - raskt og effektivt.

Billån eller forbrukslån for å kjøpe bil?

En bil er en stor investering, og mange må søke om billån for å realisere drømmen på fire hjul. Enten du skal søke om billån til elbil eller andre typer kjøretøy vil det stilles en del krav til deg som søker. For eksempel kreves det ofte at du legger inn en viss andel av kjøpesummen som egenkapital. Alle vil ha det beste billånet, men men ikke alle har oppsparte midler for å dekke egenkapitalen.

Fortvil ikke! Bildrømmen er ikke nødvendigvis knust bare fordi du ikke får innvilget billånet du hadde tenkt deg. Det er helt normalt å ta et forbrukslån for å kjøpe bil. Renten på dette lånet er noe høyere enn ved et vanlig billån, men det er også noen fordeler ved å ta opp forbrukslån for å kjøpe bil:

 • du trenger ikke å betale egenkapital ved kjøp av bil
 • du slipper å stille bilen som sikkerhet for lånet
 • du kan velge ansvarsforsikring eller delkasko istedenfor kasko

Har du ikke egenkapital til å oppfylle drømmen om ny bil kan du likevel innfri drømmen om bil via et forbrukslån.

Husk å sammenligne hvilket forbrukslån som er best for deg. Zmarta hjelper deg!

Husk å sammenligne forbrukslån når du skal kjøpe bil

Et forbrukslån kan være en god løsning for deg som ikke har mulighet til å ta opp et tradisjonelt billån. Det er likevel viktig å være klar over at forbrukslån har høyere rente enn billån fordi långiveren ikke har sikkerhet i bilen. Renter og vilkår for forbrukslån varierer veldig mellom ulike banker og långivere. Derfor lønner det seg å sammenligne flere långivere for å være sikker på at du velger forbrukslånet som har de beste betingelsene.

Vi i Zmarta sammenligner flere långivere for deg slik at du enkelt skal finne forbrukslånet som passer for deg når du skal realisere bildrømmen.

Prøv vår kostnadsfrie sammenligningstjeneste om du vurderer å ta opp lån for å kjøpe bil.

  Tips når du skal kjøpe bil

  Kjop brukt
  Kjøp bruktbil

  Du har sikkert hørt at en bil går ned i verdi så fort den ruller ut fra bilforhandleren. Går du for en relativt ny bil istedenfor en helt ny bil kan det være mye penger å spare. En to år gammel bil vil fortsatt ha en god verdi samtidig som den ofte har flere år igjen på garantien. Ved å kjøpe en nesten ny bruktbil kan du dermed oppnå fordelen av et mindre verditap og fortsatt benytte deg av godene som kommer med en ny bil.

  elbil miljø
  Velg miljøvennlig

  Det er ikke bare miljøet som får en gevinst av at du kjøper en mer miljøvennlig bil, du kan også spare penger på å gjøre grønnere valg. Mange banker belønner deg med bedre vilkår dersom du kjøper en mer miljøvennlig bil. I tillegg er driftskostnadene for en slik bil lavere enn de som går på fossilt brennstoff.

  Prut
  Prut når du skal kjøpe bil!

  Det strider kanskje mot det typisk norske, men prøv likevel; prut til du nesten blir flau! At du i tillegg tilbyr en rask handel kan være vanskelig for en selger å takke nei til.

  Sorg for å få med deg ekstra tilbehor på kjopet
  Få med ekstrautstyr

  Når du ikke kommer lenger med å prute kan du prøve å få med deg ekstrautstyr inkludert i prisen. Er du en dyktig forhandler kan du få med deg mye verdifullt ekstrautstyr uten å betale noe ekstra!

  Navigasjonssystem, parkeringshjelp, lydanlegg, skiboks og vinterdekk er noen eksempler på ekstrautstyr som kan være greit å forhandle med i prisen. Kjøper du en helt ny bil kan cruisekontroll, firehjulstrekk, skinninteriør og hengerfeste også være aktuelt å be om.

  Regn med uforutsette kostnader
  Ta høyde for uforutsette utgifter

  En bil kan være dyr i drift. I tillegg til faste utgifter kommer det en rekke utgifter som du kanskje ikke har tenkt over. Du må regne med å legge ut for kostnader som forsikring, tinglysning og etableringsgebyr, service, bompenger og andre verkstedutgifter. Din økonomiske situasjon kan også plutselig endre seg etter bilkjøpet. Zmarta anbefaler alle å spare opp en buffer til uforutsette hendelser.

  Delbetaling i stedet for lån
  Delbetaling i stedet for lån

  De fleste bilforhandlere tilbyr delbetaling. Dette kan være gunstig for deg som kunde, men det gjelder å ha full oversikt over tilleggskostnader og gebyrer hvis du vil unngå at bilen ender opp med å koste mye mer enn opprinnelig pris. Et tips er å følge med på kampanjer. Det hender nemlig at du som kunde kan få en god avtale med rentefri nedbetaling ved kjøp av ny bil.

  sammenlign billån
  Sist, men ikke minst… La Zmarta hjelpe deg!

  Før du bestemmer deg for å ta et forbrukslån er det lurt å sammenligne lån fra flere banker og långivere. På den måten er du sikker på at du velger lånet som har lavest rente og de beste vilkårene for ditt bilkjøp.

  Å sammenligne forbrukslån kan være en tidkrevende prosess og det er derfor Zmarta gjør det for deg. Ved å benytte vår søkemotor får du oversikt over hvilke banker og långivere som kan tilby deg et forbrukslån, og du kan enkelt velge lånet som passer best for deg. Sammenligne lån til bilkjøp.

  Chat med oss! Chat