Refinansiering

Samle dine lån og spar tusenlappar

2019-10-22
76-samle-dine-lan-og-spar-tusenlapper

Har du flere ulike lån? Høye rentekostnader og mange regninger å holde orden på? Da er det en god idé å samle lånene til et eneste – både for å underlette innbetalingsprosessen med naturligvis også for at det gjør at du kan spare tusenlapper hvert år.

Gjør flere lån til et eneste

Det er ikke uvanlig å samle på seg både lån og kreditter – men det er helt unødvendig å ikke ha disse samlet. I lengden er det både dyrt og kronglete med forskjellige regninger og renter til høyre og venstre. Gjennom å samle dine lån og kreditter på et og samme sted får du en betydelig bedre oversikt når det er på tide å betale regninger. Dessuten har du større mulighet til å raskere betale ned på lånet når du har alt samlet på et og samme sted.

Hvordan samler jeg alle mine lån?

For å samle dine lån må du ta et nytt lån som dekker det totale beløpet av dine andre lån og kreditter. Har du kjøpt en eller flere ting på avbetaling? Ta med også dette!

Start med å se over renter og øvrige vilkår på dine nåværende lån og kreditter. Hvis du har flere lån og kreditter med en rente større enn dagens rente så gjør du klokt i å samle disse på et og samme lån.

Det finnes ulike måter å gjøre dette på:

  1. Ta kontakt med din bank

  2. Søk hos långivere online

Vær imidlertid beredt på at en kredittopplysning foretas hos Experian for hver separat søknad du gjør hos eventuelle långivere og banker. Vil du unnslippe å få flere kredittopplysninger gjort på deg og gjøre det hele litt enklere? I så fall kan du fylle ut din søknad hos oss i stedet. Når du gjør din søknad her på Zmarta kontakter vi flere långivere samtidig for å se hvem som har det beste tilbudet for deg. Kun én kredittopplysning foretas!

Har du en betalingsanmerkning? Oftest innebærer det ikke noen større bekymringer ettersom vi samarbeider med långivere som godkjenner også dette. Hvis du derimot fortsatt har gjeld hos namsmannen kan vi dessverre ikke hjelpe deg.

Summering

Det er nesten alltid bra å samle lån og kreditter. Det kan være stundens inngivelse som har gjort at du har tatt på deg forskjellige smålån, kjøpt ting på avbetaling og lignende. Uansett årsak: når de du har samlet lån og kreditter står du igjen med kun et lån og én rente å fokusere på. Troligvis vil du også spare flere hundre kroner i måneden, av og til enda mer enn det. Disse pengene kan du enten spare eller passe på å bruke for å betale ned på lånet raskere enn planert.

Flere i samme kategori

Se alle
Hjelp å samle lån
Refinansiering Hjelp å samle lån
Det er smart å samle lånene dine. De fleste som låner penger i dag, har flere ulike lån der månedskostnadenn er høyere e ...
27 låne før å betale gjeld
Refinansiering Låne for å betale gjeld
Har du tatt på deg unødvendig mye gjeld og kreditter?Når regningene dumper ned i postkassen er det ikke lenger like moro ...
16 hvor mye sparer jeg pa refinansiering
Refinansiering Hvor mye sparer jeg på refinansiering?
Om du har mange lån, smålån og kanskje også kredittkortgjeld og kjøp på avbetaling – så bør du vurdere å refinansiere lå ...