Refinansiering

Låne for å betale gjeld

2019-10-22
27 låne før å betale gjeld

Har du tatt på deg unødvendig mye gjeld og kreditter?

Når regningene dumper ned i postkassen er det ikke lenger like moro som å shoppe på avbetaling. Hvis du har problemer med gjeld og kreditter kan det være klokt å se etter alternativ hvor du tar et nytt lån for å få vekk all smågjeld. Da blir både din månedskostnad mindre og du kan betale ned på gjelden raskere.

Ulike renter for ulike lån

Hvis du har gjeld fra flere ulike kreditorer har du sannsynligvis også ulike renter. Mange kreditter kan ha en vesentlig høyere rente enn dagens rentenivå. Dermed er det også en god idé å gå igjennom all gjeld og kreditter for å se hvor mye og hvor ofte du betaler hver gang og hvor lang nedbetalingstid du har.

Det går an å spare flere tusen kroner om året gjennom å samle lån, gjeld og kreditter på et og samme sted. Dessuten blir det svært mye enklere når man vel skal sette seg ned for å betale månedens regninger – i stedet for flere forskjellige lån har du kun et eneste lån å betale på.

Hvem skal jeg låne penger av for å betale gjeld og kreditter?

Det finnes massevis av långivere som står til tjeneste når du vil søke om lån. På nettet finnes det flere ulike nettsted hvor du kan sammenligne rente og vilkår for de forskjellige långiverne. Med Zmarta gjør vi dette ukomplisert for deg. Når du fyller i din søknad hos oss kontakter vi de banker og långivere som er våre samarbeidsparters slik at du får det tilbud som passer deg best.  Det du bør tenke på er at mange långivere har en maksgrense på hvor mye som lånes ut, vanligvis mellom 350 000-500 000 kroner. 

Det er mulig å spare flere tusen kroner om året gjennom å samle lån, gjeld og kreditter på et og samme sted.

Regn sammen gjeld og kreditter

Samle all gjeld og alle kreditter du har, inklusive nedbetalinger på kjøp, bensinkort etc. Det totale beløpet er deretter omtrent hva du skulle blitt nødt til å låne for å få alt samlet på et og samme lån. 

For å få en ordentlig god overblikk på din økonomi kan du gjøre en budsjett for å se hva pengene går til hver måned. Før du søker om et nytt lån for å betale gjeld og kreditter et det bra om du vet hvor mye du kan betale ned hver måned. Hvis du trekker ned på unødvendige utgifter, for eksempel restaurantbesøk eller bensinkostnader, kan du muligens betale ned litt mer på lånet ved hvert betalingstilfelle.

Flere i samme kategori

Se alle
Hjelp å samle lån
Refinansiering Hjelp å samle lån
Det er smart å samle lånene dine. De fleste som låner penger i dag, har flere ulike lån der månedskostnadenn er høyere e ...
16 hvor mye sparer jeg pa refinansiering
Refinansiering Hvor mye sparer jeg på refinansiering?
Om du har mange lån, smålån og kanskje også kredittkortgjeld og kjøp på avbetaling – så bør du vurdere å refinansiere lå ...
76-samle-dine-lan-og-spar-tusenlapper
Refinansiering Samle dine lån og spar tusenlappar
Har du flere ulike lån? Høye rentekostnader og mange regninger å holde orden på? Da er det en god idé å samle lånene til ...