Summer 22 - Mobile

Forbrukslån

Lån opptil 600 000 kr

?

Søk om forbrukslån på inntil 600 000 kr – slik fungerer det

SET 2 step 1 phone and hand

Send inn søknaden din

Søknaden din videresendes til over 15 långivere samtidig for å finne best mulig tilbud for deg.
SET 2 step 3 hand choosing

Velg forbrukslån

Zmarta samler alle lånetilbudene dine, og du kan enkelt se hvilken långiver som tilbyr forbrukslånet som passer deg best.
LAN bottom 1 REV

Penger inn på konto

Pengene vil være på din bankkonto etter at långiveren har mottatt en signert låneavtale fra deg.

Kort om forbrukslån

 • Lån inntil 600 000 kr.
 • Søk om forbrukslån hos over 15 långivere samtidig.
 • Lån til hva du vil, for eksempel en ny bil, oppussing eller bryllup
 • Refinansier dyre smålån og kreditter.
 • Mulighet for å dele forbrukslånet med en medlåntaker.

Hva er et forbrukslån?

Et forbrukslån er et lån uten sikkerhet. Det vil si at du ikke pantsetter noe, for eksempel bil eller bolig. Du kan bruke forbrukslånet til hva du vil - for eksempel et bryllup, reise, oppussing, bil eller ny båt.

Det kan være lurt å samle dyre smålån og kreditter i ett forbrukslån for å spare penger. Et forbrukslån med bedre rente og færre gebyrer vil redusere dine månedskostnader.

Forbrukslån med lavest rente

Renten er det du betaler banken eller långiveren for å låne pengene av dem. Det er derfor viktig at du velger et lån med så lav rente som mulig.

Renten fastsettes på bakgrunn av flere faktorer, blant annet størrelsen på lånet, din kredittverdighet, inntekt, og sannsynligheten for at du kan betale tilbake lånet. Disse faktorene vurderes forskjellig av ulike långivere, og du kan derfor oppleve at ulike långivere tilbyr ulike renter når de tilbyr deg et forbrukslån.

Sammenligne forbrukslån

Før du bestemmer deg for å ta et forbrukslån er det lurt å sammenligne tilbud fra flere banker og långivere for å finne lånet som har lavest rente og de beste betingelsene for din privatøkonomi. Dette kan være en tidkrevende prosess. Det er derfor vi er her - vi hjelper deg med å sammenligne forbrukslån!

Zmarta sammenligner forbrukslån hos over 15 långivere samtidig.

Eks: Nom. Rente 12,9 %, eff. Rente 15,52 %, 75 000 kr o/5 år, kostnad 30 509 kr, totalt 105 509 kr.

Finn det beste forbrukslånet med Zmarta

Vi i Zmarta vet at du ønsker deg et forbrukslån med lavest mulig rente og gode vilkår. Vilkårene du får på forbrukslånet ditt er avhengig av lånebeløpet, nedbetalingstiden og risikoen for långiveren.

Det finnes flere ting du kan gjøre for å få så gode vilkår som mulig.Tenk over følgende:

 • Hvor stort lånebeløp trenger du og hvor fort vil du nedbetale lånet? Klarer du deg med et mindre lån enn hva du i utgangspunktet hadde tenkt? Kortere nedbetalingstid vil senke de totale kostnadene på lånet ditt.
 • Har du mulighet til å betale ned eksisterende lån før du tar opp et forbrukslån? Jo mindre gjeld du har, desto større er mulighetene for å få et lån med lav rente. En annen mulighet kan være å samle smålånene dine i et nytt lån.
 • Kan du dele lånet med noen? En medlåntaker, for eksempel samboer eller et familiemedlem, vil påvirke vilkårene du får på lånet ditt. Dersom din medlåntaker har en god økonomi vil dette gi deg bedre vilkår på forbrukslånet fordi risikoen for långiveren blir mindre.

Kan jeg søke om forbrukslån via Zmarta?

For å kunne søke om forbrukslån via Zmarta kreves det at du:

 • Har fylt minst 20 år.
 • Har en årsinntekt på minst 120 000 kr.
 • Ikke har noen betalingsanmerkninger.
 • Har lignet/skattet til Norge i over 3 år.

Hva kan man bruke forbrukslånet til?

Låne penger til ting
Dersom du ikke har full oversikt over økonomien din og en solid buffer så bør du unngå å låne penger til ting. Vent heller til du har spart opp pengene!

Låne penger til bil
For veldig mange av oss er bil en nøkkel til en praktisk hverdag. Men ikke alle kan eller vil ta et tradisjonelt billån og velger heller å ta et forbrukslån for å kjøpe bil. For at billånet skal bli en smart investering bør du tenke fornuftig og ikke låne for mye.

Refinansiering
Betaler unødvendig mye på å betale ned dyre lån og kreditter? Da kan det være smart å samle lånene og refinansiere dem med et nytt forbrukslån via Zmarta!

  Hva er det lurt å låne til?

  Låne til ting

  Låne til ting

  Om du ikke har full oversikt og en solid buffer skal du unngå å låne til slike kjøp. Vent heller til du har spart sammen pengene!
  Låne till bil

  Låne till bil

  En bil er for mange et nødvendig og lurt kjøp. For like mange er det nødvendig med et billån. Tenk fornuftig, og pass på å ikke låne for mye for at billånet skal bli en vellykket historie.
  Refinansiering

  Refinansiering

  Har du dyre lån og kreditter du betaler unødvendig mye på? Da kan det være smart å legge om lånene ved å refinansiere de med et nytt lån.

  Vanlige spørsmål og svar

  • Hvor mye kan jeg låne?
   Via Zmarta kan du søke om et forbrukslån på inntil 600 000 kroner til noe du drømmer om, men ikke har mulighet å spare til. Her kan du lese mer om hva et forbrukslån er.
  • Kan jeg søke om forbrukslån selv om jeg har betalingsanmerkninger?

   Nei, dessverre. Zmarta samarbeider ikke med långivere som godtar betalingsanmerkninger når det gjelder forbrukslån.

   Les mer om hvordan du kan få bedre kredittverdighet.

  • Når får jeg svar på søknaden om forbrukslån?

   Hver bank og långiver går igjennom søknaden din og svarer direkte i portalen vår med et lånetilbud eller en avvisning. Du får svar fra over 15 banker og långivere innen kort tid, de første svarene får du etter bare noen minutter. Deretter kan du selv sammenligne lånetilbudene dine og velge det forbrukslånet som passer best for deg.

   Eks: Nom. Rente 12,9 %, eff. Rente 15,52 %, 75 000 kr o/5 år, kostnad 30 509 kr, totalt 105 509 kr.

  • Når utbetales forbrukslånet?

   Når du har bestemt deg for å takke ja til et av lånetilbudene så signerer du avtalen fra din utvalgte långiver. Når Zmarta har mottatt en signert avtale utbetales pengene innen 1-5 bankdager, enten til kontoen din eller via en giroutbetaling.

   Eks: Nom. Rente 12,9 %, eff. Rente 15,52 %, 75 000 kr o/5 år, kostnad 30 509 kr, totalt 105 509 kr

  • Må jeg nedbetale forbrukslånet mitt?
   Ja, alle tilbydere av forbrukslån krever at du betaler tilbake pengene.
  • Hvor raskt må jeg tilbakebetale forbrukslånet?
   Dersom du tar opp et helt nytt forbrukslån må du nedbetale det innen 5 år. Om du derimot samler lånene dine, og de samlede lånene er på mer enn 5 år, kan du få en lengre nedbetalingstid. Den lengste nedbetalingstiden du kan få på det nye lånet er tilsvarende den lengste nedbetalingstiden du hadde på de tidligere lånene dine, men maks 15 år.
  • Kan jeg søke om forbrukslån med arbeidsledighetstrygd/midlertidig arbeid/som student?
   Ja, du kan søke om forbrukslån så lenge du oppfyller de grunnleggende kravene våre. Långiverne vurderer deretter søknaden din ut ifra deres egne kriterier. Søk om forbrukslån uten fast jobb.
  • Hvilke banker sammenligner Zmarta for å finne de beste forbrukslånene?

   Vi sammenligner over 15 banker og långivere for deg når du vil låne penger eller samle lånene dine i et forbrukslån.

   Her kan du se hvem vi sammenligner.

  Forbrukslån

  Ingen artikler funnet

  Chat med oss! Chat