Glad kvinne foran en innsjø som snakker om å samle lån og kreditter. Glad kvinne foran en innsjø som snakker om å samle lån og kreditter.

Finn lavest rente

Sammenlign og finn det billigste lånet

?
Express Bank
partner-santander-color
partner-ikanobank-color.png?h=250
partner-remember-color.png
Nordea Direct
partner-collectorbank-color
Svea color logo
>
4,5 av 5, basert på 201 anmeldelser
Suraj Shrestha sier:

Hyggelige og profesjonell folk, brukervennlig webside

February 7, 2021
Se alle anmeldelser

Forbrukslån – hva er det?

Forbrukslån innebærer at du som privatperson låner penger for å kjøpe noe, eller for å samle eksisterende lån. I et forbrukslån gis ikke banken noen sikkerhet i form av for eksempel bolig eller bil. Bankene gjør derfor en grundig sjekk av din betalingsevne før lånet innvilges. Via Zmarta kan du låne opptil 500 000 kr til noe du drømmer om, men ikke har tid til å spare til.

Bli kvitt dyre lån og kreditter

Har du i dag dyre lån hos flere ulike kredittgivere? Å ta lån for å innfri mindre, dyrere smålån er i prinsipp alltid en knall idé. For å kunne refinansiere og samle lånene dine må du ta et nytt, større lån som dekker det totale beløpet av dine andre lån og kreditter. Dette er fordelaktig for deg som kunde siden du slipper faktura- og etableringsgebyr for hvert enkelt lån. Dessuten kan du som regel også få en lavere rente og lenger nedbetalingstid.

Forbrukslån til bil, båt og MC

Enten du er på jakt etter en rimelig pendlerbil, eller som Elon Musk har siktet deg inn på en Tesla, er et billån kanskje et nødvendig steg for at drømmen om egen doning skal kunne realiseres. Du er ikke den eneste som må låne penger for å kjøpe bil, heller tvert om. For å få så lav rente som mulig bør du søke om et tradisjonelt billån, altså et lån der bilen du kjøper stilles som sikkerhet for lånet. Dersom dine forutsetninger for å få lån er litt dårligere er et forbrukslån et alternativ, da du her slipper å stille bilen som sikkerhet.

Forbrukslån til oppussing

Lyst og moderne eller rustikt og koselig – smaken er som baken, men det råder absolutt ingen tvil om at vi nordmenn elsker å pusse opp. I et land der så mange av oss tilbringer mye tid innendørs i løpet av vinterhalvåret sier det seg selv, vi liker å ha det fint hjemme! Men å pusse opp er dyrt, særlig om du ikke kan eller ønsker å gjøre jobben selv. Mange tar derfor opp lån for å skaffe nok penger til oppussingen.

Vil du pusse opp? Søk om lån her.

Smålån til mindre kjøp

Det kan være fristende å låne litt penger for å slå kloa i de nyeste, kuleste tingene på markedet, men det kan være smart å tenke på at denne typen smålån ofte har høy rente og at det kommer ekstra gebyrer for etablering av lånet og fakturering – noen ganger også en administrativ kostnad. Det er dog som regel relativt små lån som kan betales raskt tilbake dersom du har god kontroll på din personlige økonomi.

Låne til ting

Låne til ting

Om du ikke har full oversikt og en solid buffer skal du unngå å låne til slike kjøp. Vent heller til du har spart sammen pengene!

Låne till bil

Låne till bil

En bil er for mange et nødvendig og lurt kjøp. For like mange er det nødvendig med et billån. Tenk fornuftig, og pass på å ikke låne for mye for at billånet skal bli en vellykket historie.

Refinansiering

Refinansiering

Har du dyre lån og kreditter du betaler unødvendig mye på? Da kan det være smart å legge om lånene ved å refinansiere de med et nytt lån.

Andre smarte tjenester

Kan vi hjelpe deg med å gjøre økonomien din smartere på flere måter? Sjekk selv!
Artboard 1

Senk strømutgiftene dine

  • Sammenlign alle strømselskaper
  • Garantert beste strømpris
  • Bytt strømavtale på få minutter

Forbrukslån

Ingen artikler funnet

Chat med oss! Chat