Forbrukslån

Full ut én søknad og søk om forbrukslån på opptil 500 000 kr. Vi finner lånetilbud fra over 15 banker og långivere, slik at du kan sammenligne og ta det mest gunstige valget for deg.

Finn lånet med lavest rente

  • Over 15 banker og långivere
  • Fyll i kun én søknad
150 000 kr
3 351 kr

* Nedbetalningstid 1-5 år. Dersom du skal bruke lånet til å innfri annen gjeld kan nedbetalingstid lengre enn 5 år tilbys, 1-15 år.

Eks: Nom. rente 12,9 %, eff. rente 15,52 %, 75 000 kr o/5 år, kostnad 30 509 kr, totalt 105 509 kr.

Individuell nom. rente 5,99–26,9 %. Eff. rente 6,32–32,9 % (75 000 kr o/5 år).

Finn lånet med lavest rente

  • Over 15 banker og långivere
  • Fyll i kun én søknad
150 000 kr
3 351 kr

* Nedbetalningstid 1-5 år. Dersom du skal bruke lånet til å innfri annen gjeld kan nedbetalingstid lengre enn 5 år tilbys, 1-15 år.

Eks: Nom. rente 12,9 %, eff. rente 15,52 %, 75 000 kr o/5 år, kostnad 30 509 kr, totalt 105 509 kr.

Individuell nom. rente 5,99–26,9 %. Eff. rente 6,32–32,9 % (75 000 kr o/5 år).

9,5 av 10, basert på 143 anmeldelser
Gabriel Olsen sier:

Fikk tilbud om refinansieringslån som var gunstig for meg igjennom Zmarta :) Takk Zmarta jeg hørte om dere på radioreklame og det er jeg takknemlig for <3

23. september 2019
Se alle anmeldelser

Forbrukslån – hva er det?

Forbrukslån innebærer at du som privatperson låner penger for å kjøpe noe, eller for å samle eksisterende lån. I et forbrukslån gis ikke banken noen sikkerhet i form av for eksempel bolig eller bil. Bankene gjør derfor en grundig sjekk av din betalingsevne før lånet innvilges. Via Zmarta kan du låne opptil 500 000 kr til noe du drømmer om, men ikke har tid til å spare til.

Bli kvitt dyre lån og kreditter

Har du i dag dyre lån hos flere ulike kredittgivere? Å ta lån for å innfri mindre, dyrere smålån er i prinsipp alltid en knall idé. For å kunne refinansiere og samle lånene dine må du ta et nytt, større lån som dekker det totale beløpet av dine andre lån og kreditter. Dette er fordelaktig for deg som kunde siden du slipper faktura- og etableringsgebyr for hvert enkelt lån. Dessuten kan du som regel også få en lavere rente og lenger nedbetalingstid.

Forbrukslån til bil, båt og MC

Enten du er på jakt etter en rimelig pendlerbil, eller som Elon Musk har siktet deg inn på en Tesla, er et billån kanskje et nødvendig steg for at drømmen om egen doning skal kunne realiseres. Du er ikke den eneste som må låne penger for å kjøpe bil, heller tvert om. For å få så lav rente som mulig bør du søke om et tradisjonelt billån, altså et lån der bilen du kjøper stilles som sikkerhet for lånet. Dersom dine forutsetninger for å få lån er litt dårligere er et forbrukslån et alternativ, da du her slipper å stille bilen som sikkerhet.

Forbrukslån til oppussing

Lyst og moderne eller rustikt og koselig – smaken er som baken, men det råder absolutt ingen tvil om at vi nordmenn elsker å pusse opp. I et land der så mange av oss tilbringer mye tid innendørs i løpet av vinterhalvåret sier det seg selv, vi liker å ha det fint hjemme! Men å pusse opp er dyrt, særlig om du ikke kan eller ønsker å gjøre jobben selv. Mange tar derfor opp lån for å skaffe nok penger til oppussingen.

Vil du pusse opp? Søk om lån her.

Smålån til mindre kjøp

Det kan være fristende å låne litt penger for å slå kloa i de nyeste, kuleste tingene på markedet, men det kan være smart å tenke på at denne typen smålån ofte har høy rente og at det kommer ekstra gebyrer for etablering av lånet og fakturering – noen ganger også en administrativ kostnad. Det er dog som regel relativt små lån som kan betales raskt tilbake dersom du har god kontroll på din personlige økonomi.

Gradering Low

Låne til ting

Om du ikke har full oversikt og en solid buffer skal du unngå å låne til slike kjøp. Vent heller til du har spart sammen pengene!

Gradering Medium

Låne till bil

En bil er for mange et nødvendig og lurt kjøp. For like mange er det nødvendig med et billån. Tenk fornuftig, og pass på å ikke låne for mye for at billånet skal bli en vellykket historie.

Gradering High

Refinansiering

Har du dyre lån og kreditter du betaler unødvendig mye på? Da kan det være smart å legge om lånene ved å refinansiere de med et nytt lån.

Andre smarte tjenester

Kan vi hjelpe deg med å gjøre økonomien din smartere på flere måter? Sjekk selv!

Senk strømutgiftene dine

  • Sammenlign alle strømselskaper
  • Garantert beste strømpris
  • Endre kontrakt på få minutter

Forbrukslån

Forbrukslån

Låne penger til bil

Bil er noe av det absolutt vanligste å låne penger for. Hvilket ikke er så rart – å kjøpe bil er ofte en stor kostnad. Les mer om billån her!
Forbrukslån

Lån til bobil

Er du på jakt etter en ny bobil og nye opplevelser? Da er du sikkert også på jakt etter et bobillån, må du sette opp et lån som kan finansiere bobildrømmen. For å søke om lån til bobil må du først velge hvilket type lån du skal søke om. Om du vurderer forbrukslån blir renten høyere, men du kan da låne penger til hva du vil, uten å la bobilen stå som sikkerhet. Det er et vanskelig valg å ta, og det er uansett lurt å sammenligne alle alternativ for å finne det som passer best for nettopp deg.
Forbrukslån

Guide for å kjøpe bil

Et bilkjøp kan være et av de vanskeligste kjøpene og investeringene du tar. Mange mener at et bilkjøp alltid er et tapsprosjekt, men det finnes noen snarveier for å unngå de største fellene.
Forbrukslån

Lån penger til egen bedrift

Rett finansiering er en forutsetning for deg med egen bedrift. Zmarta hjelper deg som trenger å låne penger for å starte opp eller drive eget firma.
Forbrukslån

Låne penger: guide til et smidig lån

Trenger du et lån? Av og til i livet skjer det ting som gjør at man har behov for penger; bilen må repareres, kjøleskapet byttes ut eller noe stort skal feires. Det er mange hendelser i livet som gjør at man sårt trenger noen ekstra tusenlapper og når både kontoen og sparegrisen er tømt kan det eneste alternativet være å ta et lån. Når du havner i en slik situasjon hjelper vi deg gjerne med å sammenligne forskjellige lånetilbud slik at du får best mulig rente på ditt lån.
Forbrukslån

Låne penger som enslig

Synes du det er det vanskeligere å få lån når man er enslig? Her er tips på hva du kan gjøre for å øke dine sjanser for å få lån.

Ingen artikler funnet

Se flere artikler
Chat med oss!