Summer 22 - Mobile

Forbrukslån

Lån opptil 600 000 kr

?
4,6 av 5, basert på 3 280 anmeldelser
Hans-Richard Kofstad sier:

Hyggelig og imøtekommende

June 18, 2022
Se alle anmeldelser

Søk om forbrukslån på opptil 600 000 kr – slik fungerer det

SET 2 step 1 phone and hand

Send inn søknaden din

Søknaden videresendes til opptil 17 långivere samtidig.

SET 2 step 3 hand choosing

Velg forbrukslånet ditt

På zmarta.no samles alle lånetilbudene dine. Her kan du enkelt se hvilken långiver som tilbyr det lånet som passer best for deg.

LAN bottom 1 REV

Penger inn på konto

Pengene vil være på din bankkonto etter at långiveren har mottatt en signert låneavtale fra deg.

Kort om forbrukslån

 • Lån opptil 600 000 kr.
 • Søk om forbrukslån hos inntil 17 långivere samtidig.
 • Lån til hva du vil, for eksempel en ny bil, oppussing eller reise.
 • Refinansier dyre smålån og kreditter.
 • Mulighet for å søke sammen med en medsøker.

Hva er et forbrukslån?

Et forbrukslån er et lån uten sikkerhet, også kjent som et blancolån. Med andre ord innebærer det at du ikke pantsetter noe du har kjøpt, for eksempel en bolig eller en bil. Du kan bruke forbrukslånet dit til hva du vil – en reise, oppussing, ny bil eller båt for å noen eksempler.

Du kan også bruke lånet for å samle dyre lån og kreditter i ett større lån med en bedre rente, noe som kan gi deg en lavere månedlig kostnad.

Finn forbrukslånet med lavest rente

Renten er viktig når du tar opp et forbrukslån. Det er med den du betaler banken eller långiveren for lånet ditt. Det er derfor viktig at du velger et lån med så lav rente som mulig. Renten settes på bakgrunn av flere faktorer, som blant annet størrelsen på lånet, kredittverdighet, inntekt, og hvor sannsynlig det er at du kan betale tilbake lånet. Disse faktorene vil bli vurdert av ulike långivere, og du kan derfor få en ulik rente på lånet ditt, avhengig av långiver.

Sammenlign forbrukslån før du låner

Det er alltid lurt å sammenligne forbrukslån fra flere banker og långivere før du låner. På den måten kan du være trygg på at du velger det lånet som har lavest rente og best vilkår. Men å gjøre dette selv er tidkrevende.

Zmarta sammenligner forbrukslån hos opptil 17 långivere samtidig.

Eks: Nom. Rente 12,9 %, eff. Rente 15,52 %, 75 000 kr o/5 år, kostnad 30 509 kr, totalt 105 509 kr.

Slik får du et lån med bra vilkår

Når du tar opp et forbrukslån vil du jo selvfølgelig ha et lån med så bra vilkår som mulig. Hvilke vilkår du får på lånet ditt avhenger av hvor stort beløp du låner, hvor lang tid du ønsker for å betale tilbake pengene, og hvor stor risiko långiveren mener det er å låne ut penger til deg.

Det finnes flere ting du kan gjøre for å få så bra vilkår som mulig, du kan for eksempel tenke over:

 • Hvor stort beløp du vil låne, og hvor lang tid du vil sette på å betale tilbake lånet. Kan du klare deg med et mindre lån enn hva du i utgangspunktet hadde tenkt? En kortere nedbetalingstid er også en måte å senke den totale kostnaden på.
 • Har du mulighet til å betale ned tidligere lån og gjeld innen du tar opp et nytt forbrukslån? Jo mindre gjeld du har, desto bedre er mulighetene for å få et lån med lav rente. En mulighet kan være å samle de mindre lånene dine i et nytt lån.
 • Om du kan låne sammen med noen. En medsøker vil påvirke hvilke vilkår du får på forbrukslånet, ettersom dette vil påvirke både hvor stor risiko det er å låne ut penger til deg, og den økonomiske situasjonen for lånet.

Kan jeg søke om forbrukslån via Zmarta?

For å kunne søke om et forbrukslån via Zmarta kreves det at du:

 • Har fylt minst 20 år.
 • Har en årsinntekt på minst 120 000 kr.
 • Ikke har noen betalingsanmerkninger.
 • Har lignet/skattet til Norge i over 3 år.

  Hva er det lurt å låne til?

  Låne til ting

  Låne til ting

  Om du ikke har full oversikt og en solid buffer skal du unngå å låne til slike kjøp. Vent heller til du har spart sammen pengene!

  Låne till bil

  Låne till bil

  En bil er for mange et nødvendig og lurt kjøp. For like mange er det nødvendig med et billån. Tenk fornuftig, og pass på å ikke låne for mye for at billånet skal bli en vellykket historie.

  Refinansiering

  Refinansiering

  Har du dyre lån og kreditter du betaler unødvendig mye på? Da kan det være smart å legge om lånene ved å refinansiere de med et nytt lån.

  Vanlige spørsmål og svar

  • Hvor mye kan jeg låne?
   Via Zmarta kan du søke om et fordelaktig forbrukslån på opptil 600 000 kroner til noe du drømmer om, men ikke har tid til å spare til.
  • Kan jeg søke om forbrukslån selv om jeg har betalingsanmerkninger?
   Nei, det kan du dessverre ikke gjøre. Långiverne som Zmarta samarbeider med godtar ikke betalingsanmerkninger.
  • Når får jeg svar fra bankene?

   Hver bank og långiver går igjennom søknaden din og svarer direkte i portalen vår, enten med et lånetilbud eller en avvisning. Du får svar fra opptil 17 banker og långivere innen kort tid, de første svarene kan begynne å komme inn allerede etter bare noen minutter. Deretter kan du selv sammenligne lånetilbudene dine for å velge det som passer best for deg.

   Eks: Nom. Rente 12,9 %, eff. Rente 15,52 %, 75 000 kr o/5 år, kostnad 30 509 kr, totalt 105 509 kr.

  • Når betales forbrukslånet ut?

   Når du har sett over alle lånetilbudene dine og bestemt deg for å takke ja til et av dem, må du signere avtalen. Når vi har mottatt en signert avtale betales pengene ut innen 1-5 bankdager, enten til kontoen din eller via en utbetalingsgiro.

   Eks: Nom. Rente 12,9 %, eff. Rente 15,52 %, 75 000 kr o/5 år, kostnad 30 509 kr, totalt 105 509 kr.

  • Må jeg nedbetale forbrukslånet mitt og hvor raskt?
   Ja, det finnes ingen forbrukslån hvor det ikke kreves at du betaler tilbake.
   Dersom du tar opp et helt nytt forbrukslån må du nedbetale det innen 5 år. Men om du derimot samler lånene dine, og de samlede lånene er på mer enn 5 år kan du få en lengre nedbetalingstid. Den lengste nedbetalingstiden du kan få på det nye lånet er tilsvarende den lengste nedbetalingstiden du har på de eksisterende lånene dine, maks 15 år.
  • Kan jeg søke om lån med arbeidsledighetstrygd/ vikariat / som student?
   Ja, det går bra å søke så lenge du oppfyller de grunnleggende kravene våre. Långiverne vurderer deretter søknaden din ut i fra deres kriterier.
  • Hvilke bankers forbrukslån sammenligner Zmarta?
   Vi sammenligner inntil 17 banker og långivere for deg når du vil låne penger eller samle lånene dine. Her kan du se hvem vi sammenligner.

  Forbrukslån

  Ingen artikler funnet

  Chat med oss! Chat