Smilende kvinne med oppsatt hår i grønn skjorte som drikker kaffe å snakker om smarte lån og privatøkonomi.

Senk renten

Sammenlign og finn den laveste renten

Senk renten

Trenger du å ta et lån? Vi sammenligner over 15 banker og långivere for å finne en gunstig løsning og den laveste renten for akkurat deg.

Finn lånet med lavest rente

150 000 kr
3 351 kr

* Nedbetalningstid 1-5 år. Dersom du skal bruke lånet til å innfri annen gjeld kan nedbetalingstid lengre enn 5 år tilbys, 1-15 år.

  • Over 15 banker og långivere
  • Fyll ut kun én søknad

Eks: Nom. rente 12,9 %, eff. rente 15,52 %, 75 000 kr o/5 år, kostnad 30 509 kr, totalt 105 509 kr.

Individuell nom. rente 5,99–26,9 %. Eff. rente 6,32–32,9 % (75 000 kr o/5 år).

4,5 av 5, basert på 180 anmeldelser
Kunde sier:

Rask respons og enkle prosesser

21. september 2020
Se alle anmeldelser

Forbrukslån – hva er det?

Forbrukslån innebærer at du som privatperson låner penger for å kjøpe noe, eller for å samle eksisterende lån. I et forbrukslån gis ikke banken noen sikkerhet i form av for eksempel bolig eller bil. Bankene gjør derfor en grundig sjekk av din betalingsevne før lånet innvilges. Via Zmarta kan du låne opptil 500 000 kr til noe du drømmer om, men ikke har tid til å spare til.

Bli kvitt dyre lån og kreditter

Har du i dag dyre lån hos flere ulike kredittgivere? Å ta lån for å innfri mindre, dyrere smålån er i prinsipp alltid en knall idé. For å kunne refinansiere og samle lånene dine må du ta et nytt, større lån som dekker det totale beløpet av dine andre lån og kreditter. Dette er fordelaktig for deg som kunde siden du slipper faktura- og etableringsgebyr for hvert enkelt lån. Dessuten kan du som regel også få en lavere rente og lenger nedbetalingstid.

Forbrukslån til bil, båt og MC

Enten du er på jakt etter en rimelig pendlerbil, eller som Elon Musk har siktet deg inn på en Tesla, er et billån kanskje et nødvendig steg for at drømmen om egen doning skal kunne realiseres. Du er ikke den eneste som må låne penger for å kjøpe bil, heller tvert om. For å få så lav rente som mulig bør du søke om et tradisjonelt billån, altså et lån der bilen du kjøper stilles som sikkerhet for lånet. Dersom dine forutsetninger for å få lån er litt dårligere er et forbrukslån et alternativ, da du her slipper å stille bilen som sikkerhet.

Forbrukslån til oppussing

Lyst og moderne eller rustikt og koselig – smaken er som baken, men det råder absolutt ingen tvil om at vi nordmenn elsker å pusse opp. I et land der så mange av oss tilbringer mye tid innendørs i løpet av vinterhalvåret sier det seg selv, vi liker å ha det fint hjemme! Men å pusse opp er dyrt, særlig om du ikke kan eller ønsker å gjøre jobben selv. Mange tar derfor opp lån for å skaffe nok penger til oppussingen.

Vil du pusse opp? Søk om lån her.

Smålån til mindre kjøp

Det kan være fristende å låne litt penger for å slå kloa i de nyeste, kuleste tingene på markedet, men det kan være smart å tenke på at denne typen smålån ofte har høy rente og at det kommer ekstra gebyrer for etablering av lånet og fakturering – noen ganger også en administrativ kostnad. Det er dog som regel relativt små lån som kan betales raskt tilbake dersom du har god kontroll på din personlige økonomi.

Gradering Low

Låne til ting

Om du ikke har full oversikt og en solid buffer skal du unngå å låne til slike kjøp. Vent heller til du har spart sammen pengene!

Gradering Medium

Låne till bil

En bil er for mange et nødvendig og lurt kjøp. For like mange er det nødvendig med et billån. Tenk fornuftig, og pass på å ikke låne for mye for at billånet skal bli en vellykket historie.

Gradering High

Refinansiering

Har du dyre lån og kreditter du betaler unødvendig mye på? Da kan det være smart å legge om lånene ved å refinansiere de med et nytt lån.

Andre smarte tjenester

Kan vi hjelpe deg med å gjøre økonomien din smartere på flere måter? Sjekk selv!

Senk strømutgiftene dine

  • Sammenlign alle strømselskaper
  • Garantert beste strømpris
  • Bytt strømavtale på få minutter

Forbrukslån

Forbrukslån

Ti fordeler med forbrukslån

Trenger du å låne penger, men er ikke sikker på om et lån er riktig for deg? I all enkelhet å låne penger uten sikkerhet. Zmarta har fremhevet ti fordeler med å ta opp et forbrukslån – alt for at du skal føle deg trygg når du søker, velger og benytter deg av lånet.

Forbrukslån

Forbrukslån uten sikkerhet

Et forbrukslån uten sikkerhet innebærer at du søker om et lån der du ikke trenger å sette noen sikkerhet for lånet, noe du for eksempel må med boliglån der du stiller boligen som sikkerhet. På Zmarta kan du søke om forbrukslån på opp til 500 000 kroner.

Forbrukslån

Derfor øker en medsøker dine sjanser å få lån

«Jo flere, jo bedre» bruker man si og når man vil ta et lån kan det gamle uttrykket faktisk ha et poeng. Når du vil ta opp lån men er usikker på hvis du får stå som ensom låntager kan det nemlig være en god idé å ha en medsøker til lånet. Det kan også være slik at dere er to personer som vil ta et lån sammen, for eksempel hvis dere skal kjøpe et hus. Her kan du lese om hvordan du øker dine sjanser til å få et lån med en medsøker og hva du som medsøker skal tenke på.

Forbrukslån

Hva innebærer et forbrukslån?

Et forbrukslån er et lån som tas hos en bank eller en långiver, det kan for eksempel brukes på en ny bil, reise, til å pusse opp huset, eller til en annen utgift som for tilfellet ikke kan dekkes gjennom sparekapital. Forbrukerlån kan vanligvis innfris uten at långiveren krever noen sikkerhet for lånet.

Forbrukslån

Forbrukslån uten kredittsjekk

Forbrukslån passer for deg som vil låne penger uten å stille noe som sikkerhet for lånet. Forbrukslånet er altså et lån uten sikkerhet i for eksempel bolig, bil eller båt.

Forbrukslån

Guide for å kjøpe bil

Et bilkjøp kan være et av de vanskeligste kjøpene og investeringene du tar. Mange mener at et bilkjøp alltid er et tapsprosjekt, men det finnes noen snarveier for å unngå de største fellene.

Ingen artikler funnet

Se flere artikler
Chat med oss! Chat