Finn det mest gunstige lånet

Hvis du ønsker å låne penger så har du kommet til rett sted

Det er ikke så lett å finne ut av hvilket lån du skal velge og hva som egentlig er best for deg, vi har jo alle ulike forutsetninger og behov. Zmarta gjør det enklere. Gjennom oss søker du kostnadsfritt, og vi utfører kun én kredittsjekk hos Experian. Deretter kontakter vi våre samarbeidspartnere, og hjelper deg med å finne det lånet som passer best. Enten du ønsker å ta et nytt lån, refinansiere smålån eller kjøpe en ny bil så gir Zmarta deg alltid mest lån for pengene.

illustration
Refinansiering

Kutt gebyr-kostnadene!

Det er dyrt å ha flere lån. Zmarta hjelper deg med å samle alle lånene dine til et, slik at du kan få bedre vilkår og senke månedskostnaden. Vi sender deg forslag på de alternativene som gir best lånevilkår. Fyll ut og send inn søknaden din, så gjør vi resten. 

Søk nå Les mer
Forbrukslån

500 000 grunner til å drømme!

Zmarta er her for deg og det du vil ha. Uansett om du har drømmer for 50 000 eller 500 000 kroner, sørger vi for at du får det alternativ som passer deg og dine behov best. Alle drømmer begynner med det første steget, la oss hjelpe deg med å oppfylle din.

Søk nå Les mer
Smålån

Mindre beløp når det trengs!

Zmarta gir deg muligheten til å låne små beløp når du trenger det. Smålånet er perfekt når det dukker opp uforutsette utgifter. Uansett hvor stort – eller lite – smålån du ønsker, finner vi frem til den beste løsningen for deg.

Søk nå Les mer

Slik fungerer Zmarta

Hvorfor er Zmarta smartere enn en bank?

Zmarta er en finansiell tjeneste som sammenligner og samler alternativene som fungerer for deg og din lånesituasjon. Prosessen tar like lang tid som å søke om et lån hos én bank, men i stedet får du flere alternativer på en og samme gang fra våre samarbeidspartnere. Tjenesten er dessuten helt kostnadsfri.

Hvordan får jeg hjelp av Zmarta?

Fyll ut lånesøknaden på nettsiden, så kommer tar vi oss av videreformidlingen til opptil 19 banker og lånegivere. Vi sender deg de ulike tilbudene du får og kan velge mellom så snart vi kan. Og ta det helt med ro – du forplikter deg ikke til noe som helst.

Hvor lenge må jeg vente på Zmarta?

Når du velger Zmarta får du resultat. Like etter at du har fylt ut lånesøknaden begynner vi med å finne de beste låneforslagene basert på din situasjon.

Hva slags lån jeg får fra Zmarta?

De forslagene du får når du bruker Zmarta kommer fra seriøse banker og långivere. Vi kommer kun til å tilby deg de aller beste forslagene med utgangspunkt i din situasjon og dine ønsker. Det betyr for eksempel at vi aldri kommer å anbefale sms-lån. Det er fordi vi ønsker å bidra til å gjøre den økonomiske situasjonen din bedre, og ikke verre.

Om Zmarta

Zmarta er den smarte finansielle tjenesten som hjelper deg med å sammenligne og finne de beste lånealternativene på nett.

Vi er ingen nykomling. Bak oss står Zmarta Group, med erfaring som finansagent og tilhørende tjenester siden 1999. En erfaring som gjør at du alltid kan føle deg trygg med at du får den aller beste kompetansen for å kunne velge det beste tilbudet etter dine behov.

Vil du lese mer om Zmarta? Klikk her.

Sikkert

Du trenger aldri å være bekymret når du bruker Zmartas tjenester. Vi sender all data kryptert og oppdaterer både system og rutiner med jevne mellomrom. Vi garanterer at opplysningene dine alltid oppbevares sikkert slik at du kan sove godt om natten.

Lettvint

Effektiv er vårt fornavn. Det eneste du trenger å gjøre er å fylle ut en søknad her på nettsiden. Deretter tar vi kontakt med våre långivere og finner frem smarte låneforslag som du kan velge mellom.

Kostnadsfritt

Det er helt kostnadsfritt å bruke Zmartas tjenester og du binder deg ikke til å velge noen av forslagene vi gir deg. Hvis du velger å benytte deg av et av alternativene våre, trenger du bare signere avtalen og sende den til långiveren. Smart og enkelt, ikke sant?

 

Våre samarbeidspartnere

Zmarta samarbeider med 19 långivere og banker hvor vi mottar provisjon for videreformidlingen. Gjennom våre samarbeidspartnere kan vi sikre at du mottar et best mulig tilbud basert på ditt individuelle behov! Du kan sammenligne våre priser med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no.

Logg inn for å se dine søknader

Fyll ut fødselsnummer for å få et nytt passord

Takk for din søknad! Gå videre til Min konto for å se dine tilbud.

Logg inn på Min konto

En feil har oppstått!

Logg inn med bankID for å få muligheten til å få fler tilbud – det holder å gjøre dette en gang.

Fortsett till Min Konto med bankID så får du mulighet til å ta del av fler tilbud!

Oisann! Fødselsnummeret du har angitt for bankID-inlogging stemmer ikke overens med det som finns i søknaden. Er dere to som har søkt sammen? Logg da inn med hovedsøkerens fødselsnummer.

kommer snart

Logger inn

Oppretter og sender et nytt passord