loans

Lån penger til lavest mulig rente

Sammenlign lånene dine

Mente du ?
Månedskostnad 3 286 kr*

Nedbetalingstid 1-5 år. Dersom du skal bruke lånet til å innfri annen gjeld kan nedbetalingstid lengre enn 5 år tilbys, 1-20 år.

Renten er variabel og settes individuelt. Individuell nominell rente varierer fra 4,9–23,4 %. Effektiv rente varierer fra 5,01–37,54 %.
Eksempel: Nominell rente 12,20 %, effektiv rente 12,91 %, 180 000 kr over 5 år, kostnad 61 333 kr, totalt 241 333 kr.

Søknaden din sendes til kredittgiverne som best passer din profil.

4,6 av 5 basert på 353 anmeldelser
Alle som har tatt opp lån eller valgt strømavtale via Zmarta får spørsmålet via e-post om å gi sin mening om oss på Trustpilot. Anmeldelser fra verifiserte kunder er merket – de som vises på vår nettside er utvalgte. Vårt Trustpilot-rangering er basert på alle anmeldelser fra både verifiserte kunder og ikke-verifiserte brukere, og beregnes ved hjelp av faktorer som antall, stjernerangering og annet.
JL
Joanna Litkowiec sier:

Mr. David, som behandlet saken min, er effektiv og hjelpsom, jeg fikk refinansiering. Jeg anbefaler ...

13. juli 2024
QVK
QKjellfrid V. Krey sier:

Raskt, effektivt og enkelt.

10. juli 2024
S
Salvador sier:

Dere hjulpet meg alltid. God service

7. mai 2024

Søk om lån til det du trenger

Forbrukslån

Låne penger til en ny bil, oppussing, reise eller noe annet? Finn forbrukslånet med den beste lånerenten via Zmarta.

Refinansiering

Har du dyre smålån og kreditter? Hos oss kan du finne det billigste forbrukslånet for å refinansiere gjelden din.

Kort om å låne penger via Zmarta

 • Forbrukslån på opptil 800 000 kr

 • Få lånetilbud fra flere banker og långivere samtidig

 • Kostnadsfri sammenligning og uforpliktende lånetilbud

Vil du reise jorden rundt eller samle dyre smålån for å redusere månedskostnadene? Hos Zmarta kan du sammenligne tilbud fra over 15 långivere og søke lån med best lånerente.

Forbrukslån – lån uten sikkerhet

Når du tar opp et forbrukslån trenger du ikke stille eiendelene dine som sikkerhet for lånet. Et forbrukslån kan brukes til det du måtte ønske. Forbrukslån er en god løsning enten du vil låne penger for å kjøpe bil, en varmepumpe eller til å refinansiere gammel gjeld– men kun dersom du finner den beste lånerenten!

Renter er prisen du betaler for å låne penger av långiveren i tillegg til avdrag og termingebyrer. Jo lavere rente du har på lånet, desto mindre betaler du totalt sett.

Låne penger med lav rente

Sammenligner du mange tilbud på lån så kan du være sikker på at du finner lånet med lavest rente. Men å innhente lånetilbud fra ulike långivere er ikke gjort i en fei. Det er nettopp derfor vi har utviklet vår sammenligningstjeneste.

Låneprosessen via Zmarta er rask og enkel. Du fyller inn lånebeløpet, nedbetalingstid og personopplysninger – vi sender informasjonen videre til over 15 samarbeidspartnere, som sender lånetilbudene i løpet av kort tid. Enkelte långivere lar deg låne penger på dagen.

Kostnadsfri sammenligning av lån med Zmarta

Slik kan du søke lån hos Zmarta

Benytt Zmartas sammenligningstjeneste og få de samme vilkårene og rentene som du hadde fått dersom du hadde gått direkte til hver enkelt bank eller långiver selv. Bruk tiden din på noe annet og la oss gjøre jobben:

 1. Send søknaden digitalt eller ring en av våre rådgivere på 23 96 70 10

 2. Experian utfører en kredittsjekk av deg

 3. Søknaden går ut til våre samarbeidspartnere

 4. Du får tilbud om lån på SMS eller via e-post

 5. Finn det beste lånet for deg og signer låneavtalen

Guide til forbrukslån

Kriterier for å få lån

For å få innvilget lån hos Zmartas samarbeidspartnere må du:

 • Ha fylt 20 år

 • Ha en årsinntekt over 120 000 kr

 • Ikke ha betalingsanmerkninger

 • Ha lignet/skattet til Norge i over 3 år

*Gjelder ikke om du skal søke om boliglån.

Sammenligne lån for å finne beste lånerente

For å finne den beste lånerenten må du sammenligne tilbud fra flere långivere. En vanlig feil mange gjør er å kun innhente lånetilbud hos sin egen bank når de skal låne penger – ofte finnes den beste lånerenten hos helt andre långivere!

Sammenligner du flere långivere er du trygg på at at du har gjort det du kan for å sikre deg den laveste renten og de beste vilkårene på lånet ditt.

Søke lån? Zmarta hjelper deg!

Slik får du best lånerente

Rentene du får på lånet baseres på din økonomiske situasjon. Jo bedre din økonomiske situasjon er, jo bedre rente kan du få på lånet. Det er flere ting du kan gjøre for å påvirke renten du får på lånet.

1. Sammenligning er veien til lavest rente

Långivere tilbyr ofte forskjellige lånerenter fordi de vurderer faktorene i din økonomi ulikt.

Via Zmarta sendes lånesøknaden din til over 15 långivere samtidig og i løpet av noen minutter begynner de første lånetilbudene å trille inn. Når du har alle tilbudene framfor deg blir det lett å se hvem som tilbyr den beste lånerenten.

2. Medsøker på lånet kan gi bedre rente

Sjansene for et større lån og bedre rente øker dersom du søke om lån med en medsøker.

Med medsøker på lånet er dere to som står ansvarlige for nedbetalingen. Dette gir långiveren en ekstra sikkerhet og øker dermed mulighetene for lån med lav rente, selv om du ikke har høy årsinntekt eller den beste kredittverdigheten.

3. Lavere rente gjennom refinansiering

Refinansiering innebærer å ta opp lån for å kvitte seg med andre lån.

Det høres kanskje rart ut å låne penger for å betale ned gjeld, men refinansiering kan gi deg bedre lånevilkår og lenger nedbetalingstid. Har du dyre smålån og kreditter refinansiering spare deg for flere tusen i månedlige kostnader!

Sjekk vårt eksempel på refinansiering

Låne penger privat?

Vurderer du å låne penger fra en bekjent fremfor et lån fra en bank eller annen offisiell långiver? Da er det flere huskeregler du bør tenke på. Dersom du får betalingsproblemer kan relasjonen til personen fort bli vanskelig. I tillegg har dere begge færre rettigheter og krav uten en juridisk godkjent låneavtale. Det finnes nemlig ikke noe eget lovverk som regulerer private låneavtaler.

Har du en bedrift så anbefaler vi deg å ta et bedriftslån istedenfor å låne som privatperson. Du kan få bedriftslån uansett om du driver enkeltpersonsforetak eller et aksjeselskap. Har du behov for å låne bare litt penger kan smålån være en bedre løsning.

Lån uten kredittsjekk

Det er ikke mulig å låne penger uten kredittsjekk. Alle långivere og banker er lovpålagt å foreta kredittsjekk av deg når du søker om lån. Søker du om lån via Zmarta blir du kredittsjekket av Experian.

Låne penger på dagen

Låneprosessen via Zmarta tar svært kort tid. Når du har fylt ut og sendt søknaden tar det kun få minutter før du mottar lånetilbud fra våre samarbeidspartnere. Enkelte långivere kan innvilge deg lån på dagen og utbetaler lånet til kontoen din samme dag eller innen 1-5 bankdager.

Lånetilbud hos Zmarta

Er du usikker på hvilket lån du skal gå for? Lånene våre samarbeidspartnere tilbyr kan brukes på forskjellige områder. Trenger du penger til din bedrift kan du søke om bedriftslån opptil 3 millioner. Et refinansieringslån hjelper deg med å nedbetale dyr gjeld og bedre kredittverdigheten.

Uansett hvilket lån du søker etter hjelper Zmarta deg med å finne det beste lånet. Låneprosessen fungerer på samme måte for alle lånene – du søker, vi videreformidler din lånesøknad til flere långivere slik at du skal få de beste vilkårene på lånet ditt.

Tre tips når du skal låne penger

Zmarta Illustrations Right Loan Amount 20

Søk om det lånebeløpet du vil ha

Mange tror de lettere får avslag dersom de søker om for høyt beløp. Dette stemmer ikke. Banken sier altså ikke nei på grunnlag av at du har søkt om å låne mer enn de vurderer at økonomien din tåler. De gir deg et tilbud på det beløpet de anser er rimelig.
Zmarta Illustrations Co-applicant 21

Sammen er dere sterkere

Har du en medsøker står økonomien din sterkere. Det finnes med andre ord gode sjanser for å få godkjent et høyere lånebeløp og lavere rente dersom dere er to.
Zmarta Illustrations Re-apply 5

Søk igjen

Har du fått avslag på en søknad og fremdeles vil låne penger – søk på nytt når dine personlige eller økonomiske omstendigheter har endret seg.

Vanlige spørsmål og svar

 • Hvordan får jeg en lavere rente?
 • Hvilke faktorer påvirker renten jeg får?
 • Hvor lang tid tar det før pengene betales ut?
 • Hva kreves for å kunne søke om lån gjennom Zmarta?
 • Kan jeg låne penger dersom jeg har en betalingsanmerkning?
 • Hvor mye penger kan jeg låne?
 • Koster det noe å sammenligne lån via Zmarta?
 • Kan jeg betale tilbake lånet tidligere?

Andre smarte tjenester

Kan vi hjelpe deg med å gjøre økonomien din smartere? Sjekk selv!

Senk strømutgiftene dine