loans

Refinansiering

Færre månedskostnader og bedre betingelser

Mente du ?
Månedskostnad 3 286 kr*

Nedbetalingstid 1-5 år. Dersom du skal bruke lånet til å innfri annen gjeld kan nedbetalingstid lengre enn 5 år tilbys, 1-20 år.

Renten er variabel og settes individuelt. Individuell nominell rente varierer fra 4,9–23,4 %. Effektiv rente varierer fra 5,01–37,54 %.
Eksempel: Nominell rente 12,20 %, effektiv rente 12,91 %, 180 000 kr over 5 år, kostnad 61 333 kr, totalt 241 333 kr.

Søknaden din sendes til kredittgiverne som best passer din profil.

4,6 av 5 basert på 353 anmeldelser
Alle som har tatt opp lån eller valgt strømavtale via Zmarta får spørsmålet via e-post om å gi sin mening om oss på Trustpilot. Anmeldelser fra verifiserte kunder er merket – de som vises på vår nettside er utvalgte. Vårt Trustpilot-rangering er basert på alle anmeldelser fra både verifiserte kunder og ikke-verifiserte brukere, og beregnes ved hjelp av faktorer som antall, stjernerangering og annet.
JL
Joanna Litkowiec sier:

Mr. David, som behandlet saken min, er effektiv og hjelpsom, jeg fikk refinansiering. Jeg anbefaler ...

13. juli 2024
QVK
QKjellfrid V. Krey sier:

Raskt, effektivt og enkelt.

10. juli 2024
S
Salvador sier:

Dere hjulpet meg alltid. God service

7. mai 2024

Refinansier og sammenlign lån med Zmarta

SamlaTips Jamfor

Sammenlign forbrukslån raskt og enkelt med Zmarta

Zmarta er en sammenligningstjeneste som raskt og enkelt sammenligner lån fra mange forskjellige långivere. Du velger lånet med betingelsene som passer deg best.
Zmarta Illustrations Single credit check 8

Én søknad, én kredittsjekk

Når du benytter deg av Zmartas sammenligningstjeneste trenger du bare å fylle i én søknad, én gang.
Zmarta Illustrations Consolidating loans 22

Refinansiere = spare penger

Når du samler smålånene dine i et større lån kan du ofte få lavere rente, og en lavere rente innebærer mer penger til overs hver måned.

Sammenlign forbrukslån raskt og enkelt med Zmarta

Bruk vår sammenligningstjeneste helt kostnadsfritt. Din søknad blir sendt til over 15 ulike långivere som tilbyr forbrukslån med lav rente som du kan bruke til å refinansiere dine lån.

Én søknad, én kredittsjekk

Du trenger bare å fylle i én søknad, én gang. Du får tilbud om forbrukslån fra flere långivere med god oversikt over alle lånekostnader. Velg lånetilbudet som gir deg best refinansiering.

Refinansiere uten sikkerhet

Zmartas samarbeidspartnere krever ingen sikkerhet eller pantsetting når du skal samle din forbruksgjeld i et nytt, gunstigere forbrukslån.

Kort om refinansiering

Med refinansiering kan du opp et forbrukslån med lavere rente for å nedbetale dyre smålån og kreditter.

 • Lån opptil 800 000 kr for refinansiering av dyr gjeld.

 • Søk om forbrukslån hos over 15 långivere samtidig.

 • Spar penger ved å kun betale ned på ett samlet lån.

 • Mulighet for å søke sammen med en medsøker.

Lenger ned på siden finner du mer informasjon om muligheter for refinansiering med betalingsanmerkninger.

Hva betyr det å refinansiere lån?

Har du gått amok med kredittkortet på storbyferie? Eller har du tatt opp et såkalt “SMS-lån på dagen” i et svakt øyeblikk? Renter og gebyrer på dyr forbruksgjeld kan fort hope seg opp til enorme summer.

Når du tar opp et forbrukslån hos en av våre partnere og bruker det til å nedbetale annen forbruksgjeld, kalles det refinansiering. Refinansiering handler altså om å betale ned flere mindre lån med et større lån som har bedre betingelser, for eksempel lavere rente og mer fleksibel nedbetalingstid.

Det er mye å spare på refinansiering av lån og for mange kan det løse opp store økonomiske floker. Man kan refinansiere lån med svært dårlige betingelser, for eksempel dyre hurtiglån, eller nedbetale uoppgjorte inkassosaker for å slippe betalingsanmerkninger og dårlig kredittverdighet.

Fordeler med refinansiering av lån

Man kan spare mye penger på å refinansiere forbruksgjeld gjennom et mer gunstig forbrukslån – både i tid og penger.

1. Orden i økonomien
Når du samler dyre smålån og kreditter i et nytt lån skaper det orden i en uoversiktlig økonomi. Du får kun én betalingsfrist, én långiver, én nedbetalingstid og én månedlig faktura å forholde deg til.

2. Færre kostnader
Ett samlet lån betyr færre etableringsgebyrer, fakturagebyrer og administrasjonsavgifter. Skulle du glemme å betale regningen innen fristen får du også bare ett forsinkelsesgebyr.

3. Bedre kredittverdighet
Færre lån og lavere månedskostnader kan gi deg bedre kredittverdighet. Med bedre kredittverdighet blir det lettere å få innvilget lån med gode betingelser i fremtiden.

4. Raskere nedbetaling
Et refinansieringslån har lavere rente enn flere mindre lån og gjør det lettere å nedbetale lånet på kortere tid. Med andre ord blir du raskere gjeldfri.

Her er enda flere fordeler med refinansiering av lån.

Eks: Nom. Rente 12,9 %, eff. Rente 15,52 %, 75 000 kr o/5 år, kostnad 30 509 kr, totalt 105 509 kr.

Hva kan jeg spare på å refinansiere forbruksgjeld?

Det er ingen hemmelighet at du kan spare mye penger på refinansiering av lån. La oss bruke vår fiktive låntaker “Nina” som et eksempel.

Nina har tre dyre lån:
Lån 1: 25 000 i kredittkortgjeld med 22% i nominell rente og en nedbetalingstid på 2 år og 8 måneder.
Lån 2: 100 000 i forbrukslån med 14% i nominell rente og 5 års nedbetalingstid.
Lån 3: 10 000 i smålån med 13,8% i nominell rente og 3 års nedbetalingstid.

Hvis Nina nedbetaler disse tre lånene hver for seg koster det henne over 44.000 kroner i renter. I tillegg kommer administrasjonsavgifter, fakturagebyrer, termingebyrer og andre utgifter for hvert lån.

Nina velger å sammenligne lånetilbud fra Zmartas partnere. Hun får flere tilbud og velger et forbrukslån på 135 000 kroner med 10,8% i rente og 3 års nedbetalingstid. Nina bruker lånet til å nedbetale (refinansiere) alle sine tre dyre lån. Nå har hun kun ett lån å forholde seg til, med langt bedre betingelser.

Når Nina har nedbetalt lånet 3 år senere har hun har spart 18 000 kroner i renter på refinansieringen. I tillegg har hun redusert flere kostnader ved å kun betale avgifter og gebyrer for ett lån – ikke tre.

Samle smålån.

Slik søker du om refinansiering uten sikkerhet

Zmarta hjelper deg finne forbrukslånet som gir deg den beste refinansieringen av dine eksisterende lån. Fyll ut en søknad om forbrukslån digitalt eller med hjelp fra en av våre saksbehandlere. Legg til ønsket lånebeløp, personlige opplysninger og informasjon om din arbeidssituasjon.

Når vi har mottatt lånesøknaden din sender vi den videre til over 15 långivere som etter kort tid gir deg svar på din søknad. Det er først når du signerer en låneavtale at du forplikter deg til lånebetingelsene.

Vår sammenligningstjeneste er helt kostnadsfri.

Eks: Nom. Rente 12,9 %, eff. Rente 15,52 %, 75 000 kr o/5 år, kostnad 30 509 kr, totalt 105 509 kr.

Refinansiering med betalingsanmerkning uten sikkerhet

Har du betalingsanmerkninger? Zmartas samarbeidspartnere tilbyr ikke refinansiering med betalingsanmerkninger uten sikkerhet.

Tips til deg som vil låne penger med betalingsanmerkninger.

Refinansiering uten sikkerhet

Forbrukslån er et lån uten sikkerhet. Dette betyr at du ikke trenger å stille eiendelene dine som garanti for lånet. Fordi långiverne tar en høyere risiko ved å innvilge deg et forbrukslån uten sikkerhet er rentekostnadene også høyere ved et forbrukslån enn et ordinært lån.

Sammenlign lån og finn den beste renten hos Zmarta

Ved å benytte vår sammenligningstjeneste kan du få markedets beste rente på forbrukslån. Når vi undersøker lånemulighetene dine hos over 15 långivere samtidig øker nemlig sjansene for at du får bedre vilkår og renter på lånet ditt. Bankene vil nemlig kjempe om å gi deg det beste lånetilbudet.

Hvilke renter og vilkår du får på lånet bestemmes ut ifra flere ulike faktorer som vurderes ulikt av de forskjellige långiverne. Alder, inntekt, kredittverdighet og om du har medsøker på lånet har innvirkning på hvilken rente du får – men også selve konkurransen mellom långiverne. Vi i Zmarta hjelper deg med å finne det beste forbrukslånet, enten det er til refinansiering eller et billån uten sikkerhet.

Vanlige spørsmål og svar

 • Hva er refinansiering?
 • Hvorfor skal jeg refinansiere?
 • Kan man samle lån uten å ha en fast stilling?
 • Er det mulig å samle lån til tross for flere låneforespørsler og en dårlig kredittverdighet?
 • Kan jeg refinansiere lån selv om jeg har betalingsanmerkninger?
 • <p>Hva er forskjellen på gjeldsordning og refinansiering? </p>
 • Hvor mye penger kan jeg spare ved å samle lånene mine?
 • Hva kan jeg gjøre for å få en lavere rente?
 • Hva kreves for at jeg kan refinansiere lånene mine via Zmarta?

Andre smarte tjenester

Kan vi hjelpe deg med å gjøre økonomien din smartere? Sjekk selv!

Senk strømutgiftene dine