Hva er Zmarta?

En frittstående tjeneste som sammenligner lånetilbud og strømavtaler. Les mer om Zmarta.
16. juni 2022
Verdt å tenke på når du samler lånene dine

Viktig å tenke på når du tar opp et lån

Siden et lån vil påvirke økonomien din i lang tid fremover, er det ting du bør sjekke før du søker om et lån.
8. desember 2021

Gjeldsregister – dette vil det bety for deg

Du har garantert fått med deg at det i år skal innføres et gjeldsregister, men vet du egentlig hva det kan bety for deg som forbruker? Her gir vi deg en kort oppsummering, og et par gode tips på veien.
22. oktober 2019

Verdt å vite om smålån

Hva er et smålån? Et typisk smålån er et lån med relativt lav kredittgrense, og med et relativt lavt lånebeløp. Mange aktører I Norge tilbyr denne lånetypen.
22. oktober 2019

Hva er et smålån?

Et smålån er et lån med lav kredittgrense, smålån kan også gå under navnet minilån eller mikrolån. Det som fremst skiller smålån fra andre typer lån er selvsagt beløpet man låner.
22. oktober 2019

Utgiftsforsikring fra Zmarta

Har du tenkt over hvordan du økonomisk vil kunne håndtere uforutsette utgifter? En utgiftsforsikring kan hjelpe deg gjennom en vanskelig periode.
22. oktober 2019

Smålån

Et smålån er perfekt hvis du et ute etter å pusse opp hjemme eller kjøpe nye møbler. Eller kanskje trenger du penger til bryllup eller en større reise til ferien? Via Zmarta kan du søke om smålån fra 5 000 til 70 000 kroner.
22. oktober 2019

Smålån vs. Forbrukslån

Hva er forskjellen på smålån og forbrukslån, når bør jeg søke forbrukslån og når bør jeg søke smålån? Zmarta hjelper deg med å få mest mulig informasjon, slik at du kan ta det rette valget før du søker!
22. oktober 2019

Lån uten sikkerhet

Ønsker du å pusse opp hjemme, eller kjøpe båt for å dra på ferieutflukter med familien? Da kan et lån uten sikkerhet være løsningen for deg.
22. oktober 2019