Forbrukslån

Fordeler med forbrukslån

2019-10-22
23 smålån vs forbrukslån

Ønsker du å låne penger, men er du usikker på risikoen? Risikoen med å låne penger varierer selvsagt avhengig av hvordan dine egne økonomiske forutsetninger er. For at du skal føle deg trygg når du låner penger fra Zmarta, har vi laget en guide for å hjelpe deg gjennom lånejungelen.

Hva er definisjonen på et forbrukslån?

Et forbrukslån kan bety så mangt. Det kan for eksempel være et lån du tar fordi du trenger rask tilgang til midler. Uansett behov er definisjonen et lån der du i løpet av kort tid får penger på kontoen din etter at du sender inn og får godkjent lånesøknaden. Det finnes andre typer lån, som for eksempel smålån, mikrolån og minilån. Forbrukslån er som regel alltid et tryggere alternativ, fordi rentene og betingelsene for raskere typer lån er mindre gunstig. Normalt sett bidrar de andre typene lån ofte til høyere månedlige kostnader for deg.

Ved andre typer lån, får du kanskje pengene raskere på konto, men du bør alltid være klar over hvilken risiko det medfører. Hvis du ønsker å søke om et slikt lån, bør du legge en plan for å betale tilbake pengene innen kort tid - for å unngå unødvendige purregebyr, høye renter og samlede totale kostnader som i verste fall kan bli flere hundre prosent over det faktiske lånet.

Fordeler med forbrukslån

For deg som søker lån, finnes det flere fordeler med forbrukslån. Ofte får du beskjed om avgjørelsen allerede innen 24 timer.

Når du søker om et lån er forbrukslån ofte det beste alternativet. Hos Zmarta kan du søke om forbrukslån og få svar innen 24 timer, helt kostnadsfritt.

Få flere lånealternativer ved å bruke sammenligningstjenester

Det aller beste alternativet for å få et billig lån, er å bruke sammenligningstjenester hvor du kan se hva lån fra ulike långivere vil koste deg hver måned. Du vil også være i stand til å vurdere hva lånets samlede totalkostnad vil bli, inkludert faktureringskostnader eller andre kostnader.

Med Zmartas sammenligningstjeneste, vil du motta tilbud fra så mange långivere som mulig, uten å måtte betale en krone. Derfor lar vi over 15 banker og långivere konkurrere om å gi deg det beste lånealternativet.

Flere i samme kategori

Se alle
11 lan til bobil
Forbrukslån Lån til bobil
Dersom du vurderer å søke lån for å finansiere bobilkjøpet er det en del ting du bør ha i bakhodet.
10 lån til motorsykkel
Forbrukslån Lån til motorsykkel
Drømmer du om å kjøpe motorsykkel? Det finnes forskjellige måter å finansiere kjøpet på.
15 lan til campingvogn
Forbrukslån Lån til campingvogn
Mange drømmer om å kjøpe campingvogn, og et lån kan gjøre drømmen virkelig.