Forbrukslån

Forbrukslån med lav rente

2019-10-22
Forbrukslån med lav rente

Ønsker du å søke om et forbrukslån med lav rente? Hos Zmarta sammenligner vi forbrukslån for at du skal få sjansen til å oppfylle drømmene dine.

Hva er et forbrukslån?

Et forbrukslån innebærer at du låner penger uten sikkerhet, og Zmarta jobber for at du skal kunne sammenligne lånetilbud for å finne det beste alternativet for deg. Selvsagt har alle forskjellige forutsetninger, drømmer og behov og derfor samarbeider vi med over 10 forskjellige banker og långivere for å gi deg den beste renten og laveste månedskostnaden.

Kanskje du drømmer om en ny bil, reise rundt omkring i verden eller kjøpe den perfekte leiligheten? 

Lån til hva du vil 

Uansett hva du ønsker å låne penger til vil vi gjøre vårt beste for å finne det mest ideelle forbrukslånet for deg. Kanskje du drømmer om en ny bil, reise rundt omkring i verden eller kjøpe den perfekte leiligheten? - Fortsett slik, Zmarta synes ikke at noen drømmer for store!

Når du søker om et forbrukslån med lav rente hos Zmarta, vil vi vurdere dine muligheter nøye, for å så å kontakte våre långivere. Vi lar over 15 forskjellige banker og långivere utarbeide et lånetilbud for deg. Når prosessen er ferdig, vil vi presentere de beste lånetilbudene for deg - slik at du er i stand til å foreta det valget som passer deg best. Med sammenligningstjenesten vår vil du finne det beste forbrukslånet med den laveste renten - kostnadsfritt!

Hvem kan få et forbrukslån? 

Nesten alle har muligheten til å få et forbrukslån. Långivere begrunner beslutning om lån blant annet på basis av månedsinntekt, økonomisk situasjon og generell gjeldssituasjon. Har du betalingsanmerkninger, kan Zmarta desverre ikke hjelpe deg. 

Forbrukslån ved lav rente, uten kredittsjekk 

Når du søker om lån, gjøres det en kredittsjekk av deg. Denne opplysningen tas vare på i en periode, noe som gjør at en långiver kan se hvor mange opplysninger som har blitt hentet opp på deg. Om det har blitt foretatt mange søknader i løpet av kort tid, kan dette ses på som en risiko, og det kan gjøre at du får lavere kredittvurdering.

I dag må banker og långivere i henhold til loven gjøre kredittsjekker når nye søknader kommer inn. Långivere vurderer din kredittverdighet på ulike måter, og derfor er det viktig at du sammenligner og leser gjennom betingelsene som gjelder for de forskjellige långiverene. 

Søk om Forbrukslån med Zmarta 

Hos Zmarta jobber vi med over 15 forskjellige långivere. Visse kredittsjekk-selskaper beholder kun søknaden din i egne registre. Dette innebærer at om det senere kommer en kredittsjekk fra en långiver, så kan de risikere å ikke se informasjon fra tidligere av. Det er mulig å låne penger uten kredittsjekk, men i de fleste tilfeller innebærer dette smålån som for eksempel SMS-lån hvor du låner mellom 1000 til 20 000 kroner. Vær obs på at slike lån ofte har svært høy rente, og at det ofte er dårlige betingelser og svært kort betalingsfrist. Tenk nøye over din beslutning før du bestemmer deg for noe som kan ende opp i problemer istedenfor løsninger.

Vi lar våre långivere konkurrere om deg, slik at du får et privatlån med best mulig rente og med lavest mulig månedlig kostnad.

Flere i samme kategori

Se alle
11 lan til bobil
Forbrukslån Lån til bobil
Dersom du vurderer å søke lån for å finansiere bobilkjøpet er det en del ting du bør ha i bakhodet.
10 lån til motorsykkel
Forbrukslån Lån til motorsykkel
Drømmer du om å kjøpe motorsykkel? Det finnes forskjellige måter å finansiere kjøpet på.
15 lan til campingvogn
Forbrukslån Lån til campingvogn
Mange drømmer om å kjøpe campingvogn, og et lån kan gjøre drømmen virkelig.