Forbrukslån

Lån til bobil

2022-03-25
11 lan til bobil

Skal du kjøpe bobil? Dersom du vurderer å søke lån for å finansiere bobilkjøpet er det en del ting du bør ha i bakhodet, blant annet hva slags form for lån du skal velge. Hos Zmarta kan du søke om lån til bobilen, uten å stille bobilen som sikkerhet.

Lån til bobil med eller uten sikkerhet

Det finnes ulike typer lån du kan velge mellom når du skal finansiere kjøpet av bobil. Det ene er et billån, og det andre et forbrukslån. Med et billån kan du låne hele beløpet, men du får bedre rente dersom du har egenkapital. Billånet har lavere rente, men du må stille bilen som sikkerhet.

Med et forbrukslån kan du låne penger til hva du vil, uten at du trenger å stille noen sikkerhet. Da blir imidlertid renten høyere. Det er en vanskelig avgjørelse å ta, og derfor er det bra å sammenligne alternativene dine, for å finne det gunstigste lånet for deg.

Søk om forbrukslån til bobil via Zmarta

Du kan søke om et forbrukslån for å kjøpe bobil via Zmarta. Du får da resultater fra opptil 17 långivere samtidig – med utgangspunkt i kun én kredittsjekk. Du kan låne opptil 500 000 kroner, og det eneste som kreves er at du 

  • er minst 20 år gammel

  • har en årsinntekt på minst 120 000 kroner

  • ikke har betalingsanmerkninger

  • har lignet/skattet til Norge i over 3 år

Sammenlign lån før du bestemmer deg

Før du søker om et lån til bobil er det lurt å sammenligne lån fra flere ulike långivere. Da kan du finne det lånet som er mest hensiktsmessig for akkurat deg. Men, å sammenligne lån på egenhånd hos flere ulike långivere kan slå negativt ut på kredittverdigheten din. Dette er fordi hver långiver gjennomfører en egen kredittsjekk, og hver gang det skjer senkes kredittverdigheten din.

Hos Zmarta kan du sammenlikne opptil 17 ulike långivere samtidig – ved hjelp av kun én kredittsjekk. Fyll ut skjemaet vårt, så kan du i ro og mak sammenligne både renter og vilkår for ulike forbrukslån, og finne det lånet som passer best for akkurat deg.

Flere i samme kategori

Se alle
10 lån til motorsykkel
Forbrukslån Lån til motorsykkel
Drømmer du om å kjøpe motorsykkel? Det finnes forskjellige måter å finansiere kjøpet på.
15 lan til campingvogn
Forbrukslån Lån til campingvogn
Mange drømmer om å kjøpe campingvogn, og et lån kan gjøre drømmen virkelig.
46-fordeler-med-forbrukslan
Forbrukslån Raske penger? Her er 7 fordeler med forbrukslån
Zmarta vil bidra til at nordmenn får en bedre økonomi. Vi deler en lang rekke artikler om hvordan du kan spare penger, b ...