Forbrukslån

Hva er et forbrukslån?

2019-10-22
Hva er et forbrukslån

Forbrukslån innebærer at man låner penger uten sikkerhet, der verken bolig eller bil vil bli beslaglagt om man ikke kan betale ned gjelden sin. I mange tilfeller er forbrukslån bedre enn et billån – fordi man slipper å stille noe som sikkerhet.

Hva gjør man med et forbrukslån?

Forbrukslånet passer for dem som vil reise, pusse opp hjemme eller kjøpe bil. Det er også en velegnet løsning for samle alle sine lån. Forbrukslånet er perfekt for deg som har store drømmer, og du får låne penger til akkurat hva du vil. Hos Zmarta kan du søke om forbrukslån på nettet, og med over 15 banker og långivere som konkurrerer om å tilby deg den beste låneavtalen finner du garantert et lån som passer for deg og dine forutsetninger.

Lånesøknaden kan du fylle i her på hjemmesiden vår når som helst på døgnet, også behandler vi søknaden så snart vi kan. Vær oppmerksom på grunnkravene for å søke; du må være minst 20 år, ha en årsinntekt på over 120 000, og du må ha skattet til Norge de siste 3 årene. Har du betalingsanmerkninger kan vi dessverre ikke hjelpe deg med lånesøknad.

Samle dyre lån med et forbrukslån

Har du flere lån og kredittkortsgjeld? Det er ikke alltid dumt å ha mange lån, men det kan bli veldig dyrt. Som låntaker er du kanskje ikke klar over muligheten du har ved refinansiering av lån. Ved å samle lånene dine kan det være tusenlapper å spare, siden du kan få bedre vilkår. Får du en lavere rente, kan du senke månedskostnaden din. På Zmarta arbeider vi for at våre långivere skal tilby deg en bedre rente enn det du har i dag, når du samler lånene dine. Om dine forutsetninger for å bli bevilget lån er dårligere, så informerer vi deg om hva du kan gjøre for å forbedre situasjonen din, før du søker. Kanskje trenger du en medsøker, der en partner, venn eller foreldre kan hjelpe deg å stille som sikkert på lånet, for å gi långiveren ekstra trygghet om at du kan betale tilbake lånet. 

Zmarta hjelper deg med å spare tid og penger

Med store drømmer fortjener du å bli bevilget rett sum til rett kostnad og svaret får du bare om du sammenligner ulike lånetilbud. Når du søker om lån hos flere banker og långivere samtidig, sparer du tid og du får bedre oversikt.

Gjør et smart valg, og sammenlign forbrukslån hos oss! Zmarta formidler lån på opp til 500 000 kroner – helt uten sikkerhet. Søknaden og sammenligningstjenesten er helt kostnadsfri, og vi på Zmarta guider deg mer enn gjerne gjennom prosessen. Din søknad er heller ikke bindende, og du får god tid på å bestemme deg for hvilket lånetilbud som fungerer beste for deg.

Flere i samme kategori

Se alle
11 lan til bobil
Forbrukslån Lån til bobil
Dersom du vurderer å søke lån for å finansiere bobilkjøpet er det en del ting du bør ha i bakhodet.
10 lån til motorsykkel
Forbrukslån Lån til motorsykkel
Drømmer du om å kjøpe motorsykkel? Det finnes forskjellige måter å finansiere kjøpet på.
15 lan til campingvogn
Forbrukslån Lån til campingvogn
Mange drømmer om å kjøpe campingvogn, og et lån kan gjøre drømmen virkelig.