Om lån

Hva er Zmarta?

2022-06-16
33-verdt-a-vite-om-smalan

En frittstående tjeneste som sammenligner lånetilbud og strømavtaler.

Zmarta sammenligner lån og tilbud fra over 15 långivere samt strømavtaler hos opptil 150 forskjellige strømleverandører. Vårt mål er ganske enkelt: vi vil gjøre det lett for deg å ta bevisste valg rundt din privatøkonomi.

Vi gjør det raskt og enkelt å få oversikt over tilbud på boliglån, billån, bedriftslån, smålån og forbrukslån slik at du kan sammenligne flere tilbud og velge det alternativet som passer deg best. Du kan også benytte vårt sammenligningsverktøy til å finne og bytte til en bedre strømavtale.

Vår visjon er en verden der ingen betaler en krone for mye. 

Les mer om Zmarta.

Les mer om Elskling.

Tre fordeler med å bruke Zmarta: 

1. Sammenligning av lån og strømavtaler – raskt og enkelt

Alle som har prøvd vet hvor tidkrevende det er å sammenligne priser og betingelser i ulike lånetilbud og strømavtaler. Det er derfor vi skapte Zmarta! Vår digitale sammenligningstjeneste søker frem de beste tilbudene ut ifra dine ønsker. Det hele tar mindre enn 5 minutter.

2. Zmarta gir deg dagens pris og tilbud 

Prisen du får oppgitt er den som gjelder for deg, det er ingen ekstra gebyrer. Dessuten sørger våre strømeksperter for at tilbud og priser alltid er oppdaterte.

3. Tjenestene våre er kostnadsfrie 

Sammenligningstjenestene våre er kostnadsfrie for deg som kunde fordi bankene, långiverne og strømleverandørene gir oss en provisjon hver gang vi matcher deres tilbud med en Zmarta-bruker. Derfor kan vi forbedre din privatøkonomi uten at det koster deg en krone.

Hvem kan søke om lån gjennom Zmarta?

For å kunne søke om et lånetilbud gjennom Zmarta må du:

  • ha fylt 20 år

  • ha en årsinntekt på over 120 000

  • ikke ha betalingsanmerkninger*

  • ha lignet/skattet til Norge i over 3 år 

*dette gjelder ikke dersom du søker om å ta opp lån med sikkerhet i boligen din.

Hvilke typer lån sammenligner Zmarta?

Vi sammenligner tilbud på bedriftslån, forbrukslån og refinansiering av smålån. Du kan også benytte vår sammenligningstjeneste når du vil låne penger til bil eller søke om lån med sikkerhet i boligen din.

Forbrukslån på opptil 500 000 kr

Trenger du penger til noe du drømmer om, men ikke har tid til å spare til? Et forbrukslån er et lån uten sikkerhet, og du bestemmer selv hva du vil bruke pengene på, enten det er en reise, nedbetaling av dyre smålån, oppussing, ny bil eller noe helt annet. 

Sammenlign forbrukslån via Zmarta her.

Bruk lånemulighetene i din bolig

Visste du at du kan låne opptil 85% av markedsverdien på boligen din? Du kan bruke lånet til å nedbetale smålån og kreditter som har høy rente, også kalt refinansiering, eller til noe helt annet.

Les mer om hvordan du kan søke om lån med boligen din som sikkerhet.

Refinansiering av lån på opptil 500 000 kroner

Har du mange dyre smålån eller kredittkortgjeld? Da kan det lønne seg å samle lånene i et nytt lån med bedre betingelser. Pengene du sparer på en slik refinansiering kan du bruke på raskere nedbetaling av lånet og på denne måten oppnå en bedre kredittverdighet.

Sammenlign tilbud om refinansiering her.

Søk om bedriftslån på opptil 2 millioner kroner

Trenger du penger til å starte en bedrift eller en investering for å ta bedriften til neste nivå? Et bedriftslån kan hjelpe deg med å realisere dine forretningsideer. Med Zmartas sammenligningstjeneste kan du finne det beste bedriftslånet for din virksomhet.

Søk om et fleksibelt bedriftslån i dag.

Slik sammenligner og søker du om lån via Zmarta

For å finne et passende lånetilbud via Zmarta fyller du ut en enkel lånesøknad direkte på nettsiden vår. Du kan også ringe vår kundeservice for å snakke med en av våre lånespesialister som kan hjelpe deg gjennom hele prosessen. I løpet av få minutter har vi det vi trenger av opplysninger slik at vi kan hjelpe deg finne det beste lånet for deg, enten det gjelder et forbrukslån med lav rente, et gunstig lån for din bedrift, økning av boliglånet ditt eller et mindre smålån.

1. Fyll ut opplysninger om ønsket lån

Du velger lånebeløp og en nedbetalingstid som passer deg.

2. Vi samler inn lånetilbud

Zmarta gjør jobben med å samle inn tilbudene for deg.

3. Du velger

Få hjelp til å filtrere alternativene og velg din favoritt!

Zmartas partnere – banker og långivere

Zmarta er ikke en långiver, vi er en frittstående aktør som formidler lånetilbud fra våre samarbeidspartnere. Med andre ord er det ikke Zmarta som låner deg pengene når du velger et lånetilbud via oss, men den utvalgte banken eller långiveren. 

Det er ingen forpliktelser eller kostnader forbundet med å sammenligne lån hos oss. Det er først når du signerer en avtale med en långiver eller bank at du forplikter deg.

Zmarta får en provisjon av långiveren eller banken når de får en ny kunde gjennom våre tjenester. Våre samarbeidspartnere får dessuten verdifull kunnskap om kundenes ønsker og behov som gjør at de kan tilpasse sine tilbud til markedets etterspørsel.

Hos Zmarta kan du også sammenligne tilbud fra alle strømleverandører i Norge. Det fungerer på samme måte. Vi formidler tilbudene som passer for deg, og hjelper deg med å bytte avtale når du finner en som er bedre enn din nåværende strømavtale.

Flere i samme kategori

Se alle
Verdt å tenke på når du samler lånene dine
Om lån Viktig å tenke på når du tar opp et lån
Siden et lån vil påvirke økonomien din i lang tid fremover, er det ting du bør sjekke før du søker om et lån.
55-gjeldsregister-dette-vil-det-bety-for-deg
Om lån Gjeldsregister – dette vil det bety for deg
Du har garantert fått med deg at det i år skal innføres et gjeldsregister, men vet du egentlig hva det kan bety for deg ...
33-verdt-a-vite-om-smalan
Om lån Verdt å vite om smålån
Hva er et smålån? Et typisk smålån er et lån med relativt lav kredittgrense, og med et relativt lavt lånebeløp. Mange ak ...