Zmarta tipser – Hvordan få mest mulig ut av pengene dine

Zmarta vil at du skal tenke smart rundt økonomien din - både når du vil spare og når du vil bruke penger. En bedre økonomi gjør deg lettere til sinns og sikrer deg en enklere hverdag og en tryggere framtid. Her får du våre beste tips og råd for å få mest mulig ut av pengene dine.

Zmartas tips for å få pengene dine til å vokse

Det er få ting som slår følelsen av å endelig få kjøpe noe du har ønsket deg i lang tid. Uansett om det er en liten gadget eller et stort oppussingsprosjekt så er det ekstra tilfredsstillende å unne seg noe når man har spart lenge, krone for krone. Men det kan ta tid å spare så mye som man ønsker, og ofte føles det som om gulroten er milevis unna.

Da kan det være verdt å spørre seg selv: Hvordan vet jeg at jeg sparer på best mulig måte? Finnes det mer effektive måter å spare på?

For å finne svarene på dette har vi i Zmarta samlet noen tips til hvordan du bør tenke og handle at pengene dine får best mulige forutsetninger for å vokse.

Zmartas tips - hjelper deg få orden på økonomien

En god privatøkonomi krever mer enn tålmodighet og disiplin. Når du vil få mest mulig ut av pengene dine er det like viktig å være effektiv og smart. Men hvor skal du begynne? Det kan føles overveldende å sette seg inn betingelser for lån og hvordan renten påvirker økonomien din. Mange føler at de må holde oversikt over veldig mange faktorer, men det viktigste for å få mest mulig ut av pengene dine – enten du vil bruke eller spare – er å få god oversikt over dine egne behov og forutsetninger.

Les våre artikler om rente, spareformer og budsjettplanlegging for å få forstå hvordan du skal tenke og handle for å bygge en god og bærekraftig økonomi som passer for nettopp deg samt hvordan du legger en plan for å nå dine økonomiske mål.

En smartere økonomi

Hos Zmarta er vi opptatt av én ting – smart økonomi. En forutsetning for smart økonomi er smart sparing og smart pengebruk. Har du fått nok tips og lurer på hva Zmarta er og hvordan vår tjeneste fungerer? Sjekk ut «Hva er Zmarta?» og «Spørsmål og svar».

Forbedre økonomien din – Zmarta sine 7 enkle tips

Det lønner seg å rydde opp i økonomien, og luke ut unødvendige utgifter! Få kontroll over
økonomien din, og få mer penger til overs som du kan bruke på mer morsomme ting. Vi har samlet 7 tips som hjelper deg med å kvitte deg med unødvendige utgifter, og forbedre økonomien din.

Slik kan du kredittsjekke deg selv

Kredittverdigheten din er en vurdering av betalingsevnen din, og den er avgjørende når du skal låne penger eller handle på kreditt. Utfør en kostnadsfri kredittsjekk på deg selv – både for å ligge et skritt foran långiveren, men også får å få oversikt over når du kan søke om lån og når du bør vente til bedre tider.

Bilferie: tips og råd til sommerens turer

Har du som mange andre måtte droppe sydenturen i sommer? Da kan du reise på en bilferie i Norge i stedet. Det fine med bilferie er at en ikke trenger å bekymre seg for å rekke fly og tog, og man kan ta det mer i sitt tempo. Men det lønner seg allikevel å planlegge reisen på forhånd. Her får du noen tips til sommerens bilturer.

Chatta med oss! Chatt