Om lån

Nye hurtiglån

2019-10-22
47-nye-hurtiglan

Leter du etter nye hurtiglån, eller leter du kanskje etter et lån hvor du kan låne penger uten å få dårlige vilkår og renter? Om du er usikker på hva et hurtiglån egentlig innebærer, så kan vi på Zmarta hjelpe deg.

Hva er hurtiglån?

Hurtiglån er lån hvor du låner en mindre sum penger uten sikkerhet, til en høyere rente og kortere nedbetalingstid. Hurtiglån har ikke det beste ryktet, og forbindes ofte med sms-lån hvor du gjennom en tekstmelding sender personopplysninger og får pengene på konto i løpet av kort tid. Hva mange ikke tenker over, er at ikke alle mennesker har en buffer for uforutsette utgifter, ulykker eller ekstrakostnader, og da er noen ganger et hurtiglån det eneste alternativet.

Hvordan vet jeg om et hurtiglån er nytt, og hva betyr det?

Et nytt hurtiglån kan blant annet være når en finansagent legger til hurtiglån som et alternativ til tidligere tjenester eller når en långiver senker sine renter og formidler hurtiglånet som en nyhet. Om du som låntaker ikke har noe annet alternativ, er det ingen skam i å søke om et hurtiglån. Forhåpentligvis har de siste hurtiglånene bedre renter og vilkår slik at du som kunde ikke blir ruinert kun fordi du ikke har andre alternativer.

Vær nøye med at hurtiglånet du søker på kommer fra en seriøs finansaget med oppdatert informasjon om renter og vilkår, slik at du ikke går inn i en avtale med feilaktige forutsetninger.

Nye hurtiglån bidrar til konkurranse

Avhengig av hvor høy sum du ønsker å søke om, er det bedre for deg som forbruker når finansagenten legger til nye hurtiglån. Jo flere alternativer som presenteres på lånetilbyderens side, desto høyere krav stilles det til deres tilbud om vilkår og renter fra kundene.

* Eksempelrente 13,49 %, eff. rente 16,60 %. 65 000 kr o/5 år, etabl.geb. 950 kr. Totalt 93 730 kr.

Bytt fra hurtiglån til forbrukslån

Låntakere med hurtiglån søker ofte en rask løsning der de gjennomfører en enkel låneprosess. Hos Zmarta vil vi hjelpe deg som kunde med å ta en fornuftig avgjørelse. Hos oss kan du søke om forbrukslån fra 5 000 til 500 000 kroner til en bedre rente og tilbakebetalingstid enn ved et hurtiglån. Har du gjeld fra tidligere av blir det dessuten mer hensiktsmessig for deg om du søker om et større forbrukslån hvor du samler dine lån og dekker den summen du hadde tenkt å søke om hurtiglån for. På denne måten kan du forhandle deg frem til en bedre rente og månedskostnad, noe som er bedre for lommeboken din. 

Finn og sammenlign forbrukslån med Zmarta

På Zmarta.no kan du sammenligne og finne forbrukslån som er et utmerket alternativ til hurtiglån – helt kostnadsfritt. Bak oss står rundt 15 banker og långivere som vil konkurrere om å gi deg det beste lånetilbudet til den laveste renten og den billigeste månedskostnaden. Når du søker om forbrukslån med vår tjeneste kan du også når som helst velge å avbryte lånesøknaden, da tilbud fra oss ikke er bindende. Om du velger å gjennomføre lånesøknaden, tar det 3-5 dager før du får pengene inn på konto.

* Eksempelrente 13,49 %, eff. rente 16,60 %. 65 000 kr o/5 år, etabl.geb. 950 kr. Totalt 93 730 kr.

Flere i samme kategori

Se alle
33-verdt-a-vite-om-smalan
Om lån Hva er Zmarta?
En frittstående tjeneste som sammenligner lånetilbud og strømavtaler. Les mer om Zmarta.
Verdt å tenke på når du samler lånene dine
Om lån Viktig å tenke på når du tar opp et lån
Siden et lån vil påvirke økonomien din i lang tid fremover, er det ting du bør sjekke før du søker om et lån.
55-gjeldsregister-dette-vil-det-bety-for-deg
Om lån Gjeldsregister – dette vil det bety for deg
Du har garantert fått med deg at det i år skal innføres et gjeldsregister, men vet du egentlig hva det kan bety for deg ...