Forbrukslån

Ti fordeler med forbrukslån

2019-10-22
46-fordeler-med-forbrukslan

Trenger du å låne penger, men er ikke sikker på om et lån er riktig for deg? I all enkelhet å låne penger uten sikkerhet. Zmarta har fremhevet ti fordeler med å ta opp et forbrukslån – alt for at du skal føle deg trygg når du søker, velger og benytter deg av lånet.

1. Du kan låne penger til hva du vil

Du kan låne penger til akkurat hva du vil. Med et forbrukslån åpnes det mange muligheter for deg og du kan investere eller bruke penger akkurat som du ønsker. Hvorfor ikke kjøpe en bil, motorsykkel eller båt? Eller hvorfor ikke renovere huset ditt mens du drar på ferie?

2. Du låner penger uten sikkerhet 

Har du en drøm du trenger penger for å realisere, og ønsker å låne på huset eller leiligheten din? Dette er ikke alltid nødvendig, og du kan heller søke om et forbrukslån. Når du søker om trenger du ikke å stille noe som helst som sikkerhet for lånet, slik du må gjøre når du søker om boliglån, billån eller båtlån.

3. Forbrukslån på opptil 500 000 kr

Forbrukslånet hjelper deg med å skaffe til veie større mengder kapital når du trenger litt større summer. Zmarta sammenligner lånetilbud på opptil 500 000 kr – som kan finansiere både store og små drømmer. 

4. Du trenger ikke å besøke banken

Når du søker om forbrukslån gjennom Zmarta kan du få lånetilbud fra flere banker og långivere, med den fordelen at du ikke trenger å besøke dem selv.

5. Søknadsprosessen er helt digital

Søknadsprosessen på Zmarta begynner med at du søker om lån og da tillater vi – etter en grundig analyse av din situasjon og behov – rundt femten banker og långivere å konkurrere om å gi deg det beste lånetilbudet.

6. Du kan tilbakebetale forbrukslånet i det tempoet som passer deg best 

Kort eller lang tilbakebetalingstid? Du kan velge en periode som passer deg best. På Zmarta kan du få lån med nedbetalingstid på mellom 1 og 5 år.

7. Kostnadsfrie avdrag 

Når du betaler tilbake forbrukslånet, kan du når som helst velge å legge til et ekstra avdrag eller betale ned lånet raskere – helt gratis. På denne måten kan du legge opp en månedlig kostnad som passer deg, men likevel betale inn mer hvis du ønsker det.

8. Bankene konkurrerer om å gi deg lavest rente

Hvis du velger å søke om forbrukslån hos Zmarta, kan du sammenligne lån hos rundt 15 banker og långivere. Når disse bankene skal få deg til å velge å låne penger hos nettopp dem, tvinger Zmarta bankene å senke sine renter for å delta i konkurransen. Jo flere långivere, jo bedre rente for deg.

9. Spar penger ved å refinansiere lån du har

Betaler du på dyre lån og kreditter? Da bør du samle dem og få et større lån med en mer gunstig rente og bedre vilkår. Vi anbefaler at du samler dine lån og hopper over unødvendige faktureringskostnader og utgifter ved å ha flere og mindre lån.

10. Hopp over kompliserte og tidkrevende søknadsprosesser

Når du søker lån hos oss går gjennom en søknadsprosess hvor du ikke trenger å gå til banken og snakke med rådgivere. Søknaden tar ca tre minutter. Enkelt, eller hva?

Flere i samme kategori

Se alle
10 lån til motorsykkel
Forbrukslån Lån til motorsykkel
Drømmer du om å kjøpe motorsykkel? Det finnes forskjellige måter å finansiere kjøpet på.
15 lan til campingvogn
Forbrukslån Lån til campingvogn
Mange drømmer om å kjøpe campingvogn, og et lån kan gjøre drømmen virkelig.
5 forbrukslan uten sikkerhet
Forbrukslån Forbrukslån uten sikkerhet
Et forbrukslån uten sikkerhet innebærer at du søker om et lån der du ikke trenger å sette noen sikkerhet for lånet, noe ...