Zmarta er en ny finansiell tjeneste hvor du kan sammenligne og finne de beste lånealternativene

Historien om Zmarta

Vår bakgrunn kan spores tilbake til Manchester år 1983; samtidig som The Smiths slipper sin debutsingel «Hand in Glove» startes en bedrift med en visjon ­­– å bli best på lån. Det kommer imidlertid til å drøye noen år før bedriften når Norge i form av Centum som starter opp år 2004. Centum blir 2007 kjøpt opp av og dermed også en del av den allerede etablerte virksomheten Freedom Finance der også låneagenten Finansa AS inngår.

I 2013 starter et nytt kapittel i bedriftens historie når det blir kjøpt opp av H.I.G. Capital. Visjonen er fremdeles den samme, men for å være best både på lån og andre finansielle tjenester må man ha mod til å utvikles. Det er derfor som Freedom Finance lanserer Zmarta år 2015. Under året tar Zmarta steget utenfor landegrensene og lanseres foruten i Norge også i Sverige, Finland og Tyskland. Med det nye merket og den internasjonale satsningen dannes et nytt overgripende bedriftsnavn - Zmarta Group - i slutten av 2015. Zmarta Group er fra nå av den forretning som står bak Zmarta. 

Under 2016 fortsetter Zmarta Group å vokse og den internasjonale satsningen trekker oppmerksomhet til seg.
Særlig fremtredende blir dette i oktober hvor Zmarta Group får nye eiere i form av mediebedriften Bauer Media Group.

Det trygge grunnlaget med 200 erfarne medarbeidere er der fremdeles. Tilbudet har derimot blitt både skarpere og mer smidig med en visjon om å kunne tilby en bredere tjeneste enn tidligere. Zmarta hjelper deg alltid til å finne de beste alternativene for dine penger – uansett om det gjelder å samle dine dyre lån for å senke månedskostnadene, smålån for uforutsette utgifter eller for å oppfylle en stor eller liten drøm med et forbrukslån. Vi har vært her lenge og du kan stole på at vi vil fortsette å være her. Dessuten kan du stole på at reisen er langtfra over. Vi har masse idéer og snart lanserer vi flere tjenester som alle dreier seg om det samme: å hjelpe og gjøre det lettere for deg i dine finansielle valg.

Klikk her for å lese mer om Zmarta Group.

Zmarta i utlandet:

www.zmarta.fi  (Finland)
www.zmarta.se  (Sverige)
www.zmarta.de (Tyskland)

Om Zmarta

Zmarta er den nye smarte måten å sammenligne lån online for å finne det beste alternativet for dine penger.

Med over sytten års erfaring som finansagent og og tilhørende tjenester kan du alltid føle deg trygg og sikker på at du får den absolutt beste kompetansen for å kunne velge det beste tilbudet etter dine behov. 

 

Sikkert

Du trenger aldri å være bekymret når du bruker Zmartas tjenester. Vi sender all data kryptert og oppdaterer både system og rutiner med jevne mellomrom. Vi garanterer at opplysningene dine alltid oppbevares sikkert slik at du kan sove godt om natten.

Lettvint

Effektiv er vårt fornavn. Det eneste du trenger å gjøre er å fylle ut en søknad her på nettsiden. Deretter tar vi kontakt med våre långivere og finner frem smarte låneforslag som du kan velge mellom.

Kostnadsfritt

Det er helt kostnadsfritt å bruke Zmartas tjenester og du binder deg ikke til å velge noen av forslagene vi gir deg. Hvis du velger å benytte deg av et av alternativene våre, trenger du bare signere avtalen og sende den til långiveren. Smart og enkelt, ikke sant?

 

Våre samarbeidspartnere

Zmarta samarbeider med rundt femten långivere og banker hvor vi mottar provisjon for videreformidlingen. Gjennom våre samarbeidspartnere kan vi sikre at du mottar et best mulig tilbud basert på ditt individuelle behov! Du kan sammenligne våre priser med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no.

Logg inn for å se dine søknader

Fyll ut fødselsnummer for å få et nytt passord

Takk for din søknad! Gå videre til Min konto for å se dine tilbud.

Logg inn på Min konto

En feil har oppstått!

Logg inn med bankID for å få muligheten til å få fler tilbud – det holder å gjøre dette en gang.

Fortsett till Min Konto med bankID så får du mulighet til å ta del av fler tilbud!

Oisann! Fødselsnummeret du har angitt for bankID-inlogging stemmer ikke overens med det som finns i søknaden. Er dere to som har søkt sammen? Logg da inn med hovedsøkerens fødselsnummer.

kommer snart

Logger inn

Oppretter og sender et nytt passord