Zmarta er en ny finansiell tjeneste hvor du kan sammenligne og finne de beste lånealternativene

Historien om Zmarta

Våre aner kan spores tilbake til Manchester år 1983; samtidig som The Smiths slipper sin debutsingel «Hand in Glove» startes en bedrift med en visjon ­­– å bli best på lån. Det kommer imidlertid til å drøye noen år før bedriften når Norge i form av Centum Finans som starter opp år 2004. Centum blir i 2007 kjøpt opp, og dermed også en del av den allerede etablerte virksomheten Freedom Finance der også finansagenten Finansa AS inngår, og i 2008 blir også finske Freedom Rahoitus inkludert.

I 2013 starter et nytt kapittel i bedriftens historie når det blir kjøpt opp av H.I.G. Capital. Visjonen er fremdeles den samme, men nå er målet å kunne tilby en bredere finansiell tjeneste. Dette er grunnen til at Freedom Finance lanserer Zmarta i Sverige i 2015. I løpet av året tar Zmarta steget utenfor landegrensene og lanseres også i Norge, Finland og Tyskland. Med det nye varemerket og den internasjonale satsningen dannes et nytt overgripende bedriftsnavn – Zmarta Group – i slutten av 2015. Zmarta Group er fra nå av det selskapet som står bak Zmarta.

I løpet av 2016 fortsetter Zmarta Group å vokse, og den internasjonale satsningen tiltrekker seg oppmerksomhet. Særlig fremtredende blir dette i oktober da Zmarta Group får nye eiere i form av mediebedriften Bauer Media Group. I 2018 komplettere Zmarta Group sitt tilbud ytterligere da selskapet kjøpte Elskling, Norges største tjeneste for sammenligning og bytte av strømavtale.

Det trygge grunnlaget med 200 erfarne medarbeidere er der fremdeles, samtidig som vi jobber mot å utvikle vår tjeneste for å stadig bli enda skarpere og smidigere. Zmarta hjelper deg alltid med å finne de beste alternativene for dine penger – uansett om det gjelder å samle dine dyre lån for å senke månedskostnadene, smålån for uforutsette utgifter eller for å oppfylle en stor eller liten drøm med et forbrukslån. Vi har eksistert lenge, og du kan stole på reisen vår bare har begynt. Vi har masse idéer, og snart lanserer vi flere tjenester med samme funksjon – å hjelpe og underlette deg i dine finansielle valg.

Klikk her for å lese mer om Zmarta Group.

Zmarta i utlandet:

www.zmarta.se (Sverige)
www.zmarta.fi (Finland)
www.zmarta.de (Tyskland)

Om Zmarta

Zmarta gir deg den nye smarte måten å sammenligne lån online for å finne det beste alternativet for dine penger.

Med erfaring som finansagent siden 1999 og med tilhørende tjenester, kan du alltid føle deg trygg og sikker på at du får den absolutt beste kompetansen for å kunne velge det beste tilbudet etter dine behov. 

 

Sikkert

Du trenger aldri å være bekymret når du bruker Zmartas tjenester. Vi sender all data kryptert og oppdaterer både system og rutiner med jevne mellomrom. Vi garanterer at opplysningene dine alltid oppbevares sikkert slik at du kan sove godt om natten.

Lettvint

Effektiv er vårt fornavn. Det eneste du trenger å gjøre er å fylle ut en søknad her på nettsiden. Deretter tar vi kontakt med våre långivere og finner frem smarte låneforslag som du kan velge mellom.

Kostnadsfritt

Det er helt kostnadsfritt å bruke Zmartas tjenester og du binder deg ikke til å velge noen av forslagene vi gir deg. Hvis du velger å benytte deg av et av alternativene våre, trenger du bare signere avtalen og sende den til långiveren. Smart og enkelt, ikke sant?

 

Våre samarbeidspartnere

Zmarta samarbeider med rundt tyve långivere og banker hvor vi mottar provisjon for videreformidlingen. Gjennom våre samarbeidspartnere kan vi sikre at du mottar et best mulig tilbud basert på ditt individuelle behov! Du kan sammenligne våre priser med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no.

Logg inn for å se dine søknader

Fyll ut fødselsnummer for å få et nytt passord

Takk for din søknad! Gå videre til Min konto for å se dine tilbud.

Logg inn på Min konto

En feil har oppstått!

Logg inn med bankID for å få muligheten til å få fler tilbud – det holder å gjøre dette en gang.

Fortsett till Min Konto med bankID så får du mulighet til å ta del av fler tilbud!

Oisann! Fødselsnummeret du har angitt for bankID-inlogging stemmer ikke overens med det som finns i søknaden. Er dere to som har søkt sammen? Logg da inn med hovedsøkerens fødselsnummer.

kommer snart

Logger inn

Oppretter og sender et nytt passord