Forbrukslån

Forbrukslån uten sikkerhet

2019-10-22
5 forbrukslan uten sikkerhet

Et forbrukslån uten sikkerhet innebærer at du søker om et lån der du ikke trenger å sette noen sikkerhet for lånet, noe du for eksempel må med boliglån der du stiller boligen som sikkerhet. På Zmarta kan du søke om forbrukslån på opp til 500 000 kroner.

Forbrukslån – velg passende bindingstid

Når du låner penger uten sikkerhet er det viktig å velge et lån med en månedskostnad som passer for deg. Månedskostnaden er det totale beløpet av renten, kostnadene med lånet som avgifter og oppstartskostnader samt bindingstiden som du velger. Vurder å velge en bindingstid som passer til din økonomiske situasjon, og ikke den bindingstiden som høres best ut. Utfra dine forutsetninger tilbys du en rente og om den renten er veldig høy, kan en høy bindingstid bli veldig dyr. Vi på Zmarta ønsker å hjelpe deg med å få en så lav rente som mulig, og dermed redusere din månedskostnad. Målet vårt er å kunne tilby deg en så lav månedskostnad som mulig, og derfor samarbeider vi med over 15 ulike banker og långivere som vi lar konkurrere om å gi deg det beste lånetilbudet.

Kan jeg søke om forbrukslån hos Zmarta?

Hos Zmarta kan du få forbrukslån om du:

  •          Er minst 20 år

  •          Har en årsinntekt på over 120 000 kr

  •          Ikke har betalingsanmerkninger

  •          Har lignet/skattet til Norge i over 3 år

Lån uten egenandel

Drømmer du om en ny bil eller vil du kanskje pusse opp badet? Hos Zmarta vil vi at du skal få sjansen til å oppfylle drømmene dine og med oss får du sjansen til å kjøpe den nye bilen – uten en egenandel som det vanligvis er krav til på billån. Forbrukslånet er et alternativ til billån, da du slipper å stille en prosentandel av verdien på bilen som sikkerhet. Det samme prinsippet gjelder om du vurderer å ta opp et forbrukslån for å pusse opp hjemme; med et forbrukslån uten sikkerhet slipper du å stille boligen som sikkerhet, og du slipper å bekymre deg om å tape boligen din om du skulle få problem med å betale tilbake lånet.

Flere i samme kategori

Se alle
10 lån til motorsykkel
Forbrukslån Lån til motorsykkel
Drømmer du om å kjøpe motorsykkel? Det finnes forskjellige måter å finansiere kjøpet på.
15 lan til campingvogn
Forbrukslån Lån til campingvogn
Mange drømmer om å kjøpe campingvogn, og et lån kan gjøre drømmen virkelig.
46-fordeler-med-forbrukslan
Forbrukslån Ti fordeler med forbrukslån
Trenger du å låne penger, men er ikke sikker på om et lån er riktig for deg? I all enkelhet å låne penger uten sikkerhet ...