Forbrukslån

Forbrukslån uten kredittsjekk

2019-10-22
57-forbrukslan-uten-kredittsjekk

Forbrukslån passer for deg som vil låne penger uten å stille noe som sikkerhet for lånet. Forbrukslånet er altså et lån uten sikkerhet i for eksempel bolig, bil eller båt.

Hva er en kredittsjekk?

Når du søker om lån eller kjøper noe på avbetaling, gjøres det en kredittsjekk. Har du tidligere hatt problemer med økonomien, og fått betalingsanmerkninger, vil mange långivere anse det som risikabelt å låne penger til deg. 

For deg som vil reise, pusse opp hjemme eller kanskje oppfylle noen drømmer, er et forbrukslån et bra alternativ. På Zmarta samarbeider vi med over 15 ulike banker og långivere, og gjennom vår sammenligningstjeneste kan du sammenligne lån på inntil 500 000 kroner – helt kostnadsfritt. 

Er det mulig å søke om forbrukslån uten kredittsjekk?

Det er mange som forsøker å finne et lån uten å gjøre kredittsjekk. Grunnen til det er først og fremst at disse personene har høy gjeld eller betalingsanmerkninger. Disse tingene påvirker kredittverdigheten. 

Det finnes flere aktører som tilbyr kredittsjekk, og det finnes mange aktører som tar i bruk disse tjenestene – men banker og långivere er lovpålagt å gjøre en kredittsjekk før de eventuelt kan gi deg lån. Dette er fordi en kredittsjekk er til for å beskytte både långiver og låntaker. 

Søk om forbrukslån hos Zmarta.no

På Zmarta gjør vi alltid en kredittsjekk når du søker om lån gjennom oss. Fordelen med å søke om lån gjennom Zmarta, er at vi sammenligner hos over 15 banker og långivere, slik at du slipper å gjøre dette selv. Med oss får du sjansen til å la bankene konkurrere om å gi deg det beste lånet til den laveste renten – og med de billigste månedskostnadene.

Flere i samme kategori

Se alle
10 lån til motorsykkel
Forbrukslån Lån til motorsykkel
Drømmer du om å kjøpe motorsykkel? Det finnes forskjellige måter å finansiere kjøpet på.
15 lan til campingvogn
Forbrukslån Lån til campingvogn
Mange drømmer om å kjøpe campingvogn, og et lån kan gjøre drømmen virkelig.
46-fordeler-med-forbrukslan
Forbrukslån Ti fordeler med forbrukslån
Trenger du å låne penger, men er ikke sikker på om et lån er riktig for deg? I all enkelhet å låne penger uten sikkerhet ...