Gå ikke til banken – la bankene komme til deg

Før var man nødt til å ta seg en tur til banken hvis man hadde et ærend. Nå er alt du trenger Zmarta, internett og en nettleser.

Beste mulige alternativet for et hvert ærend i banken

Savner du bankens privatøkonomiske veiledning? Følelsen av et kontinuerlig nærvær av banken og at du har en ekspert du kan henvende deg til for råd gjeldende privatøkonomien mangler i den digitale verden.

Nye muligheter

Dette er egentlig ikke så dumt for deg som kunde, for når du ikke lenger er låst til kun én bank kan du heller velge de best mulige tilbudene for hvert bankærend du har. I stedet for å se det som noe negativt å ikke lenger kunne besøke ditt lokale bankkontor, se i stedet alle fordeler med å la bankene komme til deg. Zmarta videreformidler søknaden din slik at du kan få fler tilbud å sammenlige, og dermed alltid finne det beste alternativet for dine penger.

Sammenlign lånetilbud fra flere banker

Når bankkontorene forsvinner fysisk innebærer det at bankene må jobbe hardere for å få din oppmerksomhet. Den personlige relasjonen forsvinner – hvilket gjør at andre faktorer får større betydning. Som for eksempel å få beste mulige lånetilbud med lavest rente. Når du søker via Zmarta lar vi rundt tyve banker og långivere konkurrere om å tilby deg best vilkår. Sammenlign lånetilbud fra flere banker istedet for bare én.

Økonomitips

Fem tips for smartere juleshopping

Julen nærmer seg med stormskritt og før vi vet ordet av det er det tid for å bake syv slag og pynte juletreet. For mange er julegaveshoppingen bare en slitsom greie som stjeler både tid og energi fra ting som betyr mer. Les videre og finn ut hva du kan gjør for å minske stresset rundt julegavene og holde kostnadene nede til jul.

Økonomitips

Pensjonssparing

Tenker du at det der med pensjon kommer til å løse seg uansett, langt der fremme i en ubestemt fremtid? Å spare selv gir en bedre pensjon og et bedre liv som pensjonist.

Økonomitips

Slik redder du feriebudsjettet

Det beste rådet for å spare penger til ferien er å spare. Spare, spare og spare. Gjerne måneder eller hvorfor ikke år i forveien Problemet er at livet sjelden fungerer slik for de aller fleste av oss – ofte er det en uventet kostnad som ligger på lur rett rundt hjørnet. De uventede kostnadene bruker dessuten dukke opp når det passer som minst, for eksempel innfør en ferie. Men før du begynner å slite av deg håret, legge pannen i dype folder eller slå hodet mot en vegg (eller hva du nå gjør i frustrerte øyeblikk) så vil prøve å hjelpe deg. Det trenger nemlig ikke å være håpløst! Les Zmartas tips om hvordan du klarer ditt feriebudsjett!

Ingen artikler funnet

Se flere artikler