Om lån

Smålån

2019-10-22
6 smalan via zmarta

Et smålån er perfekt hvis du et ute etter å pusse opp hjemme eller kjøpe nye møbler. Eller kanskje trenger du penger til bryllup eller en større reise til ferien? Via Zmarta kan du søke om smålån fra 5 000 til 70 000 kroner.

Søk smålån via Zmarta

Når du trenger et mindre lån så er det lett å falle for fristelsen å ta et sms-lån. Gjør ikke det! Et sms-lån innebærer høy rente og dårlige lånevilkår. Så tross at du bare har behov for et mindre lån (mellom 5 000 – 70 000 kr) så er det bedre å se etter et smålån uten sikkerhet. Zmarta hjelper deg å finne det som gir deg mest lån til lavest rente – få svar innen 24 timer.

Mest smålån for pengene

Om du trenger å låne et mindre beløp – enten til uforutsette utgifter eller for å oppfylle drømmer – er vi på Zmarta klare til å hjelpe deg med å finne det beste alternativet. Alt du trenger å gjøre er å fylle ut og sende inn søknaden, så kontakter vi våre långivere og velger de lånetilbud som gir deg mest smålån for pengene. Når du har valgt hvilket smålån som passer deg, bør pengene være på konto i løpet av 3-5 dager.

Lavest rente og månedskostnad

Vi hjelper deg som vil låne et mindre beløp inntil 70 0000 kr i dag. Zmarta lar rundt 15 banker og långivere konkurrere om å gi deg det beste lånetilbudet. Vi gjør jobben for deg og finner deg et smålån til lavest rente og månedskostnad. Fyll ut og send inn din søknad nå – det er verdt det!

Flere i samme kategori

Se alle
33-verdt-a-vite-om-smalan
Om lån Hva er Zmarta?
En frittstående tjeneste som sammenligner lånetilbud og strømavtaler. Les mer om Zmarta.
Verdt å tenke på når du samler lånene dine
Om lån Viktig å tenke på når du tar opp et lån
Siden et lån vil påvirke økonomien din i lang tid fremover, er det ting du bør sjekke før du søker om et lån.
55-gjeldsregister-dette-vil-det-bety-for-deg
Om lån Gjeldsregister – dette vil det bety for deg
Du har garantert fått med deg at det i år skal innføres et gjeldsregister, men vet du egentlig hva det kan bety for deg ...