Om lån

Fem gode grunner til smålån

2019-10-22
24 gode grunner til smålån

Gjennom Zmarta kan du søke om smålån fra 5 000 til 70 000 kroner – I tilfelle du ikke kommer på noen gode grunner til å søke om smålån selv, så har vi funnet noen for deg her!

Dronene er her!

Neida, det er ikke Star Wars vi snakker om, men droner som du kan styre selv. Du har sikkert sett dem svevende over hustak og folkemengder, og overraskende mange bilder på TV-skjermen og kinolerretet kommer fra droner.

En av de spennende nyhetene er Lily Drone som følger deg som en lojal følgesvenn på grunn av armbåndet du har på deg. Du kaster fra deg dronen, som følger etter deg og tar opp video av hva du nå enn måtte holde på med. 

Wearables har ankommet

Apple var kanskje blant de første som klarte å kombinere design og mote med teknologi, og med iPhone Watch har teknologien festet seg på kroppen din! Om du ikke har noe imot å måtte ladde klokken din hver natt, så kan du føle deg som en trendy teknokrat med din nye iPhone Watch fra Apple.

Med FitBit kan du få hjelp til å finne ut av hvordan du har det! FitBit handler om aktivitetsmåling, hjerterytme, og søvnkvalitet – viktige deler av hverdagen din. Den har relativt lang batteritid, og synker deg med telefonen din om du ønsker det. Bli sunnere med teknologi!

Virtuelle briller

Lei av det virkelige livets tjas og mas? Med for eksempel Oculus rift, kan du rømme fra hverdagen og inn i det virtuelle. Det har lenge vært snakk om virtuelle briller, men nå er fremtiden kommet. 

Ølbrygging

Ta et steg tilbake, og lær deg den edle kunsten å lage øl! Det finnes utallige bøker og videoer som kan hjelpe deg i gang. Det finnes også, i de fleste norske byer, kurs i ølbrygging som du kan melde deg på. Men mest sannsynlig mangler du litt utstyr for å komme i gang med selve bryggingen og trenger kanskje et smålån til å få de første edle dråpene i hus.

Trådløs lyd

Ok, de første utgavene av trådløse høyttalere var ikke spesielt imponerende. Men, Geneva og Bang Olufsen er noen av produsentene som for fullt har omfavnet trenden med trådløs lyd. Hvorfor bruke tusenvis av kroner på dyre kabler, når lyden blir bedre uten kabler i det hele tatt? I tillegg slipper man å måtte gjemme stygge kabler rundtomkring i stua!

Smålån fra 5 000 til 70 000 kroner

Hjalp vi deg med å finne gode ideer til smålån? Zmarta er klar til å hjelpe deg med å finne det beste alternativet for deg. Fyll ut og send inn søknaden, så kontakter vi våre långivere og velger de alternativene som gir deg mest drøm for pengene.

Flere i samme kategori

Se alle
33-verdt-a-vite-om-smalan
Om lån Hva er Zmarta?
En frittstående tjeneste som sammenligner lånetilbud og strømavtaler. Les mer om Zmarta.
Verdt å tenke på når du samler lånene dine
Om lån Viktig å tenke på når du tar opp et lån
Siden et lån vil påvirke økonomien din i lang tid fremover, er det ting du bør sjekke før du søker om et lån.
55-gjeldsregister-dette-vil-det-bety-for-deg
Om lån Gjeldsregister – dette vil det bety for deg
Du har garantert fått med deg at det i år skal innføres et gjeldsregister, men vet du egentlig hva det kan bety for deg ...