Forbrukslån

Låne penger til bil med forbrukslån

2019-10-22
45-sammenlign-billan

Skal du kjøpe en ny bil, men er usikker på låneavtale du bør velge? Vi skal forsøke å gi deg ytterligere klarhet! Det viktigste når du kjøper bil, er at du som kjøper er fornøyd med avtalen og de beslutningene du har gjort når kontrakten er signert. Sørg for å få et overblikk og sammenlign alle tilgjengelige lån slik at du kan ta et informert valg. Da ender du opp med en bil og en månedskostnad som passer dine behov og forutsetninger best.

Låne penger til bil med forbrukslån

Et forbrukslån betyr at du låner penger til det du ønsker deg uten å stille det som sikkerhet. Et forbrukslån er et veldig godt alternativ til billån, bortsett fra at du ikke kan låne så mye penger som ved et billån. Med Zmarta kan du sammenligne forbrukslån på inntil 500 000 kr, og bare én kredittsjekk er nødvendig. Du kan få svar på søknaden innen 24 timer.

Lease bil 

Det blir stadig vanligere å anskaffe bil gjennom en leasingavtale, som et alternativ til å låne og kjøpe bil. Å lease en bil innebærer at du leier bilen i en fastsatt periode, vanligvis mellom to til tre år, med goder som avgifter og forsikring inkludert, samt gratis dekkskifte, service og reparasjoner. Avtalen er spesielt gunstig for selskaper da de kan trekke fra moms.

Det kan føles mer overkommelig når du som enkeltperson leaser en bil fordi betalingen skjer gjennom månedlige avdrag. Du bør være klar over at gjelden ikke blir nullet ut når kontrakten er utløpt. I mange tilfeller inngår en såkalt restgjeld hvor der gjenværende saldo av bilen må løses inn. Ønsker du å bytte bil ofte er avtalen med utestående gjeld ofte gunstig, men dersom dette ikke er tilfelle, er du nødt til å løse inn restgjelden med egne midler, eller betale ned på lånet til bilen er nedbetalt. 

Sammenlign lån på Zmarta.no

Når du har bestemt hvilken bil og/eller prisklasse på bilen, finnes det mange alternativer med tanke på finansiering. De fleste långivere har ulike priser og på samme tid ulike betraktninger av situasjonen din og behovene dine, noe som kan gjøre sammenligningsprosessen vanskeligere enn nødvendig. Dersom du velger å finansiere bilkjøpet med et forbrukslån, er Zmarta.no et smart valg. Vi sammenligner lån hos over 15 banker og långivere som konkurrerer om å gi deg det beste lånealternativet – helt kostnadsfritt!

Flere i samme kategori

Se alle
11 lan til bobil
Forbrukslån Lån til bobil
Dersom du vurderer å søke lån for å finansiere bobilkjøpet er det en del ting du bør ha i bakhodet.
10 lån til motorsykkel
Forbrukslån Lån til motorsykkel
Drømmer du om å kjøpe motorsykkel? Det finnes forskjellige måter å finansiere kjøpet på.
15 lan til campingvogn
Forbrukslån Lån til campingvogn
Mange drømmer om å kjøpe campingvogn, og et lån kan gjøre drømmen virkelig.