Forbrukslån

Låne penger til bil

2019-10-22
40-lane-penger-til-bil

Bil er noe av det absolutt vanligste å låne penger for. Hvilket ikke er så rart – å kjøpe bil er ofte en stor kostnad. Les mer om billån her!

Din økonomi avgjør renten

Det er veldig vanlig å låne penger til å kjøpe bil. Hvor mye du kan låne spørs helt på din økonomiske situasjon – den avgjør hvor gode vilkår du kan få på billånet. Husk på at med en bil tilkommer mange kostnader. Gjør deg selv og økonomien din en tjeneste ved å sette deg ned og regne på alle utgifter som bilen medfører: bensin-/dieselkostnad, befaring, skatt, vinterdekk, reparasjon, parkering og lån. Gjør et budsjett! 

Finn beste billånet online

Det er alltid mulig å forhandle, også når du skal låne penger til bil. Et vanlig tips til bilkjøpere er å ”sjekke rundt” hos ulike banker for å finne det beste tilbudet. Du kan spare mye penger ved å sammenligne ulike lånetilbud med hverandre! Ved å benytte deg av en sammenligningstjeneste som Zmarta slipper du å gjøre det på egen hånd; Når du søker via oss hjelper vi deg å finne du det beste tilbudet gjennom å ta din søknad videre til flere banker. Med bare én søknad, søker du hos rundt 15 ulike banker og långivere samtidig!

Ta ikke første beste tilbud

Har du allerede valgt bilen du skal kjøpe? Setter du bilen som sikkerhet for lånet kan du få lavere rente. Da må du dog være klar over at det kan være begrensninger i hvor gammel bilen kan være, den dagen da lånet skal være tilbakebetalt. Så husk på dette når du ser etter en bil som du vil ha som sikkerhet for lånet! Et annet tips er å ikke velge det første beste lånetilbudet du får – sørg for å få så lav rente som mulig! Gidder du ikke å forhandle, prute og søke hos flere banker så hjelper Zmarta deg med glede – vi sammenligner på nett.

Flere i samme kategori

Se alle
11 lan til bobil
Forbrukslån Lån til bobil
Dersom du vurderer å søke lån for å finansiere bobilkjøpet er det en del ting du bør ha i bakhodet.
10 lån til motorsykkel
Forbrukslån Lån til motorsykkel
Drømmer du om å kjøpe motorsykkel? Det finnes forskjellige måter å finansiere kjøpet på.
15 lan til campingvogn
Forbrukslån Lån til campingvogn
Mange drømmer om å kjøpe campingvogn, og et lån kan gjøre drømmen virkelig.