Forbrukslån

Lån til båt

2019-10-22
53-lan-til-bat

Er du lei av tilværelsen som landkrabbe? Om du drømmer om å kjøpe båt, må du mest sannsynlig låne penger, da båter er dyre selv om du kjøper brukt. Låner du penger til båt med forbrukslån, er det kanskje ikke lenge til du hører skipsklokkens klang på mens du er på vei inn i solnedgangen. Forbrukslån er et bra alternativ til båtlån, da du kan slippe å stille båten som sikkerhet tross et høyt lånebeløp. Sikkerhet for långiver er sikkerheten over at du kan betale tilbake gjelden din.

Båtlån uten egenandel

Båtlånet ved hjelp av forbrukslån er gunstig for de som ønsker å låne penger, men som ikke har råd til en stor egenandel. Når du låner penger uten sikkerhet trenger du ikke betale egenandel, noe som vanligvis er minst 20 prosent av totalsummen.

Kan jeg låne til båt selv om jeg har betalingsanmerkninger?

Har du betalingsanmerkninger eller lån til namsmannen, kan Zmarta desverre ikke hjelpe deg.

Sammenlign lån hos Zmarta

Hos Zmarta kan du sammenligne lån opp til 500 000. Kravene for lån er at du må være over 20 år, ha en årlig inntekt på minst 120 000 kr, og ikke ha noen betalingsanmerkinger eller gjeld til namsmannen. I tillegg må du være lignet/skattet til Norge i over tre år.

Avhengig av hvordan økonomien din ser ut i dag kan du med en medsøker øke sjansen for å få innvilget lån, til en bedre rente og lavere kostnad. Medsøker vil da på lik linje med deg måtte signere på låneavtalen, og ha samme ansvar for nedbetaling. Medsøkere trenger ikke være samboer for å bli godkjent, medsøker kan også være foreldre, slektninger eller venner.

Valg av nedbetalingstype 

Långivere vil selvsagt alltid at du skal betale tilbake lånet. Prøv å forhandle til deg så en god rente som mulig, slik at det blir enklest mulig å betale tilbake. Zmartas banker og långivere tilbyr en nedbetalingstid på 1-5 år, og du kan alltid betale ned ekstra, kostnadsfritt.

Flere i samme kategori

Se alle
11 lan til bobil
Forbrukslån Lån til bobil
Dersom du vurderer å søke lån for å finansiere bobilkjøpet er det en del ting du bør ha i bakhodet.
10 lån til motorsykkel
Forbrukslån Lån til motorsykkel
Drømmer du om å kjøpe motorsykkel? Det finnes forskjellige måter å finansiere kjøpet på.
15 lan til campingvogn
Forbrukslån Lån til campingvogn
Mange drømmer om å kjøpe campingvogn, og et lån kan gjøre drømmen virkelig.