Forbrukslån

Finansiering til firmaet ditt

2019-10-22
39-finansiering-til-ditt-firma

Det er ofte nødvendig å finne kapital til oppstart og ekspansjon når man har egen bedrift. Men hvordan får man best lånevilkår?

Lav rente på lånet ditt

God likviditet er den viktigste forutsetningen for å få virksomheten til å gå rundt. Særlig i oppstarten kan det være tøft med finansieringen, og hvis du ikke har egen startkapital så er det mulig at du trenger å ta støtte fra et banklån. Hver gang du søker om et lån, finnes det en risiko for at du ikke får den beste renten på lånet. Om du bruker Zmarta søker du derimot hos rundt tyve banker samtidig, siden vi videreformidler den ene søknaden din. På den måten lar vi bankene konkurrere om å gi deg best lånetilbud. Du søker på nett og prosessen er kostnadsfri og helt uforpliktende. Selv om du får flere forskjellige lånetilbud trenger du altså ikke å velge noen av dem hvis du ikke vil.

Låne penger til bedrift

Hvordan får du penger til å drive bedriften? Dette er kanskje en av de aller viktigste spørsmålene som en gründer må stille seg. Det er veldig vanlig at det oppstår behov for å låne penger når man har eller skal starte eget firma. Gjennom Zmarta kan du låne inntil 500.000 kroner. Etter at du har valgt lånetilbud vil du ha pengene på konto innen noen få dager. La Zmarta hjelpe deg å finne rett lån til din bedrift.

Mest lån for pengene

Uansett hvilket stadium firmaet ditt befinner seg i, så kan det finnes behov for å låne penger. Det kan være akkurat i oppstarten som det trengs mer midler, for eksempel ved behov for kontorlokaler, oppussing eller at du trenger å ansette noen. Vi hjelper deg med lån til firma ved å ta din søknad videre til flere banker; på samme tid som det tar for deg å søke hos én bank søker du hos over tyve via oss. Få mest lån for pengene med Zmarta.

Flere i samme kategori

Se alle
11 lan til bobil
Forbrukslån Lån til bobil
Dersom du vurderer å søke lån for å finansiere bobilkjøpet er det en del ting du bør ha i bakhodet.
10 lån til motorsykkel
Forbrukslån Lån til motorsykkel
Drømmer du om å kjøpe motorsykkel? Det finnes forskjellige måter å finansiere kjøpet på.
15 lan til campingvogn
Forbrukslån Lån til campingvogn
Mange drømmer om å kjøpe campingvogn, og et lån kan gjøre drømmen virkelig.