Verdt å vite om smålån

Hva er et smålån? Et typisk smålån er et lån med relativt lav kredittgrense, og med et relativt lavt lånebeløp. Mange aktører I Norge tilbyr denne lånetypen.

Hva er grensene ved et smålån?

Zmarta tilbyr smålån på beløp mellom 5 000 og 70 000 kroner. Et smålån kan derfor passe best for mindre beløp og for de av oss som ellers har god økonomi og ikke minst orden i økonomien.

Bruksområder for smålån

En av de fine tingene med smålån, er at utlåner ikke vil blande seg inn i hva du ønsker å bruke pengene på.

Om du ønsker å utføre lettere oppussing hjemme og ønsker å komme i gang raskt, kan smålån være et bra alternativ for deg. Med en grense på 70 000 kan du få til mye hjemme!

Om du har fått en anledning til å ta litt ekstra fri, kan du søke om smålån til å reise på drømmeferie. Kanskje Bali eller Maldivene kan friste om vinteren blir litt for kald og mørk?

Alle mulige mindre kjøp av produkter kan også være en grunn til å ta opp et smålån, bare pass på at du er klar over alle fordelene og ulempene med smålån I forhold til andre typer lån.

Fordeler ved smålån

Fordelen med smålån er at du i løpet av kort tid kan låne et mindre beløp. Det er ingen krav til sikkerhet og du kan selvsagt bruke pengene på hva du vil.

Ulemper med smålån

En ulempe er at det vil være høy rente på smålånet du tar opp. Har du tid til å vente, kan det være at et forbrukslån er smartere for deg.

En annen ulempe er at det vil bli gjort en kredittsjekk av deg når du søker om smålån, så har du ikke god orden i økonomien din, anbefaler vi at du heller rydder opp før du søker.

Kan jeg ta opp smålån om jeg har betalingsanmerkninger?

Zmarta kan desverre ikke hjelpe deg med å søke om smålån dersom du har betalingsanmerkninger. Har du derimot fått orden på økonomien din og betalingsanmerkningene er borte, kan du selvsagt søke om smålån hos Zmarta.

Smålån fra 5 000 til 70 000 kroner

Ønsker du å søke om et smålån – enten til uforutsette utgifter eller for å oppfylle drømmer – Zmarta er klar til å hjelpe deg med å finne det beste alternativet for deg. Fyll ut og send inn søknaden, så kontakter vi våre långivere og velger de alternativene som gir deg mest drøm for pengene.

Finn lånet med lavest rente

150 000 kr
3 351 kr

* Nedbetalningstid 1-5 år. Dersom du skal bruke lånet til å innfri annen gjeld kan nedbetalingstid lengre enn 5 år tilbys, 1-15 år.

  • Over 15 banker og långivere
  • Fyll i kun én søknad

Eks: Nom. rente 12,9 %, eff. rente 15,52 %, 75 000 kr o/5 år, kostnad 30 509 kr, totalt 105 509 kr.

Individuell nom. rente 5,99–26,9 %. Eff. rente 6,32–32,9 % (75 000 kr o/5 år).

Smålån

Hva er et smålån?

Et smålån er et lån med lav kredittgrense, smålån kan også gå under navnet minilån eller mikrolån. Det som fremst skiller smålån fra andre typer lån er selvsagt beløpet man låner.

Smålån

Smålån

Et smålån er perfekt hvis du et ute etter å pusse opp hjemme eller kjøpe nye møbler. Eller kanskje trenger du penger til bryllup eller en større reise til ferien? Via Zmarta kan du søke om smålån fra 5 000 til 70 000 kroner.

Smålån

Smålån vs. Forbrukslån

Hva er forskjellen på smålån og forbrukslån, når bør jeg søke forbrukslån og når bør jeg søke smålån? Zmarta hjelper deg med å få mest mulig informasjon, slik at du kan ta det rette valget før du søker!

Ingen artikler funnet

Se flere artikler