Smålån

Et smålån er perfekt hvis du et ute etter å pusse opp hjemme eller kjøpe nye møbler. Eller kanskje trenger du penger til bryllup eller en større reise til ferien? Via Zmarta kan du søke om smålån fra 5 000 til 70 000 kroner.

Søk smålån via Zmarta

Når du trenger et mindre lån så er det lett å falle for fristelsen å ta et sms-lån. Gjør ikke det! Et sms-lån innebærer høy rente og dårlige lånevilkår. Så tross at du bare har behov for et mindre lån (mellom 5 000 – 70 000 kr) så er det bedre å se etter et smålån uten sikkerhet. Zmarta hjelper deg å finne det som gir deg mest lån til lavest rente – få svar innen 24 timer.

Mest smålån for pengene

Om du trenger å låne et mindre beløp – enten til uforutsette utgifter eller for å oppfylle drømmer – er vi på Zmarta klare til å hjelpe deg med å finne det beste alternativet. Alt du trenger å gjøre er å fylle ut og sende inn søknaden, så kontakter vi våre långivere og velger de lånetilbud som gir deg mest smålån for pengene. Når du har valgt hvilket smålån som passer deg, bør pengene være på konto i løpet av 3-5 dager.

Lavest rente og månedskostnad

Vi hjelper deg som vil låne et mindre beløp inntil 70 0000 kr i dag. Zmarta lar rundt 15 banker og långivere konkurrere om å gi deg det beste lånetilbudet. Vi gjør jobben for deg og finner deg et smålån til lavest rente og månedskostnad. Fyll ut og send inn din søknad nå – det er verdt det!

Finn lånet med lavest rente

150 000 kr
3 351 kr

* Nedbetalningstid 1-5 år. Dersom du skal bruke lånet til å innfri annen gjeld kan nedbetalingstid lengre enn 5 år tilbys, 1-15 år.

  • Over 15 banker og långivere
  • Fyll i kun én søknad

Eks: Nom. rente 12,9 %, eff. rente 15,52 %, 75 000 kr o/5 år, kostnad 30 509 kr, totalt 105 509 kr.

Individuell nom. rente 5,99–26,9 %. Eff. rente 6,32–32,9 % (75 000 kr o/5 år).

Smålån

Verdt å vite om smålån

Hva er et smålån? Et typisk smålån er et lån med relativt lav kredittgrense, og med et relativt lavt lånebeløp. Mange aktører I Norge tilbyr denne lånetypen.

Smålån

Hva er et smålån?

Et smålån er et lån med lav kredittgrense, smålån kan også gå under navnet minilån eller mikrolån. Det som fremst skiller smålån fra andre typer lån er selvsagt beløpet man låner.

Smålån

Smålån vs. Forbrukslån

Hva er forskjellen på smålån og forbrukslån, når bør jeg søke forbrukslån og når bør jeg søke smålån? Zmarta hjelper deg med å få mest mulig informasjon, slik at du kan ta det rette valget før du søker!

Ingen artikler funnet

Se flere artikler