Refinansier dine smålån

Smålån høres søte og uskyldige ut. Det er jo bare snakk om bittesmå lån? Kjært barn har mange navn - smålån, mikrolån og mikrolån florerer ofte. De er bedagelige, enkle og raske å få, og du trenger ikke stille noe som sikkerhet. Men er de egentlig så praktiske for deg? Her er noen ting du bør tenke over om du har smålån.

Trenger du smålån?

Noen ganger kan smålån være helt ok for deg. Om du har god økonomi, og trenger et mindre lån raskt, så kan det være et bra alternativ. Ofte kan pengene være på din konto i løpet av svært kort tid. Men vær klar over betingelsene rundt smålån, og ikke minst kostnadene smålån vil ha for deg.

Smålån har høyere rente

Her stiller du ikke noe som sikkerhet, så da er bankens garanti at du klarer å betale tilbake. Da vil renten naturlig nok være høyere enn ved de fleste andre lån. Så lenge du er klar over dette er det selvsagt ikke noe problem, men om du har anledning bør du vurdere å refinansiere dine smålån.

Krav om kredittverdighet

Siden det ikke er krav om å stille noe som sikkerhet, så vil utlåner sjekke kredittverdigheten din. Om grunnen til at du søker om smålån er at du har fått avslag på andre lån, er det en risiko for at du ikke heller vil få godkjent søknaden for smålån.

Lav kredittverdighet? Høyere rente

Om du får godkjent søknaden selv om du har lav kredittverdighet, vil renten være høyere. Av og til har man ikke noe valg, om man må gjøre de valgene man gjør. Men, om du har valget anbefaler Zmarta å alltid forsøke å få lavest mulig rente og lavest mulig månedskostnad.

Refinansier dine smålån og spar penger

Om du har mange forskjellige smålån, vil du kunne spare penger om du refinansierer smålånene og samler i ett større lån. Ikke bare vil du kunne oppnå en mye lavere rente, men du vil spare penger på månedskostnader og gebyrer. Ikke minst vil du ha bedre oversikt og kanskje også bedre samvittighet!

Samle smålån med Zmarta

La oss på Zmarta hjelpe deg med å skape en bedre løsning hvor du samler dine lån til en lavere rente – og dermed får en bedre lånekostnad. Sammenligningstjenesten vår er helt kostnadsfri og etter en nøye analyse av mulighetene dine kontakter vi långiverne for å finne det beste alternativet for nettopp deg.

Finn lånet med lavest rente

150 000 kr
3 351 kr

* Nedbetalningstid 1-5 år. Dersom du skal bruke lånet til å innfri annen gjeld kan nedbetalingstid lengre enn 5 år tilbys, 1-15 år.

  • Over 15 banker og långivere
  • Fyll i kun én søknad

Eks: Nom. rente 12,9 %, eff. rente 15,52 %, 75 000 kr o/5 år, kostnad 30 509 kr, totalt 105 509 kr.

Individuell nom. rente 5,99–26,9 %. Eff. rente 6,32–32,9 % (75 000 kr o/5 år).

Smålån

Verdt å vite om smålån

Hva er et smålån? Et typisk smålån er et lån med relativt lav kredittgrense, og med et relativt lavt lånebeløp. Mange aktører I Norge tilbyr denne lånetypen.

Smålån

Hva er et smålån?

Et smålån er et lån med lav kredittgrense, smålån kan også gå under navnet minilån eller mikrolån. Det som fremst skiller smålån fra andre typer lån er selvsagt beløpet man låner.

Smålån

Smålån

Et smålån er perfekt hvis du et ute etter å pusse opp hjemme eller kjøpe nye møbler. Eller kanskje trenger du penger til bryllup eller en større reise til ferien? Via Zmarta kan du søke om smålån fra 5 000 til 70 000 kroner.

Ingen artikler funnet

Se flere artikler