Fem gode grunner til smålån

Gjennom Zmarta kan du søke om smålån fra 5 000 til 70 000 kroner – I tilfelle du ikke kommer på noen gode grunner til å søke om smålån selv, så har vi funnet noen for deg her!

Dronene er her!

Neida, det er ikke Star Wars vi snakker om, men droner som du kan styre selv. Du har sikkert sett dem svevende over hustak og folkemengder, og overraskende mange bilder på TV-skjermen og kinolerretet kommer fra droner.

En av de spennende nyhetene er Lily Drone som følger deg som en lojal følgesvenn på grunn av armbåndet du har på deg. Du kaster fra deg dronen, som følger etter deg og tar opp video av hva du nå enn måtte holde på med.

Wearables har ankommet

Apple var kanskje blant de første som klarte å kombinere design og mote med teknologi, og med iPhone Watch har teknologien festet seg på kroppen din! Om du ikke har noe imot å måtte ladde klokken din hver natt, så kan du føle deg som en trendy teknokrat med din nye iPhone Watch fra Apple.

Med FitBit kan du få hjelp til å finne ut av hvordan du har det! FitBit handler om aktivitetsmåling, hjerterytme, og søvnkvalitet – viktige deler av hverdagen din. Den har relativt lang batteritid, og synker deg med telefonen din om du ønsker det. Bli sunnere med teknologi!

Virtuelle briller

Lei av det virkelige livets tjas og mas? Med for eksempel Oculus rift, kan du rømme fra hverdagen og inn i det virtuelle. Det har lenge vært snakk om virtuelle briller, men nå er fremtiden kommet.

Ølbrygging

Ta et steg tilbake, og lær deg den edle kunsten å lage øl! Det finnes utallige bøker og videoer som kan hjelpe deg i gang. Det finnes også, i de fleste norske byer, kurs i ølbrygging som du kan melde deg på. Men mest sannsynlig mangler du litt utstyr for å komme i gang med selve bryggingen og trenger kanskje et smålån til å få de første edle dråpene i hus.

Trådløs lyd

Ok, de første utgavene av trådløse høyttalere var ikke spesielt imponerende. Men, Geneva og Bang Olufsen er noen av produsentene som for fullt har omfavnet trenden med trådløs lyd. Hvorfor bruke tusenvis av kroner på dyre kabler, når lyden blir bedre uten kabler i det hele tatt? I tillegg slipper man å måtte gjemme stygge kabler rundtomkring i stua!

Smålån fra 5 000 til 70 000 kroner

Hjalp vi deg med å finne gode ideer til smålån? Zmarta er klar til å hjelpe deg med å finne det beste alternativet for deg. Fyll ut og send inn søknaden, så kontakter vi våre långivere og velger de alternativene som gir deg mest drøm for pengene.

Finn lånet med lavest rente

150 000 kr
3 351 kr

* Nedbetalningstid 1-5 år. Dersom du skal bruke lånet til å innfri annen gjeld kan nedbetalingstid lengre enn 5 år tilbys, 1-15 år.

  • Over 15 banker og långivere
  • Fyll i kun én søknad

Eks: Nom. rente 12,9 %, eff. rente 15,52 %, 75 000 kr o/5 år, kostnad 30 509 kr, totalt 105 509 kr.

Individuell nom. rente 5,99–26,9 %. Eff. rente 6,32–32,9 % (75 000 kr o/5 år).

Smålån

Verdt å vite om smålån

Hva er et smålån? Et typisk smålån er et lån med relativt lav kredittgrense, og med et relativt lavt lånebeløp. Mange aktører I Norge tilbyr denne lånetypen.

Smålån

Hva er et smålån?

Et smålån er et lån med lav kredittgrense, smålån kan også gå under navnet minilån eller mikrolån. Det som fremst skiller smålån fra andre typer lån er selvsagt beløpet man låner.

Smålån

Smålån

Et smålån er perfekt hvis du et ute etter å pusse opp hjemme eller kjøpe nye møbler. Eller kanskje trenger du penger til bryllup eller en større reise til ferien? Via Zmarta kan du søke om smålån fra 5 000 til 70 000 kroner.

Ingen artikler funnet

Se flere artikler