Hjelp å samle lån

Det er smart å samle lånene dine. De fleste som låner penger i dag, har flere ulike lån der månedskostnadenn er høyere enn den behøver å være. Når du samler lånene dine kan du ved en søknad få flere alternativ på nye låneløsninger og renter. Om du forsøker å samle lånene selv, uten en sammenligningstjeneste som Zmarta, går du glipp av prosessen hvor lånetilbyderne konkurrerer om å gi deg det beste lånetilbudet.

Trenger du hjelp med å samle dine lån?

Samle dine lån og reduser både renter og månedskostnader. Om du velger å selv gå til en bank for å samle lånene dine, så får du kun ett lånetilbud og ingen andre lånegivere vil få sjansen til å gi deg et bedre lånetilbud.

Om du velger å søke hos flere ulike långivere på egenhånd, tar prosessen mye tid og krefter. Det er smart å samle lånene dine med hjelp av Zmarta – vi lar långiverne konkurrere om deg slik at du slipper mange søknadsprosesser og anstrengelser.

Kan Zmarta hjelpe meg om jeg har betalingsanmerkninger?

Om du har betalingsanmerkninger, kan Zmarta desverre ikke hjelpe deg.

Samle lån ved hjelp av medsøker

Det finnes andre alternativ til å samle lån, om du tidligere har fått avslag på en søknad. Om du samler lån ved hjelp av en medsøker, deler dere på ansvaret for lånet slik at sjansene for å få en bedre låneavtale øker betraktelig. Det mange ikke vet er at en del långivere godtar medsøkere som ikke tilhører husholdningen, som for eksempel venner eller foreldre. Å samle lån ved hjelp av en medsøker kan både redusere kostnadene og åpne for en bedre rente.

Samle gjeld og lån med Zmarta

Ikke la bekvemmeligheten hindre deg fra å søke hjelp med å samle lånene dine. Vi på Zmarta hjelper deg gjerne med å skape en bedre løsning hvor du samler dine lån til en lavere rente – og dermed får en bedre lånekostnad. Sammenligningstjenesten vår er helt kostnadsfri og etter en nøye analyse av mulighetene dine kontakter vi långiverne for å finne det beste alternativet for nettopp deg.

Finn lånet med lavest rente

230 000 kr
3 705 kr

* Nedbetalningstid 1-5 år. Dersom du skal bruke lånet til å innfri annen gjeld kan nedbetalingstid lengre enn 5 år tilbys, 1-15 år.

  • Over 15 banker og långivere
  • Fyll i kun én søknad

Eks: Nom. rente NaN %, eff. rente NaN %, 230 000 kr o/8 år, kostnad undefined kr, totalt undefined kr.

Individuell nom. rente 5,99–26,9 %. Eff. rente 6,32–31,1 % (230 000 kr o/8 år).

Refinansiering

Låne for å betale gjeld

Har du tatt på deg unødvendig mye gjeld og kreditter?

Når regningene dumper ned i postkassen er det ikke lenger like moro som å shoppe på avbetaling. Hvis du har problemer med gjeld og kreditter kan det være klokt å se etter alternativ hvor du tar et nytt lån for å få vekk all smågjeld. Da blir både din månedskostnad mindre og du kan betale ned på gjelden raskere.

Refinansiering

Hvor mye sparer jeg på refinansiering?

Om du har mange lån, smålån og kanskje også kredittkortgjeld og kjøp på avbetaling – så bør du vurdere å refinansiere lånene dine.

Om du ikke har en god nok oversikt over renter og kostnader for alle de forskjellige lånene dine, kan det være at du går glipp av tusenlapper.

Refinansiering

Samle dine lån og spar tusenlappar

Har du flere ulike lån? Høye rentekostnader og mange regninger å holde orden på? Da er det en god idé å samle lånene til et eneste – både for å underlette innbetalingsprosessen med naturligvis også for at det gjør at du kan spare tusenlapper hvert år.

Ingen artikler funnet

Se flere artikler