Økonomitips

Gå ikke til banken – la bankene komme til deg

2019-10-22
63-ikke-ga-til-banken-la-bankene-komme-til-deg

Før var man nødt til å ta seg en tur til banken hvis man hadde et ærend. Nå er alt du trenger Zmarta, internett og en nettleser.

Beste mulige alternativet for et hvert ærend i banken

Savner du bankens privatøkonomiske veiledning? Følelsen av et kontinuerlig nærvær av banken og at du har en ekspert du kan henvende deg til for råd gjeldende privatøkonomien mangler i den digitale verden. 

Nye muligheter

Dette er egentlig ikke så dumt for deg som kunde, for når du ikke lenger er låst til kun én bank kan du heller velge de best mulige tilbudene for hvert bankærend du har. I stedet for å se det som noe negativt å ikke lenger kunne besøke ditt lokale bankkontor, se i stedet alle fordeler med å la bankene komme til deg. Zmarta videreformidler søknaden din slik at du kan få fler tilbud å sammenlige, og dermed alltid finne det beste alternativet for dine penger.

Sammenlign lånetilbud fra flere banker

Når bankkontorene forsvinner fysisk innebærer det at bankene må jobbe hardere for å få din oppmerksomhet. Den personlige relasjonen forsvinner – hvilket gjør at andre faktorer får større betydning. Som for eksempel å få beste mulige lånetilbud med lavest rente. Når du søker via Zmarta lar vi rundt tyve banker og långivere konkurrere om å tilby deg best vilkår. Sammenlign lånetilbud fra flere banker istedet for bare én.

Flere i samme kategori

Se alle
63-ikke-ga-til-banken-la-bankene-komme-til-deg
Økonomitips Forbedre økonomien din – Zmarta sine 7 enkle tips
Vi har samlet 7 tips som hjelper deg med å kvitte deg med unødvendige utgifter, og forbedre økonomien din.
74-slik-kan-du-kredittsjekke-deg-selv
Økonomitips Slik kan du kredittsjekke deg selv
Kredittverdigheten din er en vurdering av betalingsevnen din, og den er avgjørende når du skal låne penger eller handle ...
73-bilferie-tips-og-rad-til-sommerens-turer
Økonomitips Bilferie: tips og råd til sommerens turer
Har du som mange andre måtte droppe sydenturen i sommer? Da kan du reise på en bilferie i Norge i stedet. Det fine med b ...