La bankene konkurrere om deg

Vi på Zmarta vil at lån skal være enkelt. Du slipper å kontakte mange forskjellige banker for deretter bruke tid på å sammenligne alle lånebetingelsene selv. Du skal heller ikke måtte fylle ut lange søknader for å få pengene dine utbetalt. Hos oss kan du sende søknaden din til flere banker og långivere samtidig. Vi ønsker å oppfylle dine lånedrømmer, uansett lånebeløp. Fyll ut og send inn søknaden. Deretter tar vi én kredittsjekk og kontakter våre långivere, så kan du velge det tilbudet som passer best for deg.

Mente du ?
Månedskostnad 3 286 kr*

Nedbetalingstid 1-5 år. Dersom du skal bruke lånet til å innfri annen gjeld kan nedbetalingstid lengre enn 5 år tilbys, 1-20 år.

Renten er variabel og settes individuelt. Individuell nominell rente varierer fra 4,9–23,4 %. Effektiv rente varierer fra 5,01–37,54 %.
Eksempel: Nominell rente 12,20 %, effektiv rente 12,91 %, 180 000 kr over 5 år, kostnad 61 333 kr, totalt 241 333 kr.

Søknaden din sendes til kredittgiverne som best passer din profil.

Ulike lån for ulike behov

Er du ute etter en ny bil, skal pusse opp kjøkkenet eller trenger du muligens bare litt ekstra penger? Vi på Zmarta gjør alt vi kan for å hjelpe deg med å få ett lån – uansett hva du skal bruke pengene på. Vi vil også dele med oss av så mye kunnskap vi kan til deg gjeldene hvordan et lån fungerer og hva du skal tenke på når du tar et slikt lån. Nedenfor kan du lese våre lånetips og på den måten få verdifull hjelp på veien til ditt drømmelån.

Vil du lære mer om lån?

Det er mye å ta hensyn til ved en låneprosess og det finnes både situasjoner og begreper rundt forbrukslån som kan være vanskelig å forstå. Det kan gjelde alt fra muligheter til å få et lån når du har betalingsanmerkninger eller er uten fast jobb til hvordan renter og avdrag på lån fungerer. Nedenfor har vi derfor samlet artikler som gir deg grunnleggende kunnskap om alt som gjelder lån.

Hvordan få et lån med gode betingelser?

Når du skal låne penger, enten det er til et oppussingsprosjekt eller fordi du trenger litt ekstra å rutte med i en tøff periode, er det viktig for din fremtidige økonomi at du får et lån med gode betingelser. For å få et lån med gode betingelser må du ha kunnskap om din egen økonomi, hvordan et lån fungerer og hvordan du sammenligner lån.

Zmarta elsker å dele artikler og nyheter som kan gjøre deg mer bevisst på forutsetninger, betingelser og begrep rundt lån. Vi håper dette vil hjelpe deg på vei mot en stabil økonomi og gode lånebetingelser.

Dersom du har ytterligere spørsmål om Zmarta og våre tjenester kan du lese mer under «Hva er Zmarta?» og «Spørsmål og svar» i menyen nederst på nettsiden.