Northmill Bank, tidligere Credway, er en del av Northmill Bank AB, som siden 2006 har forenklet hverdagsøkonomien og hjulpet over 200 000 forbrukere. Northmill Bank er en svensk långiver som startet sin virksomhet i slutten av 2015, og har over 350 000 kunder i norden. Det som kjennetegner de, er at de som bedrift tidlig så mulighetene i å kombinere ny teknologi med finans, såkalt «fintech». Deres kjernevirksomhet bygger også på akkurat dette gjennom for eksempel kreditt- og utlån. De hjelper i dag sine kunder med blant annet refinansiering.

Samle dine dyre lån og kreditter med Northmill Bank via Zmarta

Søk om å samle den dyre gjelden din i et refinanseringslån. På den måten sparer du trolig en god del penger hver måned, og ikke minst sparer du tid da du kun har en faktura å betale hver måned. Også fra bankenes og långivernes perspektiv blir det ansett som en fordel at du ønsker å senke kostnadene dine i stedet for å øke de med nye forbrukslån. I tillegg innebærer flere lån at du som oftest betaler høye renter og avgifter. Det er både enklere og billigere å samle disse i ett, større lån med bedre vilkår. Vi i Zmarta hjelper deg gjerne med dette. Du informerer bare om at du ønsker å «samle lån» når du sender inn søknaden din.

Hva er kravene for å få innvilget et lån hos Northmill Bank?

For å få et lån innvilget via Zmarta må du oppfylle følgende krav:

• Være minimum 20 år
• Ha en årsinntekt på minimum 120 000 kr
• Ha lignet/skattet til Norge i over 3 år
• Ikke ha noen betalingsanmerkninger

Dersom man ikke betaler gjelden sin, kan dette ende med en betalingsanmerkning. Denne er blir registrert hos kredittopplysningsbyråer, og vil ha konsekvenser for når man skal søke om lån og annet. Så fort du har betalt gjelden slettes anmerkningen. Ved uoppgjort gjeld slettes anmerkningen etter 4 år. Det må tas ut nye, rettslige skritt mot deg for å registre en ny betalingsanmerkning.

Individuell rente hos Northmill Bank

Låner du penger hos Northmill Bank via Zmarta, settes alltid renten din individuelt, basert på dine økonomiske forutsetninger. Banker og långivere ser ofte på litt ulike parametere når de skal bestemme hvilken rente du får. Det kan for eksempel være hvor gammel du er eller den nåværende inntekten din, eller tidligere gjeld. Rentene på lån følger alltid den aktuelle styringsrenten, og kan derfor bli endret over tid.

Søk om refinanseringslån på opptil 600 000 kr hos oss i Zmarta

Når du søker om et refinanseringslån gjennom Zmarta får du automatisk en kostnadsfri sammenligning fra opptil 19 ulike banker og långivere. Dette basert på bare én kredittsjekk. Det gir deg en god oversikt over hvilke tilbud som er best når det kommer til renter og vilkår. Du kan i fred og ro hjemme ta en fornuftig avgjørelse for hva som passer best for din privatøkonomi. Nesten alle våre långivere tilbyr e-signering med BankID, noe som også forenkler prosessen. Gjennom å bruke Zmarta sin sammenligningstjeneste sparer du ikke bare tid, men også forhåpentligvis penger! Vi er også tilgjengelig på telefon døgnet rundt!

Zmarta sin sammenligningstjeneste kan i dag tilby følgende tjenester:

• Lånetilbud fra opptil 19 långivere samtidig
• Pengene på konto innen 1-4 dager
• Kun én kredittsjekk
• Kostnadsfri sammenligning
• Digital og smidig signering med BankID
• Også tilbud om billån, bedriftslån og boliglån
• Sammenlign strømavtaler

Søk i dag på zmarta.no, eller gjennom å kontakte vår kundeservice på 23 96 70 10. Du kan også sende inn en søknad ved å sende oss en mail på info@zmarta.no. Vi er også tilgjengelig på chat dersom du ikke ønsker å ta kontakt via telefon. Du kan alltid ringe oss døgnet rundt.

Velkommen!

Chatta med oss! Chatt