Lån til oppussing

Finansier oppussingen med Zmarta.
  • Sammenlign over 15 långivere
  • Lån opptil 500 000
  • Kun én søknad

Finn lånet med lavest rente

150 000 kr
40 kr

* Nedbetalningstid 1-5 år. Dersom du skal bruke lånet til å innfri annen gjeld kan nedbetalingstid lengre enn 5 år tilbys, 1-15 år.

Eks: Nom. rente 12,9 %, eff. rente 15,52 %, 75 000 kr o/5 år, kostnad 30 509 kr, totalt 105 509 kr.

Individuell nom. rente 5,99–26,9 %. Eff. rente 6,32–32,9 % (75 000 kr o/5 år).

4,5 av 5, basert på 194 anmeldelser
Kim Thomassen sier:

Er veldig fornøyd 👍

18. januar 2021
Se alle anmeldelser

Lån til oppussing av bolig

I et land hvor vi tilbringer store deler av vinterhalvåret innendørs er boligen naturlig nok litt ekstra viktig for oss nordmenn. Vi innreder hjemmene våre som en forlengelse av oss selv, og vi ønsker selvfølgelig å ha det skikkelig fint rundt oss. Men, oppussing er en dyr affære, særlig om du ikke kan gjøre jobben selv. Mange tar derfor opp lån for å skaffe nok penger til en oppussing. Før du setter i gang finnes det noen viktige ting å tenke på.

Større boliglån, større muligheter

Lurer du på om du skal låne penger slik at du kan fikse ditt nye hjem før du flytter inn, eller føler du helt enkelt at boligen du har trenger et lite løft? Dersom du allerede har et boliglån er det smart å sjekke med banken om du kan refinansiere på dette, da boliglån har lavere rente enn et forbrukslån. Banken kan la deg låne opptil 85% av boligens verdi. Har du lavere belåningsgrad enn det får du ofte låne til oppussing. Å låne opp på boligen er nesten alltid den mest gunstige veien å gå når du skal pusse opp.

Forbrukslån til oppussing

Om du ikke alt har et boliglån, eller dersom banken ikke lar deg låne mer på boligen kan du i stedet søke om et forbrukslån til oppussingen. Å freshe opp hjemme kan øke verdien på hus og leilighet, noe som betyr at du kan få pengene du investerer på oppussingen tilbake den dagen du selger. Dette er noe du imidlertid ikke kan ta som en selvfølge, da boligmarkedet kan gå opp og ned, så ta en nøye vurdering om det er verdt det. Med et ekstra lån øker også dine faste kostnader. Den økonomiske friheten din minsker, men det er et supert alternativ dersom økonomien din tillater det.

Den som sparer den har

Det høres kanskje kjedelig ut, men dette med sparing er faktisk ikke så dumt. Å spare sammen midler er som regel et vinnende konsept dersom behovet for oppussing ikke er akutt. Å spare fremfor å låne gir deg og økonomien din en større sikkerhet dersom noe uforutsett skulle oppstå.

Låne for å finansiere oppussing? Søk her

Låne til oppussingen

Renovering Hiss

Yay!

Andre smarte tjenester

Kan vi hjelpe deg med å gjøre økonomien din smartere på flere måter? Sjekk selv!
Artboard 1

Senk strømutgiftene dine

  • Sammenlign alle strømselskaper
  • Garantert beste strømpris
  • Bytt strømavtale på få minutter
Chat med oss! Chat