Lån til bryllup

Budsjett eller alt og litt til? Send inn søknad om lån til den store dagen via Zmarta.
  • Sammenlign over 15 långivere
  • Lån opptil 500 000
  • Kun én søknad

Finn lånet med lavest rente

150 000 kr
40 kr

* Nedbetalningstid 1-5 år. Dersom du skal bruke lånet til å innfri annen gjeld kan nedbetalingstid lengre enn 5 år tilbys, 1-15 år.

Eks: Nom. rente 12,9 %, eff. rente 15,52 %, 75 000 kr o/5 år, kostnad 30 509 kr, totalt 105 509 kr.

Individuell nom. rente 5,99–26,9 %. Eff. rente 6,32–32,9 % (75 000 kr o/5 år).

4,5 av 5, basert på 194 anmeldelser
Kim Thomassen sier:

Er veldig fornøyd 👍

18. januar 2021
Se alle anmeldelser

Lån til drømmebryllupet

Hvert år gifter drøyt 22 000 nordmenn seg, og mange vil feire kjærligheten ved å holde et stort bryllup sammen med familie og venner. Å låne penger til den store dagen er vanlig for mange brudepar – enten vi snakker realisering av gigantfesten eller en mer intim, budsjettvennlig variant. Uansett hvordan dere velger å feire – hurra for kjærligheten!

Dere er hodestups forelsket og planlegger å være sammen for alltid. Å skulle gjennomføre dagen dere gir hverandre «ja» kan være kostbart, og et lån kan bidra til å gi dere friheten til å skape akkurat de rammene dere drømmer om. Siden dere nå er et «vi», og derfor to som deler på lånet, får dere bedre lånevilkår. Ha et bevisst forhold til kostnadene, og tenk på at selve bryllupsdagen kun varer én dag i deres nye liv sammen. Lånet vil bestå også etter at konfettien er kastet og gjestene har gått hjem.

Søk om lån til bryllupet deres her.

Få hjelp av venner

Hjelpsom kokkekompis Artboard

Hjelpsom kokkekompis

Catering er dyrt, men kanskje kjenner dere en kokk som kan hjelpe til? Alternativt er en buffét dere kan forberede på forhånd et svært godt alternativ.

Rett fra blomsterengen Artboard

Rett fra blomsterengen

Er venninnen din florist er det bare å smile pent og si ja takk. Synes du egenplukkede blomster er fint er det selvfølgelig ingenting som er billigere enn det.

Dropp proff-fotografen Artboard

Dropp proff-fotografen

De fineste og mest naturlige bildene tas som oftest av noen som kjenner dere godt. Be en venn ta bildene og velg et ekstra fint papir når bildene skal printes. Legg også ut noen engangskameraer gjestene kan bruke fritt og fremkall de beste og mest ekte minnene i etterkant av den store dagen.

Andre smarte tjenester

Kan vi hjelpe deg med å gjøre økonomien din smartere på flere måter? Sjekk selv!
Artboard 1

Senk strømutgiftene dine

  • Sammenlign alle strømselskaper
  • Garantert beste strømpris
  • Bytt strømavtale på få minutter
Chat med oss! Chat