Summer 22 - Mobile

Lån til bryllup

Budsjett eller alt og litt til? Send inn søknad om lån til den store dagen via Zmarta.

?

Lån til drømmebryllupet

Hvert år gifter drøyt 22 000 nordmenn seg, og mange vil feire kjærligheten ved å holde et stort bryllup sammen med familie og venner. Å låne penger til den store dagen er vanlig for mange brudepar – enten vi snakker realisering av gigantfesten eller en mer intim, budsjettvennlig variant. Uansett hvordan dere velger å feire – hurra for kjærligheten!

Dere er hodestups forelsket og planlegger å være sammen for alltid. Å skulle gjennomføre dagen dere gir hverandre «ja» kan være kostbart, og et lån kan bidra til å gi dere friheten til å skape akkurat de rammene dere drømmer om. Siden dere nå er et «vi», og derfor to som deler på lånet, får dere bedre lånevilkår. Ha et bevisst forhold til kostnadene, og tenk på at selve bryllupsdagen kun varer én dag i deres nye liv sammen. Lånet vil bestå også etter at konfettien er kastet og gjestene har gått hjem.

Søk om lån til bryllupet deres her.

  Få mer penger til overs hver måned

  Velg riktig årstid-01
  Velg riktig årstid

  De fleste velger å gifte seg i løpet av sommerhalvåret, hvilket betyr at prisene naturlig nok er høyere disse månedene. Ved å velge en annen tid på året kan kostnadene reduseres mye.

  Velg landet over by
  Velg landet over by

  Det meste er dyrere i storbyen. Ved å flytte helt festen ut av asfaltgryta er mange penger spart.

  Prioriter
  Prioriter

  Er det deler av bryllupet dere brenner ekstra mye for lønner det seg å legge kruttet her. Er det ekstremt viktig for dere med en proff fotograf? Eller kanskje dere begge har mat som lidenskap? Velg sammen det som er viktigst for dere for den store dagen.

  onsk dere penger fremfor ting
  Ønsk dere penger fremfor ting

  Be familie og venner om å droppe gavene (seriøst, hvem trenger egentlig enda flere ting?) og ønsk dere heller penger til selve bryllupsfesten i stedet!

  Fiks det selv og få hjelp av familie og venner
  Fiks det selv og få hjelp av familie og venner

  Slik kan en enkelt oppsummere det viktigste dersom dere ønsker et budsjettvennlig bryllup. Og du? Et lavere budsjett trenger absolutt ikke bety kjedelig, heller tvert imot. Si ja takk til hjelp, slipp fantasien og kreativiteten løs når dere skaper drømmebryllupet!

  Få hjelp av venner

  Hjelpsom kokkekompis Artboard

  Hjelpsom kokkekompis

  Catering er dyrt, men kanskje kjenner dere en kokk som kan hjelpe til? Alternativt er en buffét dere kan forberede på forhånd et svært godt alternativ.
  Rett fra blomsterengen Artboard

  Rett fra blomsterengen

  Er venninnen din florist er det bare å smile pent og si ja takk. Synes du egenplukkede blomster er fint er det selvfølgelig ingenting som er billigere enn det.
  Dropp proff-fotografen Artboard

  Dropp proff-fotografen

  De fineste og mest naturlige bildene tas som oftest av noen som kjenner dere godt. Be en venn ta bildene og velg et ekstra fint papir når bildene skal printes. Legg også ut noen engangskameraer gjestene kan bruke fritt og fremkall de beste og mest ekte minnene i etterkant av den store dagen.

  Få mer penger til overs hver måned

  Lån et lokal
  Lån et lokale

  Kjenner dere noen som bor stort eller eier et lokale som kunne passet ypperlig for bryllupet deres? Spør om dere får låne stedet en kveld. Et annet alternativ er å leie eller låne et partytelt og sette det opp i hagen eller i bygården. Husk bare å prate med naboene først, og be borettslaget pent om lov dersom dere bor i leilighet.

  Blomstertrikse
  Blomstertrikset

  Prisen for en brudebukett kan fort bli dyr. Et triks er å be blomsterbutikken om å binde en fin bukett, men ikke fortelle at det nettopp er en brudebukett.

  La Spotify stå for musikken
  La Spotify stå for musikken

  Å leie DJ eller band er ofte kostbart. Lag i stedet spillelister som kan fungere for de ulike delene av kvelden. En liste for mingling, en for middagen, og så klart en skikkelig partyliste som passer når alle er lei av å sitte stille!

  Fiks baren selv
  Fiks baren selv

  Dersom det er mulig, kjøp inn fra polet selv fremfor å la baren i lokalet fikse drikke. Her er det ofte mye penger å spare, og gir også mulighet for å fordele kostnadene over flere måneder. Kjøp litt og litt. Penger spares også ved å dra over grensen til «söta bror.»

  Chat med oss! Chat