Zmarta indeks

Å gjøre smarte valg kan av og til være vanskelig. Siden prisen har stor betydning trenger ikke det billigste alternativet nødvendigvis være det som passer akkurat deg. For å navigere deg i jungelen av valgmuligheter finnes Zmartaindeks – din eksperthjelp når det kommer til å gjøre smarte valg. Prøv selv her nedenfor!

Skiferie

Er du en av dem som vil nyte herlige naturopplevelser på langrennski? For den som vil oppleve vakker natur på langrenn i stedet for kaoset i slalåmbakken har vi laget et langdrennsindeks som viser deg hvilket av skistedene som gir deg mest skiglede for pengene.

Til langrennsindeks

Nyttårsreise

Flere og flere velger å pakke kofferten og reise ad gårde over jul og nyttår. Samtidig gjør ulike storbyer alt de kan for å lokke til seg turister. Men hvilken nyttårsby gir deg faktisk mest nyttårsfeiring? Følg Zmarta inn i det nye året og se hvor i verden du får mest fyrverkeri for pengene.

Til nyttårsindeks

Utdanning

Hvor i Norge er det mest økonomisk å studere? Er det dyrere for studenten som bor i en storby eller i en mindre? Zmarta åpner opp skolebøkene, smører nistepakken og kaster sekken på ryggen for å finne ut i hvilken studentby du får mest utdannelse for pengene!

Til studentbyindeks

Norges-ferie

Når man endelig har fri fra jobb vil man ha godt vær med skinnende sol. Men hvorfor dra utenlands når Norge tilbyr slike sommerperler? Zmarta finner ut hvilken sommerby som gir mest ferie for pengene.

Til sommerbyindeksen

Kjærlighet

Vestvendt balkong, havsutsikt eller stor uteplass? Som om det ikke var nok faktorer å avveie ved boligkjøp, viser Zmarta alle kjærlighetssøkende spekulanter hvor i Norge boligkjøpet gir flest single for kvadratmeterprisen!

Til singlebyindeks

Skrekkfilm

Siden Frankenstein og Dracula tok filmverden med storm er grøsseren et gitt innslag i mange tv-sofaer. Men istedenfor å gå på kino velger mange å se skrekkfilm via online-streaming. Zmarta demper panikken og viser hvilken strømmetjeneste som gir mest gysninger for pengene.

Til grøssindeks

Weekend

Mest weekend for pengene! Lyst til komme litt bort fra hamsterhjulet men vil unngå å ramme lommeboken alt for mye? Finn ut hvor du skal tilbringe høsthelgen med hjelp av vår weekendindeks!

Til weekendindeks

Ferie

Det spiller ingen rolle når man legger ferien sin; har man fri fra jobb vil man ha sol og varme. Vi ikler oss ferieskjorten og finner ut hvilket turistmål som gir mest ferie for pengene. Sjekk ut sommerferieindeksen vår!

Til ferieindeks

Helse

Uansett om du er treningsnarkoman med en uhelbredelig faiblesse for fysisk selvplageri eller heller nyter av fysisk aktivitet gjennom sportkanalene fra tv-sofaen kan du med helseindeksen vår finne ut hvilken treningsform som passer deg best.

Til treningsindeks

Om Zmarta

Zmarta er den nye smarte måten som hjelper deg med å sammenligne og finne de beste lånealternativene online.

Det er en ny finansiell tjeneste – men vi er ingen nykomling. Bak oss står Zmarta Group med over sytten års erfaring som finansagent og tilhørende tjenester. En erfaring som gjør at du alltid kan føle deg trygg med at du får den aller beste kompetansen for å kunne velge det beste tilbudet etter dine behov. 

Vil du lese mer om Zmarta? Klikk her.

 

Sikkert

Du trenger aldri å være bekymret når du bruker Zmartas tjenester. Vi sender all data kryptert og oppdaterer både system og rutiner med jevne mellomrom. Vi garanterer at opplysningene dine alltid oppbevares sikkert slik at du kan sove godt om natten.

Lettvint

Effektiv er vårt fornavn. Det eneste du trenger å gjøre er å fylle ut en søknad her på nettsiden. Deretter tar vi kontakt med våre långivere og finner frem smarte låneforslag som du kan velge mellom.

Kostnadsfritt

Det er helt kostnadsfritt å bruke Zmartas tjenester og du binder deg ikke til å velge noen av forslagene vi gir deg. Hvis du velger å benytte deg av et av alternativene våre, trenger du bare signere avtalen og sende den til långiveren. Smart og enkelt, ikke sant?

 

Våre samarbeidspartnere

Zmarta samarbeider med 20 långivere og banker hvor vi mottar provisjon for videreformidlingen. Gjennom våre samarbeidspartnere kan vi sikre at du mottar et best mulig tilbud basert på ditt individuelle behov! Du kan sammenligne våre priser med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no.

Logg inn for å se dine søknader

Fyll ut fødselsnummer for å få et nytt passord

Takk for din søknad! Gå videre til Min konto for å se dine tilbud.

Logg inn på Min konto

En feil har oppstått!

Logg inn med bankID for å få muligheten til å få fler tilbud – det holder å gjøre dette en gang.

Fortsett till Min Konto med bankID så får du mulighet til å ta del av fler tilbud!

Oisann! Fødselsnummeret du har angitt for bankID-inlogging stemmer ikke overens med det som finns i søknaden. Er dere to som har søkt sammen? Logg da inn med hovedsøkerens fødselsnummer.

kommer snart

Logger inn

Oppretter og sender et nytt passord