Langrennsindeks

Å ta med hele familien på en skifeire blir sjelden billig, men for deg som har oversikten er det penger å spare. Sjekk vår Zmartaindeks for å finne ut hvilket skisted som leverer best, og hvor du får mest skiløyper for pengene.

  • {+index['short-label'][0].value+}

{+ indexes[cleanCurrentIndex(rawCurrentIndex)]['description-text'][0].value +}

Hvilket skisted er ditt langrennsparadis?

Usikker på hvilket skisted som passer deg best for skiferie med familien? Med noen kjappe spørsmål skal vi nok få frem et resultat!

Til spørsmålene

Det mest populære resulatet

63 prosent har fått resultatet at Beitostølen er det perfekte skistedet for dem. Er du enig? Ta testen og se hva du får!

Refinansiering

Du vil vel spare tusenlapper?

Det er dyrt å ha flere lån. Zmarta hjelper deg med å samle alle lånene dine til ett, slik at du kan få bedre vilkår og senke månedskostnaden. Fyll ut og send inn søknaden din, så gjør vi resten og gir deg forslag på de alternativene som gir best lånevilkår.

Søk nå Les mer
Smålån

Lån når du trenger litt ekstra!

Zmarta gir deg muligheten til å låne små beløp når du trenger det. Smålånet er perfekt når det dukker opp uforutsette utgifter. Uansett hvor stort – eller lite – smålån du ønsker, finner vi frem til den beste løsningen for deg.

Søk nå Les mer

Våre samarbeidspartnere

Zmarta samarbeider med 20 långivere og banker hvor vi mottar provisjon for videreformidlingen. Gjennom våre samarbeidspartnere kan vi sikre at du mottar et best mulig tilbud basert på ditt individuelle behov! Du kan sammenligne våre priser med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no.

Logg inn for å se dine søknader

Fyll ut fødselsnummer for å få et nytt passord

Takk for din søknad! Gå videre til Min konto for å se dine tilbud.

Logg inn på Min konto

En feil har oppstått!

Logg inn med bankID for å få muligheten til å få fler tilbud – det holder å gjøre dette en gang.

Fortsett till Min Konto med bankID så får du mulighet til å ta del av fler tilbud!

Oisann! Fødselsnummeret du har angitt for bankID-inlogging stemmer ikke overens med det som finns i søknaden. Er dere to som har søkt sammen? Logg da inn med hovedsøkerens fødselsnummer.

kommer snart

Logger inn

Oppretter og sender et nytt passord