Bytt strømavtale via Zmarta og konkurrere om en iPad!

For å få sjansen til å vinne en iPad, må du først gjøre en sammenligning via Zmarta og deretter velge den strømavtalen som passer deg best. Etter registeringen trenger du bare å svare på noen få enkle spørsmål. Superenkelt med andre ord! Å delta i konkurransen er selvfølgelig helt gratis.

Hvordan gjøre en prissammenligning via Zmarta?

Start med å fylle ut postnummeret ditt. Når det er ifylt, får du svare på noen spørsmål. Spørsmålene er blandt annet hvilket årlig forbruk du har. Vet du ikke hvilket årlig forbruk du har? Ikke bekymre deg, Zmarta vil hjelpe deg med å beregne ditt estimerte årlige forbruk for deg.

Når du har svart på disse spørsmålene, kommer du til prisvisningssiden. Der kan du se enten den billigste strømavtalen for deg eller selskapet med høyest kundetilfredshet, avhengig av hvilken sortering du har valgt å vise. Hvis du finner en strømavtale som er billigere enn hva du har nå, velger du den og fullfører registeringen. Nå kan du være med i konkurransen med en sjanse til å vinne en iPad.

Hva kan jeg vinne?

Du som deltar i konkurransen, har mulighet til å vinne en iPad med 128 gb minne. iPaden har en 10,2 Retina-skjerm som gjengir detaljrike farger. Den kommer utrustet med et A12 Bionic-chip som lar deg spille de mest grafikk-krevende spillene og mulighet til å redigere videoer i 4K. Kameraet på baksiden er et 8 megapixel kamera, og framsiden har et FaceTime HD-Kamera som lar deg prate med nære og kjære i HD.

Hva skjer hvis jeg vinner?

En jury kommer til å utse vinnerne basert på svarene som du angir i forbindelse med registeringen av strømavtalen. Vinner du konkurransen, blir du kontaktet av Zmarta. Vi sender deretter den nye iPaden hjem til deg!

Konkurransen pågår fortløpende. Vinnerne for hver måned blir kåret tidligst 14 dager etter månedens slutt. Vinneren vil bli kontaktet personlig og presenteres på Zmarta/elskling.no

Kun de deltakere som sender inn fullstendig og riktig informasjon (opplysningene som trengs for å bytte) i forbindelse med byttet av strømavtale og der avtale blir inngått med den valgte strømleverandøren, kan kåres som vinner av konkurransen.

Vinnerens navn og bilde, publiseres på Zmarta/elskling.no og muligens på Facebook. Konkurransebidragene kan brukes for statistiske formål og i markedsføringsyfte. Gjennom deltakelse i konkurransen godkjenner deltakerne en slik bruk.

Zmarta/Elskling.no er ikke ansvarlig for eventuelle følgekostnader knyttet til premien eller bruken av den.

Ansatte i Zmarta/Elskling (elskling.no) og samarbeidspartnere, samt deres nærmeste familie kan ikke delta eller vinne i konkurransen.

Vinneren utpekes av en jury bestående av representanter fra Zmarta/elskling.no. Juryens beslutning kan ikke overprøves.

Ingen artikler funnet

Chat med oss! Chat