Sikkerhet

Sikkerhet

Sikkerhet er viktig i vår bransje. Når du søker om et lån gjennom Zmarta, kommer vi til å be deg om å opplyse om person-, kreditt- og formueopplysninger samt annen informasjon som vi trenger til lånebehandlingen. Vi deler kun nødvendig informasjon med våre långivere, og arbeider alltid med høyeste sikkerhet og krypterte data.

Bare på din datamaskin

Når du besøker Zmartas nettsider, gjør du dette helt anonymt. På vår nettside kan du gjøre enkle lånekalkyler hvor utregningene kun gjøres på din datamaskin. Vi kan verken se eller få tilgang til dine utregninger.

Informasjonskapsler

Vi samler ikke inn personlige opplysninger uten ditt samtykke. Derimot bruker vi informasjonskapsler (cookies) som lagres av din nettleser på datamaskinens harddisk. En informasjonskapsel sier imidlertid ingenting om f.eks. e-postadresse eller annen personlig informasjon.

Vi bruker kun informasjonskapsler til å analysere data som forteller om hvordan nettsiden våre brukes, f.eks. domenenavn, besøkte sider, brukerøktens lengde osv. Denne informasjonen trenger vi for å kunne vurdere nytten av nettsidene våre samt for å kunne forbedre kvaliteten. Dette forbedrer kvaliteten på de tjenestene som vi tilbyr til kundene våre. Se også omfattende informasjon om våre regler rundt informasjonskapsler.

Ansvarsbegrensning

Zmarta forbeholder seg retten til å avsi alt ansvar for aktualitet, riktighet, fullkommelighet eller kvalitet av informasjon på denne nettsiden.

Krav om ansvar angående skader forårsaket av den gitte informasjonen, som inkluderer all informasjon som kan være ufullstendig eller feil, avvises derfor.
Alle tilbud og låneforslag er kun eksempler, som ikke er bindende verken for Zmarta/Centum, banken eller kunden. Deler av sidene eller hele publikasjonen, som inkluderer alle tilbud og all informasjon, kan utvides, endres og helt eller delvis slettes av Zmarta uten forhåndsvarsel. Nettsiden kan inneholde feil og/eller feilskrivinger.

Referanser og linker

Zmarta er ikke ansvarlig for innhold som er linket til eller referert til på disse sidene. Hvis skader oppstår som følge av bruk av denne informasjonen, fratas Zmarta derfor alt ansvar. Personene som har lenket til sidene, fratas imidlertid ikke ansvar. 

Videre er Zmarta ikke ansvarlig for kommentarer eller meldinger publisert av brukere av nettsiden.

Opphavsrett

Zmarta har ikke til hensikt å bruke opphavsrettslig beskyttet materiale fra andre, uten tillatelse. I de tilfeller opphavsrettslig beskyttet materiale er benyttet, skal dette være indikert. 

Opphavsretten for alt skapt materiale tilhører Zmarta. All kopiering eller bruk av objekter slik som bilder, diagrammer, lyd eller tekster i andre elektroniske eller trykte publikasjoner, er ikke tillatt uten Zmartas godkjenning.

Personvern

Hvis muligheten for å oppgi personlig eller bedriftsmessig informasjon gis (f.eks. ved søknad om lån), angis disse opplysningene frivillig. Les mer om personvern her.

Brukere som sender ikke-ønsket SPAM vil bli anmeldt.

Lovlig gyldighet av denne fraskrivelsen

Denne ansvarsfraskrivelsen anses som en del av internettpublikasjonen som du ble linket fra. Hvis avsnitt eller separate deler av denne teksten er ulovlig eller feil, påvirkes ikke øvrige deler av dette faktum.

Registrert varemerke

Zmartas logotype (varemerket), «Zmarta» (ordmerket) samt firma og logotype i kombinasjon, er registrerte varemerker. Også Zmartas internettadresse er registrert varemerke.

Eventuelle långivere eller produktnavn som nevnes på denne siden er varemerker tilhørende respektive eier.

Tvisteløsing

Eventuelle tvister om denne nettsiden eller fra denne ansvarsfraskrivelsen eller fra eventuell e-post fra Zmarta eller dets ansatte skal, hvis tvisten ikke kan løses på andre måter, avgjøres av norsk domstol i henhold til norsk rett. Juridisk sted skal være Oslo tingrett.

Våre samarbeidspartnere

Zmarta samarbeider med rundt femten långivere og banker hvor vi mottar provisjon for videreformidlingen. Gjennom våre samarbeidspartnere kan vi sikre at du mottar et best mulig tilbud basert på ditt individuelle behov! Du kan sammenligne våre priser med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no.

Logg inn for å se dine søknader

Fyll ut fødselsnummer for å få et nytt passord

Takk for din søknad! Gå videre til Min konto for å se dine tilbud.

Logg inn på Min konto

En feil har oppstått!

Logg inn med bankID for å få muligheten til å få fler tilbud – det holder å gjøre dette en gang.

Fortsett till Min Konto med bankID så får du mulighet til å ta del av fler tilbud!

Oisann! Fødselsnummeret du har angitt for bankID-inlogging stemmer ikke overens med det som finns i søknaden. Er dere to som har søkt sammen? Logg da inn med hovedsøkerens fødselsnummer.

kommer snart

Logger inn

Oppretter og sender et nytt passord