Press- og reklamemateriale

Her finner du pressmeldinger som rør både Zmarta og selskapsgruppen Zmarta Group. Du kan også lese hva som skrives om Zmarta i medier og hente Zmartas markedsføringsmateriale.

illustration

Pressmeldinger

7 mar, 2018

Zmarta Group erverver Elskling

7. mars 2018, Stockholm – Zmarta Group erverver Elskling, Nordens største tjeneste for sammenligning og bytte av strømavtale. Gjennom ervervet tar Zmarta neste steg mot å bli markedets bredeste digitale sammenligningstjeneste for privatøkonomi.

16 aug, 2017

Her får du mest utdannelse for pengene

Nå i august er det studiestart i Norges alle studentbyer – fra Tromsø i nord til Kristiansand i sør åpnes dørene til høyere utdanning ved åtte universitet og atskillige høyskoler. Den privatøkonomiske tjenesten Zmarta har undersøkt ti av landets studentbyer for å finne ut hvor det er mest økonomisk å studere. Resultatet viser at Volda er den studentby som gir mest utdannelse for pengene.

10 jul, 2017

Fredrikstad gir mest Norges-ferie for pengene

Fredrikstad gir mest Norges-ferie for pengene. Det viser Zmartas seneste indeks som sammenligner populære norske sommerbyer for å se hvilken som gir mest ferie for pengene. Kombinasjonen av relativt sett høy snittemperatur i juli, prisen for hotell, vin, mat og båtplass gjør byen til det mest prisgunstige valget i sommer.

1 jun, 2017

Familiens kjæledegge kan bli en dyr historie

I mange norske familier er sommeren en tid når man bestemmer seg for å skaffe et kjæledyr. Det nye familiemedlemmet kan dog vise seg til å bli et utgiftsjokk. En ny sammenligning, laget av den privatøkonomiske tjenesten Zmarta, viser at valget av kjæledyr kan utgjøre en forskjell på tusentalls kroner.

19 may, 2017

Lånebeløpet for kvinner øker

Antallet forbrukslån som tas opp har på ett år steget med 21 prosent og det gjennomsnittlige lånebeløpet har vokst med 20.000 kroner. Det viser Zmarta Groups lånebarometer som for tredje gang har kartlagt forbrukslån i Norge.

17 may, 2017

Jakten på det perfekte kortet – lettere enn du tror

Den finansielle tjenesten Zmarta introduserer nå ytterligere en sammenligningstjeneste som gjør det mulig å sammenligne ulike kredittkort. Dette er enda et steg i selskapets utvikling av smidige løsninger for personer som ønsker å bli smartere i sin økonomi.

20 feb, 2017

Oslo gir deg flest single for kvadratmeterprisen

Ved boligkjøpet er det mange faktorer som skal veies mot hverandre, som for eksempel balkong, havsutsikt eller ildsted. Sjansene å finne den rette er også basert på hvor man velger å bosette seg. Hvor er egentlig antallet single flest i forhold til pengesummen? Tross landets høyeste kvadratmeterpris viser Zmartas nye singlebyindeks at en kvadratmeter i Oslo gir flest single for pengene.

18 jan, 2017

Her finner du den billigste maten på nett

I en ny undersøkelse av den privatøkonomiske tjenesten Zmarta sammenlignes pris på dagligvarer hos noen av Norges største matbutikker online. Resultatet viser at Marked.no har den billigste maten på nett. Prisforskjellen mellom den dyreste og billigste matkassen med 14 typiske basisvarer av samme varemerke er hele 285 kroner.

6 des, 2016

Netflix gir mest grøss for pengene

Vintermørket er her og det er igjen sesong for nordmenn å kose seg ned i sofaen med en skrekkfilm. Men hvilken av strømmetjenestene skal du egentlig velge for å få mest grøss for pengene? Svaret er Netflix, som gir deg hele 13 281 minutter skrekkfilm per krone.

2 nov, 2016

Nordmenn tar stadig opp mer i forbrukslån

I første halvår av 2016 steg den gjennomsnittlige lånesummen for nye forbrukslån til 133 000 kroner. Dette er en økning på hele 21 prosent fra 2015 hvor den gjennomsnittlige lånesummen var på 110 000 kroner for nye forbrukslån. Det viser Zmartas lånebarometer for første halvdel av 2016.

28 sep, 2016

Mest weekend for pengene i Berlin

​Berlin gir mest høst-weekend for pengene. Det viser Zmartas seneste indeks som sammenligner populære reismål for å se hvilket som gir mest for pengene. Kombinasjonen med lav pris på flybillett, boende, øl og mat gjør at den tyske storbyen havner i topp som det billigste reismålet for en langhelg i høst.

12 jul, 2016

Albania gir mest ferie for pengene

Saranda i Albania er årets sommersted som gir mest ferie for pengene. Det viser Zmartas ferieindeks hvor nordmenns reisemål sammenlignes. Det solrike klimaet og de lave prisene gjør at kystbyen havner på førsteplass i indeksen.

23 may, 2016

Å danse swing brenner mest fett for pengene

Å danse swing er den billigste måten å brenne kalorier ifølge en helseindeks laget av den finansielle tjenesten Zmarta. Golf er dyrest, tett fulgt av ridning og slalåm.

2 apr, 2016

Menn låner mer enn kvinner

​Menn låner til bil, kvinner til oppussing. Og rogalendingen låner mest. Det viser Zmarta Groups lånebarometer som for første gang har kartlagt forbrukslån i Norge.

Zmarta i media

zx.no – Her får du...  (16 august, 2017)

Studenttorget.no – Her er det... (17 august, 2017)

Travel News – Fredrikstad gir mest... (10 juli, 2017)

Fredriksstad Blad – Fredriksstad er sommerbyen... (10 juli, 2017)

P4 Radio Hele Norge – Dette er det... (6 juni, 2017)

Tvedestrandsposten – Så mye koster... (4 juni, 2017)

TelenSå mye koster... (4 juni, 2017)

Telemarksavisa – Så mye koster... (3 juni, 2017) 

Fremover – Så mye koster... (2 juni, 2017)

NordlysSå mye koster... (2 juni, 2017)

Moss AvisSå mye koster... (2 juni, 2017)

Smaalenenes Avis – Hund er dyrest... (1 juni, 2017)

Marked.no  Like billig som... (januar, 2017)

Daglivarehandelen – Marked.no billigst på... (19 januar, 2017)

P4 – Dette er den billigste... (19 januar, 2017)

Altonline – Stor prisforskjell når... (18 januar, 2017)

Tvnytt.no – Det beste valget... (13 november, 2016)

Meetv – Hvem er best... (12 november, 2016)

F7.no – Mest grøss for... (12 november, 2016)

Nettavisen Nordmenn tar stadig... (1 november, 2016)

InsideFlyer.no – Høst-weekend er billigst... (2 oktober, 2016)

Reisenyheter.no – Mest weekend for... (28 september, 2016)

Reis.no – Mest weekend for... (28 september, 2016)

D'fly.no – Saranda i Albania... (18 juli, 2016)

Sarpsborg24  Billigste måten å... (24 maj, 2016)

Radio  Nordmenn låner stadig... (4 april, 2016)

Altonline – Menn tar opp...  (3 april, 2016)

Nettavisen – I dette fylket...  (1 april, 2016)

 

 

 

 

 

 

 

 

Mer

Våre rapporter

Her finner du Zmartas lånebarometer som publiseres hvert kvartal. Klikk på rapporten nedenfor for å åpne den i pdf-format. 

Zmartas reklamefilmer

Her kan du kikke på vår reklamefilm ”Kompisen”.

Våre logotyper

Hvis du vil bruke Zmartas grafikk i noen sammenheng går det bra å laste ned våre stilige, høyoppløste logotyper her nedenfor.

Mattias Hallgrim - CMO, Zmarta Group

Hvis du representerer media og er interessert av å komme i kontakt med oss for å ta del av statistikk kring lånemønster og nordmenns økonomi, får du gjerne ta kontakt med Mattias Hallgrim som er CMO på Zmarta Goup. 

Logg inn for å se dine søknader

Fyll ut fødselsnummer for å få et nytt passord

Takk for din søknad! Gå videre til Min konto for å se dine tilbud.

Logg inn på Min konto

En feil har oppstått!

Logg inn med bankID for å få muligheten til å få fler tilbud – det holder å gjøre dette en gang.

Fortsett till Min Konto med bankID så får du mulighet til å ta del av fler tilbud!

Oisann! Fødselsnummeret du har angitt for bankID-inlogging stemmer ikke overens med det som finns i søknaden. Er dere to som har søkt sammen? Logg da inn med hovedsøkerens fødselsnummer.

kommer snart

Logger inn

Oppretter og sender et nytt passord