Summer 22 - Mobile

Refinansiering

Senk månedskostnaden din

?

Refinansier og sammenlign lån med Zmarta

Sammenlign for beste alternativ

Sammenlign forbrukslån raskt og enkelt med Zmarta

Zmarta er en sammenligningstjeneste som raskt og enkelt sammenligner lån fra mange forskjellige långivere. Du velger lånet med betingelsene som passer deg best.
Énsoknadénkredittsjekk

Én søknad, én kredittsjekk

Når du benytter deg av Zmartas sammenligningstjeneste trenger du bare å fylle i én søknad, én gang.
Refinansier få penger til overs

Refinansiere = spare penger

Når du samler smålånene dine i et større lån kan du ofte få lavere rente, og en lavere rente innebærer mer penger til overs hver måned.

Kort om refinansiering

 • Refinansiere dyre lån og kreditter i ett forbrukslån på opptil 600 000 kr.
 • Søk om lån hos opptil 17 långivere samtidig.
 • Senk månedskostnaden ved å kun betale ned på ett samlet lån.
 • Mulighet for å søke sammen med en medsøker.

Samle smålån?

Det finnes mange tilfeller der det kan være praktisk eller helt nødvendig å ta opp mindre lån - også kalt “smålån”. Noen tar opp mindre lån for å pusse opp eller for dekke uforutsette utgifter som en stor bilreparasjon. Men det lønner seg ikke å ha mange smålån. Smålån har ofte høy rente og fakturagebyrer som gjør at den samlede kostnaden kan bli skyhøy.

Men det finnes løsninger dersom du har flere smålån! Refinansier dine smålån.

Fordeler med refinansiering av gjeld

Zmarta hjelper flere tusen personer med å samle lånene sine hvert år. Dette gjør vi ved at vi hjelper deg med å sammenligne lånetilbud fra opptil 17 långivere samtidig. Det finnes mange fordeler med refinansiering av smålån:

1. Refinansier lån - gir deg bedre oversikt over økonomien din
Når du har flere smålån og kreditter er det er lett å miste oversikt over månedskostnadene. Lånene dine har gjerne ulike rentesatser, nedbetalingstider og betalingsfrister. Dette kan gjøre det vanskelig å holde regnskap for deg som ønsker å lage et budsjett over din fremtidige økonomi.

Dersom du samler smålånene i ett større lån trenger du kun å forholde deg til én rentesats, én nedbetalingstid og én månedlig betalingsfrist. Dette vil gi deg bedre oversikt over dine månedlige kostnader og bedre forutsetninger for å planlegge økonomien din fremover. Du vil også redusere risikoen for at du glemmer betalingsfrister og må betale purregebyrer.

2. Samle smålån - få færre ekstrautgifter
Når du har flere smålån vil hver långiver ofte kreve ulike gebyrer og avgifter i tillegg til den månedlige nedbetalingen. Dette kan være fakturagebyrer, kortgebyrer, administrasjonsavgifter, oppstartskostnader og andre utgifter. Hver for seg er disse utgiftene små, men sammenlagt utgjør det mye penger!

Ved å samle alle smålån i ett større lån får alt på samme faktura, og sammenlagt vil disse ekstrautgiftene ofte bli langt lavere.

3. Refinansiering gir deg mer penger til overs
Når du samler smålån i ett større lån, kan du ofte få en lavere rente og dermed en lavere månedskostnad på nedbetaling av gjelden din. Dette utgjør ofte en stor forskjell for husstandens økonomi.

Eks: Nom. Rente 12,9 %, eff. Rente 15,52 %, 75 000 kr o/5 år, kostnad 30 509 kr, totalt 105 509 kr.

Zmarta hjelper kunder hver dag med å samle små kreditter og andre lån til ett samlet, større forbrukslån.

4. Refinansiering kan forbedre kredittverdigheten din
Lavere månedskostnader vil kunne påvirke økonomien positivt og medføre en raskere nedbetaling av gjelden din. I tillegg til å gi deg bedre oversikt, mindre stress og mer penger til overs, vil du også få bedre kredittverdighet. Med bedre kredittverdighet øker du sjansene dine til å få bedre rente og lånebetingelser i fremtiden.

Slik fungerer refinansiering

Hos Zmarta tar det bare noen få minutter å søke om lån! Du får tilbud fra långivere innen bare noen dager, og du kan enkelt se hvilket tilbud som passer best for deg.

Eks: Nom. Rente 12,9 %, eff. Rente 15,52 %, 75 000 kr o/5 år, kostnad 30 509 kr, totalt 105 509 kr.

Når du søker om å samle lån og kreditter via Zmarta, sendes lånesøknaden din til over 15 långivere samtidig.

Du søker om lån ved å fylle ut en lånesøknad, enten online eller med hjelp fra en av våre saksbehandlere på kundeservice. I lånesøknaden fyller du ut blant annet hvor mye du vil låne, personlige opplysninger og informasjon om din arbeidssituasjon. Når vi har mottatt lånesøknaden din sender vi den videre til långiverne. I løpet av kort tid vil du få svar på søknaden din.

Eks: Nom. Rente 12,9 %, eff. Rente 15,52 %, 75 000 kr o/5 år, kostnad 30 509 kr, totalt 105 509 kr.

Samle lån og finn den beste renten

Betingelser og renter som du kan få på lånet ditt bestemmes ut ifra flere ulike faktorer, blant annet alder, inntekt og kredittverdighet, men også om du har med en medsøker eller ikke.

Långivere kan vurdere de samme faktorene på ulike måter, og dermed vil du få tilbud med ulike renter og betingelser. Når vi sammenligner så mange som over 15 långivere samtidig blir det enklere for deg å velge det lånetilbudet som gir deg de beste betingelsene.

Vanlige spørsmål og svar om refinansiering

 • Hva er refinansiering?
  Refinansiering er når du tar et nytt lån for å betale ned eksisterende gjeld, gjerne i form av kredittkort, smålån og forbrukslån med høy rente.
  Les artikkelen vår om hva du bør tenke på når du skal refinansiere.
 • Kan man samle lån uten å ha en fast stilling?

  De fleste banker og långivere krever en form for sikker inntekt for å godkjenne et nytt lån, selv om du skal samle tidligere lån og kreditter. En fast stilling er et eksempel på fast inntekt. Pensjon og arbeidsledighetstrygd regnes også som inntekt.

  Du kan søke om refinansiering uten fast jobb, så lenge du har en form for fast inntekt. Långiveren vil se at du med sikkerhet kan betale tilbake lånet, og derfor er det viktig at du kan vise til en stabil økonomi.

 • Er det mulig å samle lån til tross for flere låneforespørsler og en dårlig kredittverdighet?
  Ja, det er mulig å samle lån selv om du allerede har flere låneforespørsler og en lav kredittverdighet.
 • Kan jeg refinansiere lån selv om jeg har betalingsanmerkninger?
  Nei, det kan du dessverre ikke. Zmarta samarbeider ikke med noen långivere som godtar betalingsanmerkninger.
 • Hvor mye penger kan jeg spare ved å samle lånene mine?
  Hvor mye penger du kan spare på å samle lånene dine er individuelt. Renten baseres på ulike faktorer som blant annet lånebeløp, kredittverdighet og inntekt. Den enkleste måten å finne ut hvor mye du kan spare er å sende inn en lånesøknad, og se hvilke lånetilbud du får. Du binder deg ikke til noe før du har akseptert og signert en låneavtale.
 • Hva kan jeg gjøre for å få en lavere rente?

  Dersom du har en medsøker på lånesøknaden din har du bedre forutsetninger for få et lånetilbud med en lavere rente. Det gir en ekstra trygghet til långiverne at det er to som har ansvaret for å betale tilbake lånet.

  Når du har en medsøker vil långiveren også vurdere medsøkerens inntekt og kredittverdighet. En medsøker kan være hvem som helst, for eksempel en partner, et familiemedlem eller en venn.

 • Hva kreves for at jeg kan samle lånene mine via Zmarta?

  For at du skal kunne samle lån via Zmarta må du oppfylle følgende grunnleggende krav:

  • du har fylt 20 år.
  • du har en årlig inntekt på minst 120 000 kr.
  • at du ikke har betalingsanmerkninger.

  I tillegg vil långiverne ha egne krav som du må oppfylle for å kunne låne penger av dem.

Chat med oss! Chat