Hva er et forbrukslån?

Forbrukslån innebærer at man låner penger uten sikkerhet, der verken bolig eller bil vil bli beslaglagt om man ikke kan betale ned gjelden sin. I mange tilfeller er forbrukslån bedre enn et billån – fordi man slipper å stille noe som sikkerhet.

Hva gjør man med et forbrukslån?

Forbrukslånet passer for dem som vil reise, pusse opp hjemme eller kjøpe bil. Det er også en velegnet løsning for samle alle sine lån. Forbrukslånet er perfekt for deg som har store drømmer, og du får låne penger til akkurat hva du vil. Hos Zmarta kan du søke om forbrukslån på nettet, og med over 15 banker og långivere som konkurrerer om å tilby deg den beste låneavtalen finner du garantert et lån som passer for deg og dine forutsetninger.

Lånesøknaden kan du fylle i her på hjemmesiden vår når som helst på døgnet, også behandler vi søknaden så snart vi kan. Vær oppmerksom på grunnkravene for å søke; du må være minst 20 år, ha en årsinntekt på over 120 000, og du må ha skattet til Norge de siste 3 årene. Har du betalingsanmerkninger kan vi dessverre ikke hjelpe deg med lånesøknad.

Samle dyre lån med et forbrukslån

Har du flere lån og kredittkortsgjeld? Det er ikke alltid dumt å ha mange lån, men det kan bli veldig dyrt. Som låntaker er du kanskje ikke klar over muligheten du har ved refinansiering av lån. Ved å samle lånene dine kan det være tusenlapper å spare, siden du kan få bedre vilkår. Får du en lavere rente, kan du senke månedskostnaden din. På Zmarta arbeider vi for at våre långivere skal tilby deg en bedre rente enn det du har i dag, når du samler lånene dine. Om dine forutsetninger for å bli bevilget lån er dårligere, så informerer vi deg om hva du kan gjøre for å forbedre situasjonen din, før du søker. Kanskje trenger du en medsøker, der en partner, venn eller foreldre kan hjelpe deg å stille som sikkert på lånet, for å gi långiveren ekstra trygghet om at du kan betale tilbake lånet.

Zmarta hjelper deg med å spare tid og penger

Med store drømmer fortjener du å bli bevilget rett sum til rett kostnad og svaret får du bare om du sammenligner ulike lånetilbud. Når du søker om lån hos flere banker og långivere samtidig, sparer du tid og du får bedre oversikt.

Gjør et smart valg, og sammenlign forbrukslån hos oss! Zmarta formidler lån på opp til 500 000 kroner – helt uten sikkerhet. Søknaden og sammenligningstjenesten er helt kostnadsfri, og vi på Zmarta guider deg mer enn gjerne gjennom prosessen. Din søknad er heller ikke bindende, og du får god tid på å bestemme deg for hvilket lånetilbud som fungerer beste for deg.

Finn lånet med lavest rente

150 000 kr
3 351 kr

* Nedbetalningstid 1-5 år. Dersom du skal bruke lånet til å innfri annen gjeld kan nedbetalingstid lengre enn 5 år tilbys, 1-15 år.

  • Over 15 banker og långivere
  • Fyll i kun én søknad

Eks: Nom. rente 12,9 %, eff. rente 15,52 %, 75 000 kr o/5 år, kostnad 30 509 kr, totalt 105 509 kr.

Individuell nom. rente 5,99–26,9 %. Eff. rente 6,32–32,9 % (75 000 kr o/5 år).

Forbrukslån

Forbrukslån

Ti fordeler med forbrukslån

Trenger du å låne penger, men er ikke sikker på om et lån er riktig for deg? I all enkelhet å låne penger uten sikkerhet. Zmarta har fremhevet ti fordeler med å ta opp et forbrukslån – alt for at du skal føle deg trygg når du søker, velger og benytter deg av lånet.

Forbrukslån

Forbrukslån uten sikkerhet

Et forbrukslån uten sikkerhet innebærer at du søker om et lån der du ikke trenger å sette noen sikkerhet for lånet, noe du for eksempel må med boliglån der du stiller boligen som sikkerhet. På Zmarta kan du søke om forbrukslån på opp til 500 000 kroner.

Forbrukslån

Derfor øker en medsøker dine sjanser å få lån

«Jo flere, jo bedre» bruker man si og når man vil ta et lån kan det gamle uttrykket faktisk ha et poeng. Når du vil ta opp lån men er usikker på hvis du får stå som ensom låntager kan det nemlig være en god idé å ha en medsøker til lånet. Det kan også være slik at dere er to personer som vil ta et lån sammen, for eksempel hvis dere skal kjøpe et hus. Her kan du lese om hvordan du øker dine sjanser til å få et lån med en medsøker og hva du som medsøker skal tenke på.

Forbrukslån

Hva innebærer et forbrukslån?

Et forbrukslån er et lån som tas hos en bank eller en långiver, det kan for eksempel brukes på en ny bil, reise, til å pusse opp huset, eller til en annen utgift som for tilfellet ikke kan dekkes gjennom sparekapital. Forbrukerlån kan vanligvis innfris uten at långiveren krever noen sikkerhet for lånet.

Forbrukslån

Forbrukslån uten kredittsjekk

Forbrukslån passer for deg som vil låne penger uten å stille noe som sikkerhet for lånet. Forbrukslånet er altså et lån uten sikkerhet i for eksempel bolig, bil eller båt.

Forbrukslån

Guide for å kjøpe bil

Et bilkjøp kan være et av de vanskeligste kjøpene og investeringene du tar. Mange mener at et bilkjøp alltid er et tapsprosjekt, men det finnes noen snarveier for å unngå de største fellene.

Ingen artikler funnet

Se flere artikler