Trives du i dynamiske arbeidsmiljøer hvor raske beslutninger, konstant tilvekst og innovasjon er sentrale deler av arbeidsdagen? I så fall passer du hos oss. Les om vår arbeidsplass og klikk deg videre til vår karriereside for å se hva vi kan tilby deg.

Å jobbe hos oss

Zmarta er et varemerke som drives av Zmarta Group. Vi er en bedrift i medvind som vokser raskt for hvert år. Derfor søker vi bestandig etter nye potensielle medarbeidere med høy kapasitet, driv, rett innstilling og motivasjon som vil være med å bygge vår kommende fremgang. Ettersom vi hele tiden vokser så finnes det spennende muligheter for deg som medarbeider å vokse og utvikles sammen med oss.

Våre kontor kjennetegnes blant annet av inspirerende lederskap, en familiær og jordnære stemning, morsomme event, delaktighet i prosesser og ubyråkratisk beslutningstagende. Vil du bli en del av gjengen vår i Sverige (Stockholm eller Ängelholm) eller synes du at det hadde vært spennende å arbeide utenlands? Klikk på knappen nedenfor for å komme til Zmarta Groups karriereside hvor du kan finne ledige stillinger, lese om våre verdigrunner og møte våre inspirerende medarbeidere. 

Til karrieresiden

Våre samarbeidspartnere

Zmarta samarbeider med 20 långivere og banker hvor vi mottar provisjon for videreformidlingen. Gjennom våre samarbeidspartnere kan vi sikre at du mottar et best mulig tilbud basert på ditt individuelle behov! Du kan sammenligne våre priser med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no.

Logg inn for å se dine søknader

Fyll ut fødselsnummer for å få et nytt passord

Takk for din søknad! Gå videre til Min konto for å se dine tilbud.

Logg inn på Min konto

En feil har oppstått!

Logg inn med bankID for å få muligheten til å få fler tilbud – det holder å gjøre dette en gang.

Fortsett till Min Konto med bankID så får du mulighet til å ta del av fler tilbud!

Oisann! Fødselsnummeret du har angitt for bankID-inlogging stemmer ikke overens med det som finns i søknaden. Er dere to som har søkt sammen? Logg da inn med hovedsøkerens fødselsnummer.

kommer snart

Logger inn

Oppretter og sender et nytt passord