Nordmenns vanligste investeringer

Hva investerer nordmenn i? Bolig, vintage Rolex, aksjer… Eller noe helt annet? Her er noen vanlige norske investeringer.

Velkommen til Zmartas tips – hjelp til bedre økonomi!

Vi på Zmarta synes at det er dumt å betale for høy rente, bruke feil type kredittkort eller å sitte med en unødvendig dyr forsikring. Med hjelp av våre artikler håper vi du skal forstå hvordan vi tenker når det handler om smarte økonomiske valg, men også at du skal ha mulighet til å få med deg nødvendig informasjon som kan lede til at du selv forandrer økonomien din til det bedre – uansett hvordan den ser ut i dag.

Søk etter Zmarta tips

Tips etter dyr sommerferie

Ble sommerferien dyrere enn ventet? Slik klarer du deg frem til neste lønning!
Tips etter dyr sommerferie

Gå ikke til banken – la bankene komme til deg

Før var man nødt til å ta seg en tur til banken hvis man hadde et ærend. Nå er alt du trenger Zmarta, internett og en nettleser.
Ikke gå til banken – la bankene komme til deg

Finansiering til
firmaet ditt

Det er ofte nødvendig å finne kapital til oppstart og ekspansjon når man har egen bedrift. Men hvordan får man best lånevilkår?
Finansiering til ditt firma

Lån penger til egen bedrift

Rett finansiering er en forutsetning for deg med egen bedrift. Zmarta hjelper deg som trenger å låne penger for å starte opp eller drive eget firma.
Lån penger til egen bedrift

Hva er Zmarta?

Hvordan vet du bankens tilbud er det beste du kan få når du vil låne penger? Zmarta er en finansiell tjeneste der du kan sammenligne og velge ulike lånealternativ.
Hva er Zmarta?

Låne penger som enslig

Synes du det er det vanskeligere å få lån når man er enslig? Her er tips på hva du kan gjøre for å øke dine sjanser for å få lån.
Låne penger som enslig

Sammenlign alle kredittkort

Er du på jakt etter et kredittkort, men er usikker på hvilket som er best? Det spørs helt på hva du er ute etter! Finn ut hva ulike kredittkort tilbyr slik at du kan gjøre et smart valg.
Sammenlign alle kredittkort

Pensjonssparing

Tenker du at det der med pensjon kommer til å løse seg uansett, langt der fremme i en ubestemt fremtid? Å spare selv gir en bedre pensjon og et bedre liv som pensjonist.
Pensjonssparing

Foreldrepenger og mulighet til lån

Å bli småbarnsforeldre pleier å være en stor forandring i livet som involverer store økonomiske forberedelser; ifølge SIFOs referansebudsjett koster et barn nesten 50 000 kroner før det engang fylt ett år.
Foreldrepenger og mulighet til lån

Låne penger til bil

Bil er noe av det absolutt vanligste å låne penger for. Hvilket ikke er så rart – å kjøpe bil er ofte en stor kostnad. Les mer om billån her!
Låne penger til bil

Slik får du bedre hverdagsøkonomi

Lurer du ofte på hvor det blir av pengene? Her er tipsene for deg som ønsker en bedre hverdagsøkonomi.
Tips: Slik blir du bedre på hverdagsøkonomi

Fem økonomiske tips etter dyr jul og nyttår

Strever du med å få pengene til å rekke til etter jul og nyttår? Her får du fem konkrete tips på hvordan du klarer deg frem til neste lønning.
Fem økonomiske tips etter dyr jul og nyttår
Se flere artikler

Ta gode økonomiske beslutninger med hjelp av Zmarta

Hva innebærer egentlig serielån? Hvordan går du til veie for å spare så effektivt som mulig? Hvorfor er det smart å samle flere lån til ett, såkalt refinansiering? Når det kommer til økonomi og ikke minst privatøkonomi kan spørsmålene være mange. Heldigvis har vi mange svar. Her finner du artikler og tips som handler om alt fra sparing og kredittkort, til lån og forsikring. 
Sjekk ut Zmartas tips for raske og smarte privatøkonomiske råd. Under Kontakt Oss finner du svar på mange av de vanligste spørmålene vi får, og du kan få hjelp direkte knyttet til våre produkter ved å ta kontakt via chatten vår eller telefon.