Nordmenns vanligste investeringer

Hva investerer nordmenn i? Bolig, vintage Rolex, aksjer… Eller noe helt annet? Her er noen vanlige norske investeringer.

Velkommen til Zmartas tips – hjelpen for din økonomi!

Hva innebærer egentlig serielån? Hvordan går du til veie for å spare så effektivt som mulig? Hvorfor er det smart å samle flere lån til et eneste? Når det handler om deg og din økonomi kan spørsmålene være mange. Heldigvis har vi svarene. Nedenfor finner du artikler og tips som handler om alt fra sparing og kredittkort til lån og forsikring.
Vi oppdaterer nettsiden med nytt innehold så ofte vi bare kan. Så slå deg ned og sjekk ut Zmartas tips for rask og smart privatøkonomisk hjelp.

Søk etter Zmarta tips

Tips etter dyr sommerferie

Ble sommerferien dyrere enn ventet? Slik klarer du deg frem til neste lønning!
Tips etter dyr sommerferie

Ikke gå til banken – la bankene komme til deg

Før var man nødt til å ta seg en tur til bankkontoret hvis man hadde et ærend. Nå for tiden har vi en mer digital relasjon med banken. Med Zmarta er det lett å sammenligne bankenes tilbud på nett.
Ikke gå til banken – la bankene komme til deg

Finansiering til ditt firma

Det gjelder å finne kapital for oppstart og ekspansjon når man har egen bedrift. Men hvordan får man best lånevilkår? Zmarta hjelper deg å finne rett finansiering til ditt firma slik at du får lavest mulig rente.
Finansiering til ditt firma

Lån penger til egen bedrift

Rett finansiering er en forutsetning for deg med egen bedrift. Zmarta hjelper deg som trenger å låne penger for å starte opp eller drive eget firma.
Lån penger til egen bedrift

Hva er Zmarta?

Når du vil låne penger – hvordan vet du bankens tilbud er det beste du kan få? Zmarta er en finansiell tjeneste der du kan sammenligne ulike lånealternativ. Ved å sammenligne lån på nett så kan du finne det beste alternativet med lavest rente.
Hva er Zmarta?

Låne penger som enslig

Er det vanskeligere å få lån når man er enslig? Ja, dessverre er det ofte det ettersom risikoen for banken å låne ut blir større enn med to ansvarlige for lånet. Her er tips på hva du kan gjøre for å øke dine sjanser til lån.
Låne penger som enslig

Sammenlign alle kredittkort

Er du på jakt etter et kredittkort, men er usikker på hvilket som er best? Det spørs helt på hva du er ute etter! Finn ut hva ulike kredittkort tilbyr slik at du kan gjøre et smart valg.
Sammenlign alle kredittkort

Pensjonssparing

Tenker du at det der med pensjon kommer til å løse seg uansett, langt der fremme i en ubestemt fremtid? Å spare selv gir en bedre pensjon og et bedre liv som pensjonist.
Pensjonssparing

Foreldrepenger og mulighet til lån

Å bli småbarnsforeldre pleier å være en stor forandring i livet som involverer store økonomiske forberedelser; ifølge SIFOs referansebudsjett koster et barn nesten 50 000 kroner før det engang fylt ett år.
Foreldrepenger og mulighet til lån

Låne penger til bil

Bil er noe av det absolutt vanligste å låne penger for. Hvilket ikke er så rart – å kjøpe bil er ofte en stor kostnad. Les mer om billån her!
Låne penger til bil

Tips: Slik blir du bedre på hverdagsøkonomi

Lurer du ofte på hvor det blir av alle pengene? For mye måned og skremmende lite igjen på konto? Skjønner. Her er tipsene for deg som ønsker en bedre hverdagsøkonomi.
Tips: Slik blir du bedre på hverdagsøkonomi

Fem økonomiske tips etter dyr jul og nyttår

Strever du med å få pengene til å rekke til etter jul og nyttår? Her får du fem konkrete tips på hvordan du klarer deg frem til neste lønning.
Fem økonomiske tips etter dyr jul og nyttår
Se flere artikler

Ta gode økonomiske beslutninger med hjelp av Zmarta

Vi på Zmarta synes at det er dumt å betale for høy rente, bruke feil type kredittkort eller å sitte med en unødvendig dyr forsikring. Med hjelp av våre artikler håper vi delvis på at du skal forstå hvordan vi tenker når det handler om smarte økonomiske valg, men også at du skal ha mulighet til å få med deg nødvendig informasjon som kan lede til at du selv forandrer økonomien din til det bedre -  uansett hvordan den ser ut i dag. 

Logg inn for å se dine søknader

Fyll ut fødselsnummer for å få et nytt passord

Takk for din søknad! Gå videre til Min konto for å se dine tilbud.

Logg inn på Min konto

En feil har oppstått!

Logg inn med bankID for å få muligheten til å få fler tilbud – det holder å gjøre dette en gang.

Fortsett till Min Konto med bankID så får du mulighet til å ta del av fler tilbud!

Oisann! Fødselsnummeret du har angitt for bankID-inlogging stemmer ikke overens med det som finns i søknaden. Er dere to som har søkt sammen? Logg da inn med hovedsøkerens fødselsnummer.

kommer snart

Logger inn

Oppretter og sender et nytt passord